![]() |
|
206 kat iptali |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Temmuz 2011 Saat 15:44 |
Arkadaşlar jsv marka egzoz aldım taktırayım derken egzozcuya dedim takarken orta susturucuyuda iptal et dedim orta susturucu yok fakat senin katalizör ölmüş istersen onu iptal edip yerine küçük egzoz takalım hoş ses verir dedi.Neyse yaptı adam ses çok güzel fakat eve geldiğimde arkadaşım arıza ışığı yanması gerekir bence o orta susturucuyu sökmüş sana yutturmuş dedi.Şimdi hangisi doğru orta susturucu var mı?Yoksa katalizör sökmedimi bu adam?
|
|
![]() |
|
vbmaster ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2010 Konum: Konya/Selçuklu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 837 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
eğil alta bak abicim gözle görülebilen bir parça ikiside en doğrusu o ya da foto çek at buraya eğilip flashlı çekersen net çıkar ... geçmiş olsun ..
bu arada katalizör sökülünce muayeneden geçmiyor bildiğim kadarı ile ..
|
|
Sabır doğruyu yapmakta ısrar etmektir ...
Peugeot 206 Roland Garros 2000 Model 1.6i 8v 90 Beygir artık LPG'li (Atiker Fast II) Otoban faresi :) ARh(+) |
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
ben 2 sininde mevcut olduğunu biliyorum katalizörün görevi ayrı orta susturucunn ayrı. tabi bu benim bilgim. jsv nin modeli ne?bende bazooka var çok güzel sesi var
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
26 FL 760 Ses Sistemi Yapım Aşamasında |
|
![]() |
|
Torpedo
|
|
![]() |
|
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
+ ne orta susturucu ne katalizör söktrmeni tavsiye ederim. Keşke yapmasaydın. ben sadece son sustrucuyu söktrdm öyle dinledim ses zaten canawar gbi gelio. egsozu taktık daha tok bi ses ortaya çıktı. orta susturucu söktüğünde egsoz patlar gibi olur ayağını gazdan çektiğinde pat pat pat eder diye biliyorum. bence git söktüğün parçAYI geri tak usta hoşuma gitmedi de
|
|
2002 206 XT 110 hp. Öğrenci Modifiyesi:D Xenon,cam filmi, JSV Egsoz,, Gündüz Farı
|
![]() |
|
ne söktürdüysen geri taktr bence. torpedo modeli zaten silencer bi egsoz. istediğinde kafasını takarsın sesi keser. çıkartırsın ses verir. |
|
|
![]() |
|
Arabanın altına girdim.Bir orjinal egzoz tüpü birde motorun biraz gerisinde küçük bir parça vardı.Başka hiçbirşey yoktu.Zaten o gerideki parçayı söktü ama içi petek peyek birşeydi susturucuya benzemiyordu.Fakat seramiğimi ne birşey olmuş yani işi bitmiş performansı düşürür dedi egzozcu birde arkadaşımın akrabası yamuk atacak cinsten değil valla kararsız kaldım...
|
|
![]() |
|
Birde katalizör attım ölmüş ve sökülen katalizör takılmazmış o benim kafama takılmadıda şimdi orta susturucu var mı onu anlamadım :(
|
|
![]() |
|
daha iyi bilen birilerinden yanıt bekle derim. bendede jsv bazooka var sadece son susturucu olarak değiştirdim gayet memnunum. aldığım adam söylemişti kendini belli eder diye. hakkatende egsoz ısınınca çok tok bi ses alıyorum. sokağa girnce beni bekleyen arkadaş evden çıkıyo zaten zile basmama korna çalmama gerek kalmıo. adam egsoztan tanıo bni :D
|
|
|
![]() |
|
Orta susturucu yok dedi adam bana.Birde katalizörü ses için değil öldüğü için söktürdüm ve yerine küçük içi boş egzoz taktırdım.
|
|
![]() |
|
Emre sen nediyon dostum torpedo ısınınca bakmayan yok adamın afedersin ama kulağını delıyor. Fakat silincerı takınca orjinal polisin yanından geçtim dönmedi bile ::)
Düzenleyen CeCoLi - 27 Temmuz 2011 Saat 16:04 |
|
![]() |
|
aracınızn 2. sahibyseniz sizden önceki adam orta susturuyu söktrp yerine sadece düz boru ekletmiş olabilr. siz aracn egsoz sistemini alttan çekin boruyu takip ederek biz ona göre daha net konuşalım..
|
|
|
![]() |
|
adamın kulağını delmesinin nedeni o söktürdüğünz parçalardan biri olabilir... Düzenleyen CeCoLi - 27 Temmuz 2011 Saat 16:04 |
|
|
![]() |
|
bak motordan orjinal boru geliyor sonra kat yerine taktırdığım içi boş egzoz ve orjinal boru taaaaa en arkaya doğru gelip yeni aldığım orjinal egzozda bitiyor.İlk sahibiyim.Birde ışık yanıyormu iptal edince?
|
|
![]() |
|
Emre kardeşim birde eklenme olsa sırıtır zaten orjinal borusu yani anlamadım gitti.Fabrikadan susturucusuz mu çıktı acaba :)
|
|
![]() |
|
bu benim bilgimi aşıyor :D daha deneyimli üyelerimz karar versinler. :D egsozunuz hayırlı olsun güle güle bağırtın silencerli ve silencersiz videosunu bekleriz...
|
|
|
![]() |
|
abi araba şu an ewde yok gelsin senin için bakacam :D
|
|
|
![]() |
|
Senın arac kac modeldı ? Tek oksıjen sensorlu oldugunu dusunuyorum. Tek olanlarda arıza ısıgı yanmaz. Ama cıft oldugunda katalıtor konvertor bu ıkı sensorun arasında kalıyor ve kontrol edılıyor. sokuldugunde arıza ısıgı yanabılıyor...
Bununla beraber cıft oksıjen sensore sahıp araclarda da bazen sokulsede yanmadıgını soyleyenler vardı. Anlayacagın bıraz muammalı bır konu yanı Düzenleyen CeCoLi - 27 Temmuz 2011 Saat 16:08 |
|
![]() |
|
2000 model arabayı açarken sarı motor ışığı yanıyor akü filan sonra araba çalışınca sönüyor.Sanırım tek sensör var ama orta susturucu yok dedi egzoscu varda fabrika çıkışı unuttularmı yoksa ya :S |
|
![]() |
|
Emre Ekrem ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Eylül - 1980 Kayıt Tarihi: 07 Şubat 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 358 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Emre Ekrem
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
üstü delikli bir parça ise ve motora çok yakın ise cat, daha ortalarda ise orta susturucu dur. Sizde cat yoksa bile alıp bir kenara koymanızı tavsiye ederim, muayeneden geçmez. Performans için ise cat iptali iyi olacaktır.
|
|
ph2 stock 306 gti
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |