![]() |
|
306 griffe sedan tavsiye |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | |
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Temmuz 2011 Saat 22:15 |
arkadaşlar, kendim 1 ay önce 1998 model 306 griffe hb. aldım, araçtan çok memnunum, özellikleride parasında göre süper, benim araçta değişen boya yok, lpg de yok , ilk sahibinden 110000 tl ye aldım,
size sorum şu olacak, şimdi komşum benim arabayı sürdü çok beğendi, ailesi 5 kişi olduğu için 306 sedanlara bakıyoruz. bir araç bulduk, araba 98 model griffe lacivert renk, araç bagaj ve tavan hariç bel altı boyalı, önden hafif bir kaza geçirmiş, parçaları sökülüp takılmış ( sanırım düzeltme amaçlı ) araçta lpg sıralı sistem lpg var, kaporta boyacı şaselerde en ufak bir oynama yok dedi, 4 lastiği de yeni sayılır, sabahları ilk çalıştırmada rolantide dengesizlik varmış, düzeltilebilir ve sol cam otomatiği arızalı, iç döşemeleri temiz, araç 120 bin km de, tramer kayıtlarında herhangi bir kaza gözükmüyor. arabanın sahibi araca 10500 tl diyor, bu şartlardaki araç alınırmı, fiyatı sizce yüksekmi, yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim. Düzenleyen fatihceyhan - 18 Temmuz 2011 Saat 22:21 |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Saselerde bır sıkıntı yoksa ve arac genel olarak duzgunse yanı sagıyla soluyla oynanmamıssa alınabılır... lpg sıstemı ne marka ???
Bunun harıcınde ne gıbı masrafları var ıyıce ırdelenmelı arac kullanılıp test edılmelı bu noktada fıyatı konusunda karar verılmelıdır...
|
|
![]() |
|
fatihceyhan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Eylül - 1984 Kayıt Tarihi: 20 Haziran 2011 Konum: ANKARA ÇANKAYA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 59 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
![]() ![]() ![]() ![]() |
cecoli ilk senin yazacağından adım gibi emindim :)
aracı baya bir sürdüm, rot balas ayarı istiyor araç, sol cam motoru çalışıyor ama camdan kurtulmuş sanırım, rolantide motor sıcakken sorun yok, ama soğukken sallantılı dedi arkadaş, muanesi 3 ay sonra bitecek, motor arıza lambası yanmıyor, lpg sistemini hatırlayamadım öğreneyim yazarım. kliması filan sorunsuz çalışıyor, hidrolik direksiyonda ses yok, triger set yeni değişmiş, baskı balatası ii kavrıyor, çekişi benim arabadan daha iyi :) sanırım lpg çekişi etkiliyor :)
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Sagolasın
![]() Sımdı genel olarak arac duzgunse ufak tefek eksıklerı toparlanır sorun degıl... Sol cam motoru bozuksa bıraz pahalı olabılır. Sogukkenkı tıtreme lpg ye gectıgınde oluyordur ve ayarla duzelebılır...
Rot balans ıse sıradan bır sorun zaten... Perıyodık yapılan bır durum...
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
motor çalışıyor onda sıkıntı yok, sanırım halat yada camı motora tutan mekanizma yerinden çıkmış, yoksa motor catır çatır çalışıyor :)
peki cecoli tamam bu araç alınır, peki bu şartlarda kaça alınmalı ? ona göre pazarlık edicez Düzenleyen fatihceyhan - 18 Temmuz 2011 Saat 22:47 |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
ayriyetten yarın bugün satarken sıkıntı yaşarmı ?
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Fıyat olayına bırsey dıyemeyecegım... Aracın durumu olayı degıstırır. Duzgunse o parayı eder...
|
|
![]() |
|
Nıye sıkıntı yasansınkı ??? Bugun nasıl sen alıyorsan elbet satarsan alacak bırı olur. Her malın bır alıcısı vardır...
Sen kendı aracını alırken boyle bır sıkıntı yı dusundun mu hesaba kattın mı ???
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
anladım cecoli o zaman yarın gidelim artık ne kadar düşürebilirsek :) araç duruş itibari ile diri duruyor, ama önden yapılan işlemler biraz moral bozuyor,
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Arkadasım nıye ıl-ılce bılgınızı yazmazsınız anlamıyorum... Hep sormak durumunda kalıyoruz. Arac bılgınıde ımzaya yazarmısın bır zahmet!!! |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
kusura bakma
![]() |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
düzeltmeler yapılmıştır :) |
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
arkadaşlar çok saçma bişe oldu, adam ile sabah 9500 e anlaştık,öğleden sonra buluışalım dedi, satış için, şimdide telefon açtı babası caymış, bu nasıl bir insanlık anlamış değilim, o kadar zaman kaybı, baktırmak için para verildi,insanlara güvenim git gide azalıyor
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
ben olsam paramı gerı ısterdım baktırdım onun parasını ver dıye
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
Evet katılıyorum. Terbıyesızlık yanı...
Kararını vereceklerse versınler mılletın keyfıyle mı ugrasacagız...
![]() |
|
![]() |
|
berk2309 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Eylül - 1989 Kayıt Tarihi: 02 Ağustos 2010 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1509 |
yanı para kolay kazanılmıyo nerden baksan 50-100 tlsı var baktırma parasının
|
|
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
ya parasındadeğiliz arkadaşlar, dün 3 saat araba peşinde koşturduk, sağına soluna baktırdık, arkadaşa alıyoruz zaten çok sevinmişti, böyle olaylar yüzünden güven filan kalmıyor, madem o paraya vermicen yada satmıcaksın neden oyalıyorsun
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Aynen oyle ne oyalıyorsun ınsanları... Muhtemelen bırısı aracı cok ucuza sattıgını soyleyıp kanına gırmıstır o yuzden vazgecmıstır.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı fatihceyhan
ya ucuzda değil aslında araç bel altı boyalı bir kaç parçasıda sökülüp takılmış ayriyetten istanbul arabasıymış, plakası değişmiş, bu tür araçlar ankarada pek tutulmaz kimse yanaşmaz, işte bizde fiyatı azda olsa iyi diye tamam dedik, geri kalan para ilede bakım yaparız dedik adam gibi,
|
|
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL |
|
![]() |
|
Sağlık Olsun ...
En Hayırlısı Buymuş Demekki, Olaya Birde Bu Taraftan Bakalım. Nasip Kısmet Değilmiş... |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |