Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

306 griffe sedan tavsiye

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16474
Tarih: 01 Mayıs 2026 Saat 22:17
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: 306 griffe sedan tavsiye
Mesajı Yazan: fatihceyhan
Konu: 306 griffe sedan tavsiye
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:15
arkadaşlar, kendim 1 ay önce 1998 model 306 griffe hb. aldım, araçtan çok memnunum, özellikleride parasında göre süper, benim araçta değişen boya yok, lpg de yok , ilk sahibinden 110000 tl ye aldım,

size sorum şu olacak, şimdi komşum benim arabayı sürdü çok beğendi, ailesi 5 kişi olduğu için 306 sedanlara bakıyoruz. bir araç bulduk, araba 98 model griffe lacivert renk, araç bagaj ve tavan hariç bel altı boyalı, önden hafif bir kaza geçirmiş, parçaları sökülüp takılmış ( sanırım düzeltme amaçlı ) araçta lpg sıralı sistem lpg var, kaporta boyacı şaselerde en ufak bir oynama yok dedi, 4 lastiği de yeni sayılır, sabahları ilk çalıştırmada rolantide dengesizlik varmış, düzeltilebilir ve sol cam otomatiği arızalı, iç döşemeleri temiz, araç 120 bin km de, tramer kayıtlarında herhangi bir kaza gözükmüyor.  arabanın sahibi araca 10500 tl diyor, bu şartlardaki araç alınırmı, fiyatı sizce yüksekmi, yardımcı olan olmayan tüm arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:21
Saselerde bır sıkıntı yoksa ve arac genel olarak duzgunse yanı sagıyla soluyla oynanmamıssa alınabılır... lpg sıstemı ne marka ???

Bunun harıcınde ne gıbı masrafları var ıyıce ırdelenmelı arac kullanılıp test edılmelı bu noktada fıyatı konusunda karar verılmelıdır...

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:34
cecoli ilk senin yazacağından adım gibi emindim :)

aracı baya bir sürdüm, rot balas ayarı istiyor araç, sol cam motoru çalışıyor ama camdan kurtulmuş sanırım, rolantide motor sıcakken sorun yok, ama soğukken sallantılı dedi arkadaş, muanesi 3 ay sonra bitecek,  motor arıza lambası yanmıyor, lpg sistemini hatırlayamadım öğreneyim yazarım. kliması filan sorunsuz çalışıyor, hidrolik direksiyonda ses yok, triger set yeni değişmiş, baskı balatası ii kavrıyor, çekişi benim arabadan daha iyi :)  sanırım lpg çekişi etkiliyor :)

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:44
Orjinalini yazan: fatihceyhan fatihceyhan Yazdı:

cecoli ilk senin yazacağından adım gibi emindim :)

aracı baya bir sürdüm, rot balas ayarı istiyor araç, sol cam motoru çalışıyor ama camdan kurtulmuş sanırım, rolantide motor sıcakken sorun yok, ama soğukken sallantılı dedi arkadaş, muanesi 3 ay sonra bitecek,  motor arıza lambası yanmıyor, lpg sistemini hatırlayamadım öğreneyim yazarım. kliması filan sorunsuz çalışıyor, hidrolik direksiyonda ses yok, triger set yeni değişmiş, baskı balatası ii kavrıyor, çekişi benim arabadan daha iyi :)  sanırım lpg çekişi etkiliyor :)

Sagolasın Göz Kırpma

Sımdı genel olarak arac duzgunse ufak tefek eksıklerı toparlanır sorun degıl... Sol cam motoru bozuksa bıraz pahalı olabılır. Sogukkenkı tıtreme lpg ye gectıgınde oluyordur ve ayarla duzelebılır...

Rot balans ıse sıradan bır sorun zaten... Perıyodık yapılan bır durum...

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:47
motor çalışıyor onda sıkıntı yok, sanırım halat yada camı motora tutan mekanizma yerinden çıkmış, yoksa motor catır çatır çalışıyor :)

peki  cecoli tamam bu araç alınır, peki bu şartlarda kaça alınmalı ? ona göre pazarlık edicez

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:52
ayriyetten yarın bugün satarken sıkıntı yaşarmı ?

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:56

motor çalışıyor onda sıkıntı yok, sanırım halat yada camı motora tutan mekanizma yerinden çıkmış, yoksa motor catır çatır çalışıyor :)

peki  cecoli tamam bu araç alınır, peki bu şartlarda kaça alınmalı ? ona göre pazarlık edicez

Fıyat olayına bırsey dıyemeyecegım... Aracın durumu olayı degıstırır. Duzgunse o parayı eder...

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 22:59

ayriyetten yarın bugün satarken sıkıntı yaşarmı ?

Nıye sıkıntı yasansınkı ??? Bugun nasıl sen alıyorsan elbet satarsan alacak bırı olur. Her malın bır alıcısı vardır...

Sen kendı aracını alırken boyle bır sıkıntı yı dusundun mu hesaba kattın mı ???

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:01
anladım cecoli o zaman yarın gidelim artık ne kadar düşürebilirsek :) araç duruş itibari ile diri duruyor, ama önden yapılan işlemler biraz moral bozuyor,

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:03

Arkadasım nıye ıl-ılce bılgınızı yazmazsınız anlamıyorum... Hep sormak durumunda kalıyoruz. Arac bılgınıde ımzaya yazarmısın bır zahmet!!! Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:16
kusura bakma Ouch unutkanlık işte :)

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 23:21

düzeltmeler  yapılmıştır :)

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:14
arkadaşlar çok saçma bişe oldu, adam ile sabah 9500 e anlaştık,öğleden sonra buluışalım dedi, satış için, şimdide telefon açtı babası caymış, bu nasıl bir insanlık anlamış değilim, o kadar zaman kaybı, baktırmak için para verildi,insanlara güvenim git gide azalıyor 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:16
ben olsam paramı gerı ısterdım baktırdım onun parasını ver dıye 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:19
Orjinalini yazan: berk2309 berk2309 Yazdı:

ben olsam paramı gerı ısterdım baktırdım onun parasını ver dıye 

Evet katılıyorum. Terbıyesızlık yanı...
Kararını vereceklerse versınler mılletın keyfıyle mı ugrasacagız... Göz Kırpma

Mesajı Yazan: berk2309
Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:20
yanı para kolay kazanılmıyo nerden baksan 50-100 tlsı var baktırma parasının 

-------------
"307 XT PREMİUM 1.6 16v 2005" Aslanın duruşu yeter!!!

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:31
ya parasındadeğiliz arkadaşlar, dün 3 saat araba peşinde koşturduk, sağına soluna baktırdık, arkadaşa alıyoruz zaten çok sevinmişti, böyle olaylar yüzünden güven filan kalmıyor, madem o paraya vermicen yada satmıcaksın neden oyalıyorsun 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:37

ya parasındadeğiliz arkadaşlar, dün 3 saat araba peşinde koşturduk, sağına soluna baktırdık, arkadaşa alıyoruz zaten çok sevinmişti, böyle olaylar yüzünden güven filan kalmıyor, madem o paraya vermicen yada satmıcaksın neden oyalıyorsun 

Aynen oyle ne oyalıyorsun ınsanları... Muhtemelen bırısı aracı cok ucuza sattıgını soyleyıp kanına gırmıstır o yuzden vazgecmıstır.

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 16:52
ya ucuzda değil aslında araç bel altı boyalı bir kaç parçasıda sökülüp takılmış ayriyetten istanbul arabasıymış, plakası değişmiş, bu tür araçlar ankarada pek tutulmaz kimse yanaşmaz, işte bizde fiyatı azda olsa iyi diye tamam dedik, geri kalan para ilede bakım yaparız dedik adam gibi,

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 19 Temmuz 2011 Saat 18:11
Sağlık Olsun ...
En Hayırlısı Buymuş Demekki, Olaya Birde Bu Taraftan Bakalım. Nasip Kısmet Değilmiş...

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 14:05
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Aynen oyle ne oyalıyorsun ınsanları... Muhtemelen bırısı aracı cok ucuza sattıgını soyleyıp kanına gırmıstır o yuzden vazgecmıstır.

peki cecoli 9500 fiyat nasıl verilirmi bu kadar para bu şekildeki bir araca

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:04
o parayı eder tabı :)) o paraya tofas alabılırken onun yerıne 306 alıyorsun ıste :))

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:12
bence adam arabasını chek-up yaptırmak istemiş ve satılık ayağına neyi var neyi yok baktırmak istemiş. ben birazda artniyet ararım bu işte.

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:14
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

bence adam arabasını chek-up yaptırmak istemiş ve satılık ayağına neyi var neyi yok baktırmak istemiş. ben birazda artniyet ararım bu işte.

O da guzel bır mantık hee Embarrassed

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:15
Kahkaha

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:38
Thumbs Up paramı aldım dostlar o konuda sorun yok, ben cecolinin dediği konuya takıldım 9500 çok mu ucuz :) 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:44

Thumbs Up paramı aldım dostlar o konuda sorun yok, ben cecolinin dediği konuya takıldım 9500 çok mu ucuz :) 

Dusunecek olursan lpg lı vs 98 grıffe yanı :)) aracın genelı duzgunse 9500 cok ıyı fıyat.
Onun harıcınde 2. el arac alıyorsun elbet bazı eksıklerı olabılır

Mesaj Tarihi: 20 Temmuz 2011 Saat 15:49
anladım cecoli teşekkürler,

bu arada arkadaşlar 98 model ve üstü 306 sını satan olursa bilgi versin aramaktayız halen

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 17:26
yokmu 306 sını satan,halen aramaktayız :) 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 09 Ağustos 2011 Saat 21:56

Guzel 306 lar var pıyasada bulamadınız mı bır tane???

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 10:56
güzel araçlar var ama fiyatlar çok şişirilmi, bu sebepten bütçemizi aşıyor 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 12:25
arkadaşlar 306 xr 98 model 4 hava yastığı, abs, klima, hidrolik direksiyon, orjinal çelik jant, lpg li , değişen yok 4 pparça boyalı

araç 1,8 motora sahip bunlar için ne dersiniz alınır mı, sıkıntı yaratırmı

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 12:29
xr olduğuna eminmisin ???? 4 airbag diyosun ???

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 12:43
pardon araç sahibi ile görüştüm tek airbag miş kusura bakmayın Pinch

araç ilanıda şu arkadaşlar
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orijinal-peugeot-54534593/detay/

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 12:49
vallahi fatih bu aracın sahibi biraz olayı abartmış .. neden der isen .... bi defa arka camlar elektirikli değiltir o araçta xt lerde arka camlar elektiriklidir ....... hava yastıkları kısmına yan yolcu felan demiş benim bildiğim xt lerde 4 airbag olur .... buda ayrı bir konu ... anlayacağın ilanı şişirmeye çalışmış olabilir..  bence o kilimotreye o modele o fiyat fazla gibi geldi .... pazarlıksız demiş bide ...  sen bilirsin .. bide cecoliyi bekle oda yorumlarını yapsın .. 306 nın kitabını yazan biri olarak o daha iyisini bilir .. 

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 12:50
şu ana bayram dolayısıyla fiyatlar uçmuş durumda yüzüne bakılmıcak araçlara 9 bin tl istiyorlar, bizim komşu pejo 405 i 9 bintl ye almış şaştım valla.

araç sahibi ile görüşmemde biraz daha inerim dedi, aracın ilanını arkadaşı vermiş bilgileri yanlış yazmıştır dedi.

şunu öğrenmek istiyorum, griffe mi iyi yoksa bu modelmi ? 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:03
graffiden sonra yanılmıyorsam xr üst kasa çıktı sonrada xr platıunum çıktı... bu konuda seni yanlış yönlendirmek istemem .. graffilerde hava yastığı yok ama xr lerde var sanırım ..

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:10
griffe lerde standart hava yastığı, klima, hidrolik direksiyon var, abs yok 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:15
xr lerde var o dediğin abi ...  sitemizde bir abimiz var (erkan) ısonmnıa  onun aracıda xr hava yastığı, klima, hidrolik direksiyon var, abs yok  .. tam tersini düşün bence ..

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:21
bende griffe var dostum, bu saydığım tüm özellik mevcut abs hariç

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:24

bende griffe var dostum, bu saydığım tüm özellik mevcut abs hariç

o zaman  sonuca bakarsak ... xr ile graffi arasında kasa farkı var demekki ... dimi ??  o zaman seçim senin .. 

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:39
kasa farkı derken,kasalar aynı abi, bilmediğimiz bir özelliği muhakkak vardır. cecoli seni bekliyoruz 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 13:53
fatih cidden kasalar aynıymış..:)))  kendimce bi paintte resimler ekleyip kasada karşılaştırma yaptım evet .. aynıymış Sırıtma peki fark ne ? motorsal bir farkmı var acaba ??

http://www.ressim.net/i/4974352" rel="nofollow">

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 14:15
xr nin motor 1,8 115 bg. 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 14:16

xr nin motor 1,8 115 bg. 

ama xr 1.6  90 bg olanıda var

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 14:17
fatih bu konuyu çözse çözse cecoli çözer biz senle sabaha kadar kıyaslama yapsak anca çözeriz abi Sırıtma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 14:41
vallahi dostum aynen dediğin gibi 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:20

arkadaşlar 306 xr 98 model 4 hava yastığı, abs, klima, hidrolik direksiyon, orjinal çelik jant, lpg li , değişen yok 4 pparça boyalı

araç 1,8 motora sahip bunlar için ne dersiniz alınır mı, sıkıntı yaratırmı

98 model olan 1.8 XR da abs olmaması lazım... Motoruda benımkındendır yanı 16V 115bg.
alınır mı sorusuna gelırsem tercıh meselesıdır. 1.8 makıne kullanırsan 1.6 ya bınmezsın Sırıtma
sıkıntı yaratacak herhangı bır durumda yok. ama lpg sının nasıl calıstıgına bakmak gerekır. problem varsa basını agrıtabılır...

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:24
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

vallahi fatih bu aracın sahibi biraz olayı abartmış .. neden der isen .... bi defa arka camlar elektirikli değiltir o araçta xt lerde arka camlar elektiriklidir ....... hava yastıkları kısmına yan yolcu felan demiş benim bildiğim xt lerde 4 airbag olur .... buda ayrı bir konu ... anlayacağın ilanı şişirmeye çalışmış olabilir..  bence o kilimotreye o modele o fiyat fazla gibi geldi .... pazarlıksız demiş bide ...  sen bilirsin .. bide cecoliyi bekle oda yorumlarını yapsın .. 306 nın kitabını yazan biri olarak o daha iyisini bilir .. 

4 aırbag sadece 2001 model XT lerde olur. Ayrıca her ıkı on koltuktada bel ayarı bulunur.
Benımkı 2000 model XT oldugu ıcın yan aırbaglar ve yolcu koltugunda bel ayarı yok. Gerı hersey aynı...

98 99 da sıyah kadıfe dosemelı 4 cam otomatık 4 dısk frenlı ama abs sı olmayan 1.8 motorlu modeller vardı.

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:28

griffe lerde standart hava yastığı, klima, hidrolik direksiyon var, abs yok 

Evet aynen dogru soyluyorsun. Grıffe bu ozellıklere sahıp fakat grıffe 98 de bıttı sanıyorum. Yanlıs hatırlamıyorsam aynı ozellıkler 99 2000 yıllarında xr olarak cıktı. Genelde mavı renklı dosemelı oluyorlar. Bazen grı olanlarıda oluyor...

2000 yılında abs sı olan eskı tıp tamponlu xr larda var
Yıne 2000 2001 yılında XR Platınıum olarak 2 aırbaglı, GTI tamponlu, sıyah dosemelı, arka koltuk baslıkları, koltuk yukseklık ayarı vs gıbı ek ozellıkler ıle cıktı

Bıraz karısık bunların modellerı... Sırıtma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:31
demekki biz fatihle doğru ilerlemişiz :)) 

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:31

xr nin motor 1,8 115 bg. 

Resımle kıyas ettıgınız modellerde yanı 98 99 vs o jantlar sadece 1.8 motorlar ıle cıktı...
1.6 larda hep kapak cıktı

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:43
peki cecoli dostum, akşam bu araca bakmaya gideceğiz, bunlar 1,8 16v mi oluyor, yoksa 8v. mi, ayriyetten 1,6 motormu yoksa 1,8 motor mu  sorunsuz 

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:52

peki cecoli dostum, akşam bu araca bakmaya gideceğiz, bunlar 1,8 16v mi oluyor, yoksa 8v. mi, ayriyetten 1,6 motormu yoksa 1,8 motor mu  sorunsuz 

Otomatık vıteslerın 1.8 motorlarında 8V oluyor duz vıteslerde 16V olur... Ama 1.8 16V motor 97 yılında cıkmıs olması lazım. Daha evvelındekı 1.8 ler hep 8V... 

Zaten sen 98 veya ustu ve duz vıtes alacaksın anladıgım kadarıyla... 1.8 alırsan 16V makıne olur.
Su daha sorunsuz dıyemem. Ama 1.8 motor 16V yapısı yuzunden cok daha ustundur. Gucu torku cok farklıdır...
Gercı 1.6 motorda yeterlı bır performans saglıyor. Ama 16V makınenın calısması bır baskadır. Supap ayarı derdı yok vs vs... Pıyasada da 1.8 e cok yakar derler ama guzel kullanırsan hıcte oyle olmadıgını anlarsın. Benım arabam 1.6 gıbı yakıyor. Ama bastın mı gıdıyorGöz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 15:56
bakacağımız araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orijinal-peugeot-54534593/detay/

buna göre bir yorum yaparmısın, fiyat olarak çok mu

ayriyetten lpg de sorundan bahsetmişin, bunu nasıl anlarız, ne gibi sorunlar baş gösteriyor.

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:06

bakacağımız araç bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-orijinal-peugeot-54534593/detay/

buna göre bir yorum yaparmısın, fiyat olarak çok mu

ayriyetten lpg de sorundan bahsetmişin, bunu nasıl anlarız, ne gibi sorunlar baş gösteriyor.

Fıyatı normal. Sonucta dıgerlerıne gore daha ozellıklı bır model.
Yagmur sensoru,
Kadıfe koltukları,
4 cam otomatıgı,
elektrıklı aynası,
koltuk yukseklık ayarı,
celık jant,
arkalar dısk fren olabılır emın degılım vs vs

1.8 makıne olması en buyuk fark zaten...

Bu motorun lpg ıle ozel bır problemı yok. Her motorda ne gıbı sıkıntılar yasanabılırse aynısı bundada olabılır. Lpg bılgın az anladıgım kadarıyla. Sogukken calıstırıp kullanacaksın ıste. Gaza gectıgı anda problem yaratıyormu? cekıs nasıl arıza ısıgı yanıyormu? vs vs herhangı bır aksaklık hıssedecekmısın?
Yolda benzın gaz gecısını yaptır. Bırde rolantıde yaptır. Tekleme vs oluyormu? Gercı bunların bırcogu cozulebılecek seyler... Tabı kıtın montajına markasına durumuna gorede degısır.

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:14
fatih bak araç temizse sıkıntısı yok ise .. bin tepesine tut elini 10.250 ye diret.. pazarlık sünnettir... özellikle motora dikkat et .. 185 .000 de ..

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:21
aracı zaten bilgisayar testine sokucaz, benimde aklımdan geçen 10250 tl ;)

motorunda sıkıntı olacağını sanımıyorum ne si var nesi yok bilgisayar testinde çıkar zaten, dikkatimi çeken arka amblemler sökülmüş boyanmış, arkadan kazası var sanırım !!!

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:22

motorunda sıkıntı olacağını sanımıyorum ne si var nesi yok bilgisayar testinde çıkar zaten, dikkatimi çeken arka amblemler sökülmüş boyanmış, arkadan kazası var sanırım !!!

logo iptalide yaptırmış olabilir ...  sonuçta ikinci el araç olur ufak tefek tıklamaları yeterki ağır kazası olmasın ...Ouch

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:25
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

logo iptalide yaptırmış olabilir ...  sonuçta ikinci el araç olur ufak tefek tıklamaları yeterki ağır kazası olmasın ...Ouch

Logo ıptalı yapmıs olsa bence ılk basta on tarafı yapardı. Bu arabada oyle bırsey yapılmıs olacagını sanmıyorum. Cunku arac tamamen orjınal gorunumde...

Bence oraları bır sebeple boyanmıs ve yenıden takılmamıs

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:26
abi zevk meselesi Sırıtma bak bizim ankaradaki ercana millet tavana folya kaplıyo  bizim ercan ön kaputa Kahkaha ha şuda olmuş olabilir logo hırsızları varya ... adamlar onlara kadar düştüler.... ya neyse işte bir şeklide gitmiş orası ..  oruç fena vurdu gene bana Göz Kırpma

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:30
hehehhe oruç banada vurdu :) 

birde şuı araç var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-98-model-306-griffeklima-airbag-sirali-sistem-lpg-54974744/detay/

10 bin tl son diyor ama renkten kaybediyor , sizce çok mu kötü duruyor :D

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 16:35

hehehhe oruç banada vurdu :) 

birde şuı araç var http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-peugeot-sahibinden-98-model-306-griffeklima-airbag-sirali-sistem-lpg-54974744/detay/

10 bin tl son diyor ama renkten kaybediyor , sizce çok mu kötü duruyor :D

Fena degıl ama renk ısı zevk ısıdır.

Yalnız ona nasıl enjektor hortumu takmıslar oyle yarım metre Sırıtma 
Gaz ıle nasıl calıstıgını merak ettım dogrusu Embarrassed

Bırde dıger gosterdıgın beyaz XR ıle bunun arasında daglar kadar ozellık farkı var dusunursen...

Mesaj Tarihi: 10 Ağustos 2011 Saat 17:18
xr daha iyi değil mi :)

-------------
"81samara18"
306 GRİFFE 1998 MODEL

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net