![]() |
|
benzinde motor iyi çalışmıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 00:37 |
merhabalar arkadaşlar birkaç haftadır bir sıkıntım var
sabah kontağa basıyorum araç çalışıyor rolanti yükseliyor stop edecek gibi rolanti düşmeye başlıyor gaz vermessem stop da ediyor bir iki gaz veriyorum sonra toparlıyor ama motor sarsıntılı çalışıyor ayrıca bu şekilde sarsıntılı çalışırken filtreden çokca emiş sesi duyuluyor küçük bir elektirikli el süpürgesi gibi emiş sesi bayağı duyuluyor lpg ye geçince motor saat gibi çalışıyor sarsıntı gidiyor ve rolantide emiş seside kesiliyor lpg de araç yağ gibi gazı yemesi, rolanti, hiçbir sıkıntı yok benzinde denedim 1 viteste araç yerinden zor kalkıyor boşta gazlıyorum 4000 devir falan banamısın demiyor ama vitese takınca araba gitmiyor kendini zor kaldırıyor çok gaz verirsem eksozdan pat pat diye ses de geliyor sırf bu sorun için ateşleme bobinini değiştim ve bujileri sıfır orjinal buji taktım sorun neydendir acaba Düzenleyen tugrahan - 28 Temmuz 2011 Saat 00:39 |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
oksıjen sondasında sorun olabılır gecmıs olsun
|
|
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
benzin lamban yanıyomuu??
|
|
![]() |
|
ALX ![]() 1. Vites ![]() Kayıt Tarihi: 17 Ağustos 2010 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
Cevabın burada. Çok sık rastlanan bir sorun.
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=14741&KW=ALX&PID=226064&title=106-quick-benzinde-ilk-alma-sorunu#226064 |
|
![]() |
|
tugrahan ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Ağustos - 1978 Kayıt Tarihi: 29 Eylül 2010 Konum: NEVŞEHİR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 343 |
motor lambası yada arıza ışığı falan hiç biri yanmıyor
alx in yazdıkları aslında çok mantıklı |
|
PEUGEOT 306 XR 1.8 16v
brc my-11 lpg kit |
|
![]() |
|
turan306xr ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 26 Temmuz 2011 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı turan306xr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Merhaba ALX doğru söylüyor daha dün lpg aynı sorunum vardı giderildi. 2 aydır bu sorunu bulmaya çalışıyordum. Dün çözüldü keşke ALX bana da yardımcı olsaydı.
|
|
TURAN 306 XR 1997 OTOMATİK
0532 226 52 94 HADIMKÖY/İSTANBUL |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |