![]() |
|
Bu sorun hakkında bilgisi olan varmı :( (Çözüldü) |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Temmuz 2011 Saat 01:31 |
Hayırlı akşamlar arkadaşlar. Bende 2006 1.4 HDI feline var. Aramda ne ince yanak lastik nede yaylarında oynama vardır. 14 inç lastik takılı ama gel gelelim tek başıma giderken bile altı çukurlarda veya tümseklerde sürtüyo sürten tarafta genelde ön tarafı nerden resim ekliycemi bulamadığım için resimlerini yükleyemedim bu konu hakkında bilgisi olan varmı banabi yardımcı olurmusunuz.
![]() Düzenleyen hakann83 - 23 Temmuz 2011 Saat 23:36 |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
araçta oynama olmadığına eminsen başka bir sorun var kanaatimce biraz daha detaylı anlatabilirmisin.
|
|
![]() |
|
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
Yeni aldım aracı 2006-2011 arası bir bayan kullanmış ilk sahibi ve oynama yok hatta arkası yüksek bile geldi bana düşürmeyi düşünüyodum ama ön taraf en ufak kasiste sürtüyo resim eklemeye çalıştım olmadı resim yükleme yerine üye oldum yükledim linki vericekken 'no files were uploaded' uyarısı çıkıyo
|
|
![]() |
|
![]() |
|
aracın resmi bu yarın daha detaylı çekip yüklerim arkadaşlar
|
|
![]() |
|
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hakan aracın ön tarafında düşürme olmadığına emin ol öncelikle tekerleği düz çekseydin daha iyi anlaşırdı ama sanki düşürülmüş gibi birde ön lastiğin havasını kontrol et. Ayrıca Lastik ebatınıda tam olarak yaz . (175/65/14) Son olarak aracı aldığın kişinin lafıylada hareket etme kimse malımın şu kusuru var demez iyi bi ustaya göster bence. Düzenleyen hallowman2005 - 22 Temmuz 2011 Saat 02:45 |
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
![]() |
|
Evet kasko yaptırıcaktım onun için çektim resimleride o yüzden lastiğede dikkat etmedim :D yarın sabah tamircime gidim ozaman ben bi bakalım lastik havaları iyi ama dediğin gibi ön tarafı indirmiş olabilirler bi baktırayım sizede akşam dönüş yaparım durum hakkında ilgi ve alakanız için saolun yinede. |
|
![]() |
|
hallowman2005 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1981 Kayıt Tarihi: 16 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 58 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı hallowman2005
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu arada aracın hayırlı olsun şu anki aracım 307 ama 206 benim vazgeçemediklerimdendir. İnşallah kazasız ve cezasız günlerde binersin.
|
|
Ömer ERESEN ABRh+ 1981
PEUGEOT 307 1.6 HDI LOOK - 110 Bg. Siyah |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
hakan83 aracı kasko yaptırmak için fotoğraflarını çekmenin ne alakası var anlayamadım. ben kasko yaptığımda benden böyle bişey istemediler.
aracın lastikleri düz olsa daha iyi olurdu. lastik ile çamurluk arası normal gibi geldi ama altı yere yakın gibide gözüküyor. alta kartel muhafaza varmı? belki eski sahibi taktırmış yamultmulştur o sürtüyordur.
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
arkası yüksekse dediğin gibi ön tarafın sürtmesi doğal gibi geldi bana mantık olarak :)
|
|
![]() |
|
aksine arkası öyle çok kaldırılmış gibi görünmedi bana ya
![]() |
|
![]() |
|
Saol arkadaşım amin allah herkese kazasız ve cezasız araclarını kullanmak nasip etsin... 206 nın bukadar rahat olacağını hiç tahmin etmiyordum cidden mükemmel çıktı bu kadarını beklemiyodum yalan yok :d
|
|
![]() |
|
Ne bilim arkadaşım resimlerini yollarsan bizde merkeze yollıycaz dediler 2-3 tane firmaya sordum hepside resimlerini istedi. Aksama lasikleri düz olarak resimleri ekliycem. Sabahta ustama gittim elinde baya iş vardı bakamadı yarın sabah yine gidicem ama düşük gibi durmuyo dedi. Altta korumu muhafazası var o sürtüyo zaten bakalım yarın ne diycek ustam bakınca merakla bekliyorum bi 206 nın ön tarafının ölcüsünü alacam bide bunun kini bakalım ne kadar fark var aralarında.
|
|
![]() |
|
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
Bende kasistler biraz yüksekse ve araçta kartel muhafaza varsa o sürtüyordur diyecektim..
|
|
A3
|
|
![]() |
|
muhafaza sürtüyo onu biliyorum ama sürtücek bi kasis değil örneğin bundan once palio 1.6 16v vardı ondada hiç oymana yoktu ve 13 inc jant lastik vardı ailecek bindiğimizde bile bir kere sürtmedi şuan da sürttügü yerlerden de geçmiştim onunla bunda tek başıma giderken bile korkarak geçiyorum sürtecek diye bakalım yarın belli olucak ne dir ne değildir.
|
|
![]() |
|
Acaba aracın amortısorlerı ıyıce yumusamıs veya patlamıs olupta bundan dolayı arac cok esnıyor olabılır mı ??? |
|
![]() |
|
Bencede Amartisörlerden Olabilir.
|
|
![]() |
|
amortısorlerı patlak olsa ses gelirdi çünkü zamanla takozunuda bozar ama esneme yapmış olabilir görünürde amortısorlerden dışarı yağda kaçırmamış |
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Çok İlginç Bir Durum 14'' Olmasına Rağmen Nasıl Olurda Sürter Hala Anlamış Değilim Var Aslanın Bir Sıkıntısı Bir Ustaya Danış Bence. Önemli Bir şeyi Varsa Daha Fazla Masraf Çıkarmasın.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
Yarın sabah götürüyorum ustama bakalım ne çıkacak merakla bekliyorum birazdan yeni resimlerini koyucam orda lastık daha düz bakın bakalım yorumunuz ne olacak arkadaşlar
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |