![]() |
|
hararet göstergesinde oynama !!! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
efsanemurat ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Ağustos - 1980 Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 345 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı efsanemurat
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 01:48 |
slm arkadaşlar biraz ilginç bi sorun olacak yada benim başıma ilk defa geldiği için öle düşünüyor olabilirim.2 haftadır benim hararet göstergesi özellikle hafif rampa çıkarken 110 civarına yaklaşıyor bazen kendiliğinden 90 a düşüyor sonra birden 110 oluyor tekrar yüze düşüyor bunları anlık yapıyor peşpeşe gösterge mili sürekli o aralıklarda oynuyor bazende 80 i hiç geçmiyor anlamadım gitti ne iştir.gösterge sapıttı kendi kendine oynamaya başladı ama sadece rampalarda yapıyor bide araba hafif sallandımı milde oynamaya başlıyor sallanmadımı pek bi sorun yok acaba gevşek olan bişimi var araba sallanınca milde oynuyor ama düz yolda sallansada problem yok çünkü hararet pek yükselmiyor yardmlarınızı bekliyorum uzun yola çıkmadan çözeyim dedim
|
|
2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
|
![]() |
|
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Su seviyesini kontrol ettin mi ? Su seviyesinde sorun yoksa ki anlattığın peugeot için normal değerlerdir. Yaz sıcaklarında sıkıntı yaşamamak için termostatın açılıp açılmadığını kontrol ettir kafan rahat olsun.
|
|
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
termostatı ve hararet müşürünü konrtol ettir. termostat motor sıcaklığını ayarlar, hararet müşürü de motor sıcaklığını göstergeye yansıtır. arızalı olduğu zaman gösterge sapıtır.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bencede müşürü kontrol ettir hararet müşüründendir..
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |