![]() |
|
zift temizliği önerisi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
tilbe307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Şubat - 1982 Kayıt Tarihi: 12 Şubat 2011 Konum: Bartın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 344 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 16 Temmuz 2011 Saat 14:29 |
||
arkadaşlar malum yaz geldi aracımıza asfalttan yapışan ziftleri uygun yollu ve boyaya zarar vermeden temizlemenin yolu nedir ?
|
|||
2010 3008 1.6 VTİ 120 HP PRİNS LPG
|
|||
![]() |
|||
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
gazyağı yada oto bakım ürünlerinde zift temizleme için özel temizleme maddesi var
Düzenleyen VEDATDINC - 16 Temmuz 2011 Saat 14:58 |
|||
2004 307XR 1.6 atiker
|
|||
![]() |
|||
EmRe26 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Mayıs - 1993 Kayıt Tarihi: 21 Nisan 2010 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 459 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
mazot la temizleyeblrsnz
|
|||
![]() |
|||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
||
Gaz yagı ve ufak boya fırcası yardımı ıle oncelıkle agır yogun olan yerlerden başla, camlara degdırme hafıfce fırcala ve yıka enn son buyuk 6 7 cm kare lık sungerler e gaz yagını dok ve bırı arabaya su tutarken bırı de sungerle ızlerı temızlesın yoksa golge gıbı ız kalıyor, ozellıkle acık renk arabalarda. 2 3 saatınızı alır.
|
|||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
Babamın eski arabası (Tofaş) zift olmuştu, aracı güneşli bir günde rampa olan bir yere koyup zift olan yerlere sana yağı sürmüştük. 3-4saat sonra ziftler akmaya başladı ve arabayı güzelce yıkadık, çıktı.
Bu önerimi yeni model araçlara uygulamak istemeyen olabilir ama benim bildiğim en ekonomik yöntem bu. Şahsen ben dahi kendi arabama uygulamam. |
|||
![]() |
|||
||
elbette gaz yagı hem gaz yagı boyayı besler...
|
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
hiç güleceğim yoktu gerçekten akıla gelmeyecek bir yöntem ya valla sırf denemek için arabayı zifte bile sokasım geldi ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
||
işe yarıyor |
|||
![]() |
|||
||
antalyadan tatılden dondugum esnada sıcaktan asfalt erımıs ve aracımın sag ve sol tarafı fena sekılde batmıstı mecbur gelmek zorundaydım kutahyada verdım mola sırasında petrol ofısının yıkama yaglama bolumunde gaz yagı varmıs rıca ettım bırmıktar aldım ve guzelce cıkarttım boya en ufak bı zarar vermıo bahsettım olay 4 5 gun oluyıor gaz yagı en temızı ve purussuz cıkartıyor
|
|||
![]() |
|||
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
||
![]() ![]() |
|||
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|||
![]() |
|||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
||
gaz yağı. hem ziftlerden araç arınıyor hemde parlaklık kazanıyor.
|
|||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
|||
![]() |
|||
Faruk ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2010 Konum: ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 801 |
||
gaz yağı tavsiyeniz için teşekkürler arkadaşlar,en kısa sürede temin edip,zivtlerden kurtulacağım.
|
|||
2007 PEUGEOT 307 SW 1.6 110 BG HDİ PREMİUM GRİ
2012 PEUGEOT 308 1.6 E-HDİ 112 BG ACTİVE AUTO6R ALP BEYAZI dizel gibisi varmı???? |
|||
![]() |
|||
||
ben mazot kullanıyorum lekeden eser kalmıyor
saygılar
|
|||
![]() |
|||
||
en ideal mazot ama oda boyaya biraz zarar veriyor yaa....
|
|||
![]() |
|||
||
mazot boyaya zarar vermez diye biliyorum |
|||
![]() |
|||
||
Mazot En Faydalısı ..
Aracıma Gece Yağ Dökmüşlerdi ... Yıkamacım Mazotla Bir Güzel Temizledi Aracın Rengi Dahada Açtı Resmen, Ardından Bide Güzel Cila Çektik Boyada Herhangi Bir Sıkıntı Yaşamadık... |
|||
![]() |
|||
riva70 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1984 Kayıt Tarihi: 01 Mayıs 2010 Konum: Osmaniye Durum: Aktif Değil Mesajlar: 230 |
||
mazot kullan gitsin
|
|||
Peugeot 307 1.6 XS seytan kırmızı
atiker multifast system |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |