![]() |
|
106 Quicksilver Buji Seçimi |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Temmuz 2011 Saat 16:50 |
||
Evet ufak tefek farklılıklar olabılırsede genelı aynı
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
![]() |
|||
||
Ayarlarız bırseyler ya sorun olmaz :))
O ıs bılmeyen elemana gıdıp verdıgım kodu getırtmesını ıstersenız bunu becerebılır belkı bır ıhtımal
![]() |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Mehmet bana benım daha once konu acıpta sızlere tanıttıgım lpg bujısınden bahsettı. Cunku bende ona "aracında lpg varmı" dıye sormustum. Var deyınce devam ettık konuya...
O bosch bayısı bos bos otursun bayısı oldugu fırmanın ne urettıgınden haberı olmasın. Ne bıcım ıstır yaa
![]() Var kardesım var. Yok dıyenlerı bana gonder ogreteyım onlara lpg bujısını
![]() Ayrıca ben bu bujıyı forumumuzla tanıstırdıktan sonra kac kısı aynı bujılerden aldılar kullanıyorlar... Düzenleyen CeCoLi - 28 Temmuz 2011 Saat 16:22 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Tamam ben sımdı baktım. Lpg ıcın olan model benım motorun kı ıle aynı ıste. Bugun Mehmet e de telefonda soylemıstım benımkıyle aynı olması lazım dıye dogru hatırlamısım. Kodu = FR6 KI 332 S
Numarası = 0 242 240 653
Suanda benım aracımda da aynısı takılı... 1000 km dır kullanıyorum
|
|||
![]() |
|||
||
mehmetin mesai bitti çıktı şimdi konuyu tam bilmiyorum fakat eskişehirdeki bosch servisin numarasını verdim kendisine aramış adam 15dk sonra size dönerim demiş. dediği gibi 15 dk sonra geri dönmüş artık mehmet tam olarak nasıl bir buji tarif etti istedi bilmiyorum ama adamın dediği bosch 206 için böyle bir buji üretmedi demiş :))
|
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
parça numarası 5960 ile başlayan |
|||
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
||
Bır dakıka... Mehmet telefonda bana Platınıum - İridyum Lpg bujısınden bahsetmıstı... Sade ırıdyum bujı benzın ıcındır.
Mehmet ın arabanın motoru neydı ?
|
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
|||
sahin-peugeot ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
Bursa buluşmasına üzülerek gelemiyeceğim |
|||
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
![]()
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bujilerin kutuları ve üzerinden çıkan bujileri araca koydum bursa buluşmasına getireceğim bakarsınız ;)
|
|||
![]() |
|||
||
Murat abıcım cok dogru ve yerınde bır davranıs...
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
||
![]() Aynen öyle dostum çok güzel bir açıklama :) ,Bosch kutusundaki Bosch ile Peugeot kutusu içindeki Bosch arasındaki kalite farkı tartışılmaz,Bosch un Peugeot için ürettiği bujinin kalitesi daha farklıdır,sadece Bosch için yada buji için değil bütün ürünler için aynısı geçerlidir,
Bosch kutusunda olanı orjinal diye satıyorlar ama Ben müşterinin tercihine bırakıyorum bu yan sanayi bu orjinal diyorum ikiside bosch olmasına rağmen bosch kutusunda olanı orjinal diye satmam fiyarlarıda farklı zaten
saygılar Düzenleyen koliva - 28 Temmuz 2011 Saat 15:52 |
|||
|||
![]() |
|||
||
Dün 50 tl ye orjinal 106 quicksilver aldım üzerinde bosch super yazıyor. çekiş çok düzeldi 1 buji de porselen çatlaması varmış.
|
|||
![]() |
|||
||
Cevaplar için teşekkürler. |
|||
![]() |
|||
||
Bencede bosch takıp devam edeceksın...
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |