hararet göstergesinde oynama !!!
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16705
Tarih: 16 Haziran 2025 Saat 07:02 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: hararet göstergesinde oynama !!!
Mesajı Yazan: efsanemurat
Konu: hararet göstergesinde oynama !!!
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 01:48
slm arkadaşlar biraz ilginç bi sorun olacak yada benim başıma ilk defa geldiği için öle düşünüyor olabilirim.2 haftadır benim hararet göstergesi özellikle hafif rampa çıkarken 110 civarına yaklaşıyor bazen kendiliğinden 90 a düşüyor sonra birden 110 oluyor tekrar yüze düşüyor bunları anlık yapıyor peşpeşe gösterge mili sürekli o aralıklarda oynuyor bazende 80 i hiç geçmiyor anlamadım gitti ne iştir.gösterge sapıttı kendi kendine oynamaya başladı ama sadece rampalarda yapıyor bide araba hafif sallandımı milde oynamaya başlıyor sallanmadımı pek bi sorun yok acaba gevşek olan bişimi var araba sallanınca milde oynuyor ama düz yolda sallansada problem yok çünkü hararet pek yükselmiyor yardmlarınızı bekliyorum uzun yola çıkmadan çözeyim dedim
------------- 2004 model 307 hdi xr 120000 km de
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 02:06
Su seviyesini kontrol ettin mi ? Su seviyesinde sorun yoksa ki anlattığın peugeot için normal değerlerdir. Yaz sıcaklarında sıkıntı yaşamamak için termostatın açılıp açılmadığını kontrol ettir kafan rahat olsun.
------------- Kemanyak Kisses You 207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 09:16
termostatı ve hararet müşürünü konrtol ettir. termostat motor sıcaklığını ayarlar, hararet müşürü de motor sıcaklığını göstergeye yansıtır. arızalı olduğu zaman gösterge sapıtır.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 09:18
bencede müşürü kontrol ettir hararet müşüründendir..
|
|