Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - 306 griffe sedan tavsiye
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

306 griffe sedan tavsiye

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
fatihceyhan Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: 306 griffe sedan tavsiye
    Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:15
arkadaşlar, kendim 1 ay önce 1998 model 306 griffe hb. aldım, araçtan çok memnunum, özellikleride parasında göre süper, benim araçta değişen boya yok, lpg de yok , ilk sahibinden 110000 tl ye aldım,

size sorum şu olacak, şimdi komşum benim arabayı sürdü çok beğendi, ailesi 5 kişi olduğu için 306 sedanlara bakıyoruz. bir araç bulduk, araba 98 model griffe lacivert renk, araç bagaj ve tavan hariç bel altı boyalı, önden hafif bir kaza geçirmiş, parçaları sökülüp takılmış ( sanırım düzeltme amaçlı ) araçta lpg sıralı sistem lpg var, kaporta boyacı şaselerde en ufak bir oynama yok dedi, 4 lastiği de yeni sayılır, sabahları ilk çalıştırmada rolantide dengesizlik varmış, düzeltilebilir ve sol cam otomatiği arızalı, iç döşemeleri temiz, araç 120 bin km de, tramer kayıtlarında herhangi bir kaza gözükmüyor.  arabanın sahibi araca 10500 tl diyor, bu şartlardaki araç alınırmı, fiyatı sizce yüksekmi, yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Düzenleyen fatihceyhan - 18 Temmuz 2011 Saat 22:21
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:21
Saselerde bır sıkıntı yoksa ve arac genel olarak duzgunse yanı sagıyla soluyla oynanmamıssa alınabılır... lpg sıstemı ne marka ???

Bunun harıcınde ne gıbı masrafları var ıyıce ırdelenmelı arac kullanılıp test edılmelı bu noktada fıyatı konusunda karar verılmelıdır...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:34
cecoli ilk senin yazacağından adım gibi emindim :)

aracı baya bir sürdüm, rot balas ayarı istiyor araç, sol cam motoru çalışıyor ama camdan kurtulmuş sanırım, rolantide motor sıcakken sorun yok, ama soğukken sallantılı dedi arkadaş, muanesi 3 ay sonra bitecek,  motor arıza lambası yanmıyor, lpg sistemini hatırlayamadım öğreneyim yazarım. kliması filan sorunsuz çalışıyor, hidrolik direksiyonda ses yok, triger set yeni değişmiş, baskı balatası ii kavrıyor, çekişi benim arabadan daha iyi :)  sanırım lpg çekişi etkiliyor :)
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:44
Orjinalini yazan: fatihceyhan fatihceyhan Yazdı:

cecoli ilk senin yazacağından adım gibi emindim :)

aracı baya bir sürdüm, rot balas ayarı istiyor araç, sol cam motoru çalışıyor ama camdan kurtulmuş sanırım, rolantide motor sıcakken sorun yok, ama soğukken sallantılı dedi arkadaş, muanesi 3 ay sonra bitecek,  motor arıza lambası yanmıyor, lpg sistemini hatırlayamadım öğreneyim yazarım. kliması filan sorunsuz çalışıyor, hidrolik direksiyonda ses yok, triger set yeni değişmiş, baskı balatası ii kavrıyor, çekişi benim arabadan daha iyi :)  sanırım lpg çekişi etkiliyor :)

Sagolasın Göz Kırpma

Sımdı genel olarak arac duzgunse ufak tefek eksıklerı toparlanır sorun degıl... Sol cam motoru bozuksa bıraz pahalı olabılır. Sogukkenkı tıtreme lpg ye gectıgınde oluyordur ve ayarla duzelebılır...

Rot balans ıse sıradan bır sorun zaten... Perıyodık yapılan bır durum...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:47
motor çalışıyor onda sıkıntı yok, sanırım halat yada camı motora tutan mekanizma yerinden çıkmış, yoksa motor catır çatır çalışıyor :)

peki  cecoli tamam bu araç alınır, peki bu şartlarda kaça alınmalı ? ona göre pazarlık edicez

Düzenleyen fatihceyhan - 18 Temmuz 2011 Saat 22:47
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:52
ayriyetten yarın bugün satarken sıkıntı yaşarmı ?
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:56

motor çalışıyor onda sıkıntı yok, sanırım halat yada camı motora tutan mekanizma yerinden çıkmış, yoksa motor catır çatır çalışıyor :)

peki  cecoli tamam bu araç alınır, peki bu şartlarda kaça alınmalı ? ona göre pazarlık edicez

Fıyat olayına bırsey dıyemeyecegım... Aracın durumu olayı degıstırır. Duzgunse o parayı eder...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:59

ayriyetten yarın bugün satarken sıkıntı yaşarmı ?

Nıye sıkıntı yasansınkı ??? Bugun nasıl sen alıyorsan elbet satarsan alacak bırı olur. Her malın bır alıcısı vardır...

Sen kendı aracını alırken boyle bır sıkıntı yı dusundun mu hesaba kattın mı ???
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 23:01
anladım cecoli o zaman yarın gidelim artık ne kadar düşürebilirsek :) araç duruş itibari ile diri duruyor, ama önden yapılan işlemler biraz moral bozuyor,
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 23:03

Arkadasım nıye ıl-ılce bılgınızı yazmazsınız anlamıyorum... Hep sormak durumunda kalıyoruz. Arac bılgınıde ımzaya yazarmısın bır zahmet!!! Göz Kırpma

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 23:16
kusura bakma Ouch unutkanlık işte :)
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 23:21

düzeltmeler  yapılmıştır :)

"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:14
arkadaşlar çok saçma bişe oldu, adam ile sabah 9500 e anlaştık,öğleden sonra buluışalım dedi, satış için, şimdide telefon açtı babası caymış, bu nasıl bir insanlık anlamış değilim, o kadar zaman kaybı, baktırmak için para verildi,insanlara güvenim git gide azalıyor 
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:16
ben olsam paramı gerı ısterdım baktırdım onun parasını ver dıye 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:19
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

ben olsam paramı gerı ısterdım baktırdım onun parasını ver dıye 

Evet katılıyorum. Terbıyesızlık yanı...
Kararını vereceklerse versınler mılletın keyfıyle mı ugrasacagız... Göz Kırpma
Yukarı Dön
berk2309 Açılır Kutu Gör
3. Vites
3. Vites
Simge
23 - Eylül - 1989

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı berk2309 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:20
yanı para kolay kazanılmıyo nerden baksan 50-100 tlsı var baktırma parasının 
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:31
ya parasındadeğiliz arkadaşlar, dün 3 saat araba peşinde koşturduk, sağına soluna baktırdık, arkadaşa alıyoruz zaten çok sevinmişti, böyle olaylar yüzünden güven filan kalmıyor, madem o paraya vermicen yada satmıcaksın neden oyalıyorsun 
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:37

ya parasındadeğiliz arkadaşlar, dün 3 saat araba peşinde koşturduk, sağına soluna baktırdık, arkadaşa alıyoruz zaten çok sevinmişti, böyle olaylar yüzünden güven filan kalmıyor, madem o paraya vermicen yada satmıcaksın neden oyalıyorsun 

Aynen oyle ne oyalıyorsun ınsanları... Muhtemelen bırısı aracı cok ucuza sattıgını soyleyıp kanına gırmıstır o yuzden vazgecmıstır.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
03 - Eylül - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı fatihceyhan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 16:52
ya ucuzda değil aslında araç bel altı boyalı bir kaç parçasıda sökülüp takılmış ayriyetten istanbul arabasıymış, plakası değişmiş, bu tür araçlar ankarada pek tutulmaz kimse yanaşmaz, işte bizde fiyatı azda olsa iyi diye tamam dedik, geri kalan para ilede bakım yaparız dedik adam gibi,
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Temmuz 2011 Saat 18:11
Sağlık Olsun ...
En Hayırlısı Buymuş Demekki, Olaya Birde Bu Taraftan Bakalım. Nasip Kısmet Değilmiş...
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123 4>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon DİZEL MOTORDA YAĞ ÇUBUĞUNDAN YAĞ ATMASI son mesaja git 122 0 GRKN35
konu icon Hoparlörden gelen çatlama sesi son mesaja git 6391 4 Murat0642
konu icon Peugeot 308 Kilit Problemi son mesaja git 296 0 gulemans
konu icon Çözülemeyen gaz kesme arızası son mesaja git 499 0 tunakrf
konu icon Soğutmalı Torpido Gözü son mesaja git 2618 1 burak0701
konu icon ARKADAŞLAR Bİ SORUNUMA ÇÖZÜM BULALIM LÜTFEN. son mesaja git 4742 9 telliogluorhan
konu icon hararet sonrası stop etmesi son mesaja git 283 0 egecaglar
konu icon 207 far ayar vidası yerinden çıktı son mesaja git 371 0 Ayan
konu icon Mazotta su var uyarisi son mesaja git 4582 2 407aziz
konu icon Peugeot 206 1. Vitesten 2.vitesen geçerken vuruntu son mesaja git 4772 9 sedatdizin
konu icon DTC P1351 son mesaja git 40381 12 Ebulfeth
konu icon 208 yağ yakma son mesaja git 759 0 barisF
konu icon Otomobil Neden Hararet Yapar.? son mesaja git 19302 8 brs3393brs
konu icon Serdar Yıldırım Hikayeleri son mesaja git 6170 7 Serdar102
konu icon Atatürk'ün Gölgesi Yeter - Serdar Yıldırım son mesaja git 704 4 Serdar102
konu icon Külbütör yağ sızıntısı ve sesi yardım son mesaja git 1038 1 Warcry
konu icon Kapı kilidi son mesaja git 13719 6 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 4 0 brs3393brs
konu icon Merhaba tanışma son mesaja git 1 0 brs3393brs
konu icon Merhabalar son mesaja git 6 0 tunakrf
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 SEPTEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Serdar102 9
brs3393brs 4
Murat0642 3
tunakrf 2
Warcry 2
GRKN35 1
barisF 1
Ebulfeth 1
sedatdizin 1
407aziz 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English