Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16734
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 11:23
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
Mesajı Yazan: protoryan
Konu: arkadaşlar bir araç buldum bakarmısınız
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:19
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-ogretmenden-temiz-49050013/detay/

15.500 e bırakıyor yüz yüze görüşmedim,yarın görüşcem,fiyat nasıl acaba,araca kendi kadar güveniyor,çok titiz bir insan olduğunu bakımlarının her zaman gününden önce yaptırdığını söylüyor,araçta yazılanlar dışında bişey yok,kullanıcıya giden bir araç diyor, sizlerin bu araç hakkında değerlendirme fiyat olarak model ve km nasıldır

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:22
temız dıye bakıp alıp aldıktan snra masraf eden cok oluyor babacan ıyı baktır arabaya

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:23
Bu araba bızım orada yaa :)) Ama sanıyorum kı bunda abs yok. Abs olan bır model bulmaya calısmanı tavsıye ederım. Cunku hem satarken hemde kullanırken abs daha rahat ve emnıyetlı oluyor...

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:25
Dostum resimlerde arac orjinal gözüküyor,ama herhalikarda ustayla baktırman gerekir.
Fiyat konusunda 15 e alırısın diye düşünüyorum.

Mesajı Yazan: Faruk
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:32
bende geçen sene aldığımda temiz ve bakımlıydı ama 1500 tl ye volant ,baskı balata ve 100 bin bakım yaptırdım,ondan önce bi 1000 tl daha yedi,1 ay öncede arka diskler komple değişti 450 tl ve bide akü 165 tl.sonuçta temiz ve bakımlı arabaya km sinden dolayı zamanı gelince harcanan para ortada Sırıtma 
 onun için iyice baktır arabaya ama serviste makinaya bağlatıp baktırdıktan sonra bide computest e sokmaya gerek varmı arkadaşlar sizce?
bende bakıyorum bi tane 307 ama bu konuda kararsızım,cevaplarınıza göre arkadaşta baktırabilir .

-------------
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI
dizel gibisi varmı????

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:35
Orjinalini yazan: Faruk Faruk Yazdı:

bende geçen sene aldığımda temiz ve bakımlıydı ama 1500 tl ye volant ,baskı balata ve 100 bin bakım yaptırdım,ondan önce bi 1000 tl daha yedi,1 ay öncede arka diskler komple değişti 450 tl ve bide akü 165 tl.sonuçta temiz ve bakımlı arabaya km sinden dolayı zamanı gelince harcanan para ortada Sırıtma 
 onun için iyice baktır arabaya ama serviste makinaya bağlatıp baktırdıktan sonra bide computest e sokmaya gerek varmı arkadaşlar sizce?
bende bakıyorum bi tane 307 ama bu konuda kararsızım,cevaplarınıza göre arkadaşta baktırabilir .
bence kendiniz baktıktan sonra güvenebileceğiniz bir peugeot servisine gidin ve güzelce bir expertiz raporu hazırlatın. 100-200 neyse verin ama gönlünüze göre araba alın ;)

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:37
protoryan, arkadaşlar yanlış anlamasın ama böyle durumlarda aracın ilanını paylaşmamanı tavsiye ederim. Ispartadan bir arkadaşda temiz araç bulmuş paylaşmıştı bunu gören başka bir üye ondan önce davranıp satıcı ile satış için görüşmeye başlamıştı. çocuğun hevesi kursağında kaldı anlatabildim mi. Her insan böyle değildir ama var böyleleri ne yazıkki. Sende dikkatli ol önce davranıpda seni üzmesinler.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:39
aracın temiz ve orjinal olduğu halen kasetçalar olmasından belli zaten Gülme yinede baktırmakda fayda var.

-------------

Mesajı Yazan: tolga35
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:43
o da tam çakalmış be.arkadaşlar izmir arabaları belki bin tl daha pahalıdır ama çok temiz az kilometreli araçlar var bilginize ben aracımı alalı iki ay oldu sıfır lpg üzerinde herşey dahil 21'e maloldu 55000 kmde aldım...

-------------
2004 peugeot 307 XT BVA Tiptronic devilred zavoli lpg

Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:48
Araç gerçekten temiz görünüyo ama almadan önce expertize ve tanıdığınız bi ustaya gösterin daha sonra gönül rahatlığıyla alın..yalnız cem abimin de dediği gibi ABS çok önemli özellik tek eksisi şuanda o gibi görünüyo.

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:48
yorumlar için teşekkür ederim,bildiğim çok iyi tamirci dostum var ne gerekirse yapar zaten,peki herşey kusursuz çıkarsa fiyat 15.000 fazlamıdır, yoksa uygunmudur

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:50
birde kaçgündür araç bakıyorum istediğim temizlikte bulamıyorum,özellikle istanbulda gerçekten zor,fiyat aralığım 16bin gibi ancak bu klansmanda bir arac olabilir diye düşündüm ben,sizlerin düşpünceleri nedir bu konuda

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:57
sadece ön kaput boyalı dyor ama yandan resımlerınde kapılar ve çamurluklar uyuşmuyor hiç

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 16:58
Orjinalini yazan: protoryan protoryan Yazdı:

birde kaçgündür araç bakıyorum istediğim temizlikte bulamıyorum,özellikle istanbulda gerçekten zor,fiyat aralığım 16bin gibi ancak bu klansmanda bir arac olabilir diye düşündüm ben,sizlerin düşpünceleri nedir bu konuda

Dogru dusunmussun. Temız olsun bıraz daha pahalı olsun mantıgını unutma. Temız araca da hakkını vermek lazım. 500-1000 daha ucuza alacagım dıye yıpranık arac almaya degmez...

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:00
yakından görmedim ancak,belki gölgedendir diye düşünüyorum,çünkü başka boya olmadığını söylüyor,yarın bakcam bakalım

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:03
başım ağrıdı vallahi :) illa bişeyleri var,ya 1 -2 parça değişen oluyor,ya komple boyalı oluyor,araç zaten temizliğinden diriliğnden kendini belli eder,gerçekten imkansız gibi bir şey istanbulda özellikle

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:04

başım ağrıdı vallahi :) illa bişeyleri var,ya 1 -2 parça değişen oluyor,ya komple boyalı oluyor,araç zaten temizliğinden diriliğnden kendini belli eder,gerçekten imkansız gibi bir şey istanbulda özellikle

Acele etme elbet bulursun. Bırazda sans ısı tabı Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:08
yarında bi kaç oto pazarı gezesim var keseye göre ve temizlik ön planda olmak kaydıyla bakınacam,bulursam ne ala,acele derkende hani yok gibi değil biraz acelem bulunmakta,ama bu bir hafta olur iki hafta olur denk düşürebilirsek bakacaz artık.

Mesajı Yazan: muratgulen07
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:09
bende baktım biraz şimdi ama o fiyatlarda hem dizel hem kmsi sizinki kadar düşük güzel bişe bulamadım..hayırlısı olur inşallah..

-------------
3'07 1.6 hdi 110 HP 0 RH(+)
       507 207 00 27
        MuraT GÜLEN

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:16
 :) hakverdin değilmi, yok yok, en temizi bu görünüyor muratgulen07

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:26
tek araca bağlı kalma. kısmetinse olur. bide şöyle bir gerçek var. araca baktığında ısınman gerekli. ısınıyorsan sıkıntı olmuyor.

-------------

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:40
bende bunu almadan önce gebze -bağcılar-avcılar dolandım durdum sonra arka masamda çalışan kızın arabasını aldım yani kısmet işi bunlar....

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 17:41
bagaj kapağına ve ön tampondaki petek ızgaraya bakarak bu aracın 2003 olmadığını söyleyebilirim en az 2004 sanırım ya da kazalı ön arka tamponu değiştirmiş...
iyice baktır ya sahibi aracın modelini bile tam bilmiyor ya da bir gariplik var???

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 18:09
Bu Fiyat Biraz Çok Gibime Geldi ...

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 18:21
gerçektenmi tamponlarda bir anormallikmi söz konusu,ben pejodan fazla anlamam,eğer öyleyse keyfe keder değiştirilmediyse muhakkak onunda bilmediği kazası mevcut olabilir,o zaman iş değişir tabiki,satrken sıkıntı olurmu bu tampon farklılığı falan,birde fiyat konusunda 15 çekerim diye inanıyorum,yine fazlamıdır acaba

Mesajı Yazan: hakann83
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 18:34
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Bu Fiyat Biraz Çok Gibime Geldi ...
albaya katılıyorum fiyat çok değil uçmuş amca bence 206 HDI Feline aldım ben 17ye ki digital kilima abs 8 hava yastığı falan filan ve servis bakımlı bence fiyat baya baya çok

Mesajı Yazan: masumserseri
Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 18:49
bence  de fıyat cok.ıyı dusun derım.ben 2006 dızelı ve ayrıca aksesuarlıyı 17ye verdım

-------------
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 18:55
konu anlaşılmıştır,bu yüzden bu forumdayım,yardımlarınız ve iyiniyetlerinizden dolayı hepinize teker teker teşekkür ederim,ama biryere gitmek yok daha çok başınızı ağrıtcam :) ,herkese iyi akşamlar dilerim.

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 19:03
Orjinalini yazan: masumserseri masumserseri Yazdı:

bence  de fıyat cok.ıyı dusun derım.ben 2006 dızelı ve ayrıca aksesuarlıyı 17ye verdım

neresi iyi allah aşkına 2006 1.4 HDI 8 hava yastığı yağmur ve far sensörü diğital kilima abs 17 aldım o araba 2003 model bence çok

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 19:05
hakan adam çok demiyo :))) o da fazla diyor zaten cümle bitişi ile başlangıcı denk düşmüş sadece :)

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 19:09

hakan adam çok demiyo :))) o da fazla diyor zaten cümle bitişi ile başlangıcı denk düşmüş sadece :)

evet yaa noktayı görmedim ben çok iyi okudum Sırıtma kusura bakmasın yahuu Stern Smile

Mesaj Tarihi: 29 Temmuz 2011 Saat 19:53
Kardeş en basiti araç dizel ve 100.000 bakımı gelmiş masrafı düşünüp öyle karar var ki  bu bakımda iyi para yer araç.

Mesajı Yazan: fbagci
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2011 Saat 10:43
araç güzel araca benziyor ama herkesin söylediği gibi iyice baktırırsın zaten. fiyat olarak çok yüksek olduğunu düşünmüyorum ama şunu unutmamak lazım içine sindiyse, beğendiysen bu araç arkadaş diyorsan al. kullanıcı olduğun mutlaka masrafın olacaktır. sadece çok çok büyük masraf olmasın aküydü, yağ değişimiydi, baskı balataydı... ben hep derim eğer biniciysen ve zevkle binmek istiyorsan al 1000 tl de masraf yap gönül rahatlığıyla bin. 
çok da kafanı karıştırma yoksa hiç araba alamayabilirsin :))

-------------
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2011 Saat 11:12
Yazmış olduğu bilgiler doğruysa harici bişey yoksa ve motor yürür aksamında da kayda değer bi sorun yoksa kaçırılmayacak derecede uygun bi araç.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2011 Saat 16:21
Orjinalini yazan: F-Eren F-Eren Yazdı:

bagaj kapağına ve ön tampondaki petek ızgaraya bakarak bu aracın 2003 olmadığını söyleyebilirim en az 2004 sanırım ya da kazalı ön arka tamponu değiştirmiş...
iyice baktır ya sahibi aracın modelini bile tam bilmiyor ya da bir gariplik var???

Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...

Mesajı Yazan: qqyyxx
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2011 Saat 17:21
Orjinalini yazan: C!N C!N Yazdı:

Benden başka fark eden yok mu diye bakınırken, yalnız olmadığımı farkettim. Arkadaşın da dediği gibi aracın ön tamponu petek ızgaraya sahip, farları H7 çift ampul tipinde plastik camlı, bagaj kapağındaki plaka üstü çıtası ve peugeot amblemi olması gerektiği yerde değil, arka lamba grubu da yine makyajlı modellere ait, son olarak da arka tampon 2003 modellerdekilerden değil. Eğer bu araç 2003 modelse bu unsurları sorgulatmanı öneririm...

2003 modellerin bir çoğu yenilenen kasayla piyasaya çıktı.

-------------
206 hdi x-line
307 hdi desingtech 1,6 90bg
Focus ghia 2008    1,6 109 bg
Astra 2012       1,3 cdti 90 bg
2011 golf tdi 105bg

Mesajı Yazan: C!N
Mesaj Tarihi: 30 Temmuz 2011 Saat 19:58
Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.

Mesajı Yazan: aboran
Mesaj Tarihi: 31 Temmuz 2011 Saat 17:54
boya dediğin nedir ki?aracın kazası olmadıktan sonra farket mez usta.araç dizel fiat da iyi.Ama kıy 100-200 göster bi servise.hoşuna gittiyse incik cıncık arama.sıfır araç almıyorsun?

Mesajı Yazan: muzarix
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 09:27

yarında bi kaç oto pazarı gezesim var keseye göre ve temizlik ön planda olmak kaydıyla bakınacam,bulursam ne ala,acele derkende hani yok gibi değil biraz acelem bulunmakta,ama bu bir hafta olur iki hafta olur denk düşürebilirsek bakacaz artık.
Naptın aldın mı arabayı yada buna baktırdın mı? Bize de deneyim olur..

-------------
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:21
http://www.sahibinden.com/search.php?b%5bsearch%5d=1-4-hdi-x-design&c=6916" rel="nofollow - 1.4 HDI X-Design

111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu.

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 13:47
arkadaşlar bana göre fiyat çok.
bende 2004 model 45000 km de 206 Desire araç aldım.servis expertizi yaptırdım paraya kıyıp.
100000 geçmiş dizel pek yüz güldürmez.
adamların hepsi 100000 e yaklaşınca elden çıkarıyor dizelleri dikkat ettiyseniz.
turbodan yağ atar vs. vs.

benim aracımda Allah için temiz araba.ama masrafsız ikinci eli unut.
ben aldığımda lastik istiyordu aldım,karter koruma istiyordu aldım,tampon kuşağı çizikti orjinali ile değiştirdim.vites levyelerini yağlattım vs vs. 
velhasıl masrafsız ikinci el; çok temiz arac bulsanda imkansız.
nihayetinde sıfır araç almıyorsun.
diğer mesele de şu bu araç kalıbımı basarım 2003 değil. ön panjur ve arka bagaj logosu ve açma düğmesi 2003 lerde farklı. ayrıca vites topuzu da aliminyum.
bu aracın bagajı da ön panjuru da yani değişmiş ya da 2004 ve üzeri.
karar senin.acele de etme.ne arabalar çıkar.
metin kardeşim doğru söylemiş.ilanı da paylaşma. benim başıma geldi o olay. aracı buldum gidiyordum adam satıcı çıktı.iyiki de almamışım. Sonra bu arac bana nasip oldu. ama 2 ay beklemek durumunda kaldım. öyle pat diye çıkmıyor....

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:00
Ben bu arabayı gecen bızım orada gorunce durdurdum. kısa bır sohbet ettım. kabaca kaputunu acıp bır baktım... 15.500 e son bırakacagım dedı... Yalnız ön saselerde bır hasar gorunmedı gozume

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:47

Orjinalini yazan: qqyyxx qqyyxx Yazdı:

2002'den itibaren iç mekan değişmiştir, 2004'ten itibaren ise 206'ların dışı makyajlanmıştır.

aynen dediğin gibi...

-------------
Fatih Eren (1983)
A Rh -

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:47
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Ben bu arabayı gecen bızım orada gorunce durdurdum. kısa bır sohbet ettım. kabaca kaputunu acıp bır baktım... 15.500 e son bırakacagım dedı... Yalnız ön saselerde bır hasar gorunmedı gozume

15,000e pazarlık etseydşn :)

-------------
Fatih Eren (1983)
A Rh -

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:49
pejolarda gerçekten özellikle 100 bini geçtikten sonra problemlermi yaşanır,diğer araçlara kıyasla bunda dahamı kronik bir durumlar söz konusu acaba,anlamadım şimdi,kafama takıldı maverick  arkadaşın söyledikleri !!!

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:51

15,000e pazarlık etseydşn :)

Ben fıyat bıle sormadan dırekt 15.500 dedı. Bende esas fıyatı neydı hatırlayamadım o yuzden ıyı yada kotu bırsey dıyemedımGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 14:53

pejolarda gerçekten özellikle 100 bini geçtikten sonra problemlermi yaşanır,diğer araçlara kıyasla bunda dahamı kronik bir durumlar söz konusu acaba,anlamadım şimdi,kafama takıldı maverick  arkadaşın söyledikleri !!!

Bu kullanılmıslık durumuna gore degısır. 150-200.000 km yapıp tık demeyen 206 hdı motorlarda var yerıne gore 100.000 demeden problem cıkaranlarda var. Mısal albayımın aracı 145.000 km de gayet duzgun bır problemı yok.

Bıraz duzenlı bakım ve duzgun kullanmak ıle alakalı bır durum...

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 15:02

Bu kullanılmıslık durumuna gore degısır. 150-200.000 km yapıp tık demeyen 206 hdı motorlarda var yerıne gore 100.000 demeden problem cıkaranlarda var. Mısal albayımın aracı 145.000 km de gayet duzgun bır problemı yok.

Aynen kullanımla ilgili dosta gidecek bir araba için de sabır lazım.

-------------
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 15:05
Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

kuzen bu gün maşallahın var paso sitesinden devamını bekleryorum ;)

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 15:18
Orjinalini yazan: ümitarmatli ümitarmatli Yazdı:

Orjinalini yazan: muzarix muzarix Yazdı:

kuzen bu gün maşallahın var paso sitesinden devamını bekleryorum ;)

Madem temsilcimizsin sana destek tam destek hep destek :)

-------------
    MCALISKAN
1999 PUG106 XR 3K
      ESES

Mesajı Yazan: freedom206
Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 16:14

http://www.sahibinden.com/search.php?b%5bsearch%5d=1-4-hdi-x-design&c=6916" rel="nofollow - 1.4 HDI X-Design

111500 km bir araç buldum,çok temiz 4 parça boyalı-değişen yok,motor ve yürüyeni harika 16,500 diyor en son,yaw arkadaşlar birde galericinin bir dediki,pajolar 100.000 den sonra turbo istiyor dedi,motor elden geçmesi lazım felan diyor,bunu diyen adama daha önceden clio bir araç sormuştum,fiyatı fazla geldiği için almamıştım,benimde aklıma şu geldi "onun arabasını almam için pejoya çamur atıyo gibi geldi," gerçekten böyle sıkıntılar yaşanıyormu.
İstersen benim aracı satayım sana: 2002 Model 206 XR 1.4 HDi 165000 Km de.. 

-------------
2002 Peugeot 206 XR 1.4 HDi

Mesaj Tarihi: 04 Ağustos 2011 Saat 17:39
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

protoryan, arkadaşlar yanlış anlamasın ama böyle durumlarda aracın ilanını paylaşmamanı tavsiye ederim. Ispartadan bir arkadaşda temiz araç bulmuş paylaşmıştı bunu gören başka bir üye ondan önce davranıp satıcı ile satış için görüşmeye başlamıştı. çocuğun hevesi kursağında kaldı anlatabildim mi. Her insan böyle değildir ama var böyleleri ne yazıkki. Sende dikkatli ol önce davranıpda seni üzmesinler.

evet o arkadas benım arkadaslar bencede buldugun aracın lınkını paylasma sadece ozellıklerını ekle yeter sor.sonra bı bakıssın baskası goz dıkmıs begendıgın aracına :)))

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net