![]() |
|
araç brandası araca zarar verirmi? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Temmuz 2011 Saat 14:22 |
|
Arkadaşlar aracı boya koruma ve pasta cilası uygulaması yaptırmayı düşünüyorum, ancak aracım hafta içi genelde park halinde yatış pozisyonunda:) dolayısı ile toz toprak kuş pisliği oluyor. bende branda alayım diyorum ancak kimi boyaya zarar veriyor diyor kimi bişey olmaz diyor.
sizce ne yapmalıyım kullanan deneyimli arkadaşlar varmı? sevgiler saygılar.
|
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Guzel bır kumastan alıpta kendın yaptırırsan bırsey olmayacagı kanaatındeyım. Ama yınede golgede kollamaya calısman lazım. babam yıllardır kendı yaptırdıgı brandayı kullanıyor hıcbır sorun yok. ama pıyasada bulunan naylon kumaslar guneste kalınca zararlı olabılır ıyıce arastırmak gerekır dıye dusunuyorum...
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
araştırdığım kadarıyla son dönemde çıkan brandalar var. dikişsiz ve içleri polyeser ve terleme yapmıyor deniliyor. araç genel olarak gölgede,. ağaç altınada koyamıyorum kuş pisliğinden dolayı. branda alsam ağaç altına koyabilirim aslında
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
evet bende bu konuyu merak ediyorum.
cem abi benim aracın garajını gördüm ağacın dibinde. kuş pisliği sıkıntım yok ama ağaçtan akan reçine gibi bişeyler beni usandırdı. Bende branda işine girecektim fakat her defasında aracı çizmesinden korkuyordum.
sen böyle diyince kumaş işi aklıma yattı. bilirsin denizli tekstil memleketi, bizimkilere söyliyeyim güzel bir kumaş ayarlasınlar sonra araca göre dieklim tertemiz olur dimi.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
benim kapının önündeki direkte 2 tane kumru var.. ben yıkatıoom onlar kirlio yerini değiştiriom bu sefer tele gelip pisliolar.. yemin ederim en sonunda sapan alıcam :) vurucam :)
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
bakalım ben birazdaha araştırayım alternatif ürünler vardır belki
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
Ayıp ayıp hayvanları sevıyoruz vurmuyoruzz |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ersin aracını çekemiyorlardır ondan yapıyorlardır bu terbiyesizliği:)
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
beyler boya koruma yaptırın en iyisi güneşten,tozdan,kuş pisliginden,su tutmuyor akıp gidiyor her türlü dış etkenden koruya yani boyaya deymiyor boyanın üzerindeki korumaya geliyo ondanda kolaylıkla çıkıyor iz kalmıyo ben yaptırdım çok memnunum 1 yıl gidiyor bu koruma. pasta + cila + koruma = 150 tl. branda işi zor tak çıkar bi süre sonra sıkılmaya başlarsınız. |
||
![]() |
||
|
Hergun kullanılmayan aracta pek sıkıntı olmuyorda hergun sok tak sıkıcı olur muhtemelen
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
ya kardeşim dur akşam gidip görüşücektim, sabırsızlandım bak. Arabada şeytan kırmızı ki ne yanar beeeee
![]() |
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
çok güzel maşallah kazasız belasız. açık renkte buysa koyu renkte ne olur
|
||
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
ben kendim yaptım abi profil resmime bakabilirsin (:
tabi pasta cila yaptım boya koruma vs yok yani.
geçen bir arkadaş paylaşmıştı. aracı nano teknoloji dedikleri ince şeffaf bir madde ile kaplıyorlar. ne çiziliyor ne kalkıyor boyan ilk günkü gibi korunuyor. araba öyle parlıyor ki gözünü alamıyorsun (:
Düzenleyen metin - 26 Temmuz 2011 Saat 17:35 |
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
Eski aracımdan tecrübe branda özellikle araç güneş altında bırakıldığında tavandaki boyayı kavuruyor.
|
||
![]() |
||
|
Bu ankara daki güvercin kumru vs.nin kesin yediğinde içtiğinde birşey var, hepsi cırcır meretler patır patır arabayı hedef alıyorlar sanki, kuru birşeyler mi yedirsek, acılı birşeyler yeseler birşeyleri kalmaz mı ne
![]() ![]() |
||
![]() |
||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
|
Bu yazını okuyunca aklıma fıght club'taki bir sahne geldi seyrendenler bilir... güvercinlere musil ilacı gibi bişey içiriyorlar sabah tüm arabalar rezil...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |