Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Sohbet \ Muhabbet
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Masraf açmıyor derken :)
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Masraf açmıyor derken :)

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Masraf açmıyor derken :)
    Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 09:45
hadi keyifli sürüşler sana,
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Muhammet ÇAKIR Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 14 Temmuz 2011 Saat 07:26
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

gecmıs olsun kardesım ne dıyelım saglık olsun aslana deger ama sunu hatırlatım ıhmal etme kardesım bızım aslanlar hassaa araba masraf actımı acıyo oyuzden zaman lı aralıklı yaptır bakımlarını 
saolasın abi :) bundan sonra aylık bı baktırcam ya :)
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 22:02
gecmıs olsun kardesım ne dıyelım saglık olsun aslana deger ama sunu hatırlatım ıhmal etme kardesım bızım aslanlar hassaa araba masraf actımı acıyo oyuzden zaman lı aralıklı yaptır bakımlarını 
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

geçmişolsun kardeş parayı verirken ki el titremesi, sorunsuz ve keyifli sürüşle kaybolucaktır:))
Sırıtma aynen valla araba yağ gıbı kayıyor artık yolda :d
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

maaşallah valla kardeşim resmen pert etmişsin arabayı bakımlarını düzenli olarak  yaptırmassana bu olur işte :)
Sırıtma sorma serkan abi ya ama sürekli bakıyorum zaten servıs yokki burada :d o yuzden aksıyor bırazda
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
forewer_fb Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
20 - Ocak - 1985

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı forewer_fb Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 11:50
geçmişolsun kardeş parayı verirken ki el titremesi, sorunsuz ve keyifli sürüşle kaybolucaktır:))
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08
Yukarı Dön
serkan24577 Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites

28 - Ekim - 1983

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı serkan24577 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 11:40
maaşallah valla kardeşim resmen pert etmişsin arabayı bakımlarını düzenli olarak  yaptırmassana bu olur işte :)
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 11:36
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Muhammedım gecmıs olsun. Bana kalırsa sen masrafları bırıktırmıssın...
aynen öyle oldu abi ya aldıgımda aracın bakımları yenı yapılmıstı yani bana o şekilde söylenmişti bende doğrudur diye ses cıkartmadım 5000 km yaptım az degil de bu kadarıyla gecsın artık napalım :) ucuz kurtulduk gene amortisor degistirme aks lalesi falan toplam 115 tuttu yarın klimayı yaptıracagım 150 falanda o tutacak gıbı ama direksiyon kutusunda baya bi masraf cıkacagı söylendi

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Muhammet kardeşim ben de senin gibi arabamı aldığımdan beri bakıma falan sokmadım ve 5 ay içinde 5000 km yol yaptım. Allah nazarlardan saklasın şimdilik fazla masraf açmadı. 1buji değiştirdim, rot balans, orta egsoz. Toplasan 135-140TL
Yakın zamanda benim de iyi bir servis yüzü görmem gerek.
İnşallah yakın zamanda iyi bir iş bulursam ilk iş arabamı bakıma sokacağım.
inş. en iyi işleri bulursun abicim... tavşanlıda kütahyada aracı bilmiyorlar bile doğru düzgünde benim gittigim yer işinin ehli oldugundan sıkıntı cıkartmadık allahtan çözümü hemen buldular
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 11:35
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

muhammet amortisörün 1 tanesini neden değiştirdin. bence en sağlıklısı ikisini birden değşitirmek.

çünkü eski olan yeni olanıda bozuyor diye biliyorum.
diğerine baktılar abi onda sorun yok amortisörün değişme sebebi yamulma acayip şekilde yamulmuş lastık yan duruyordu nerdeyse allahtan erken fark ettım sadece lale degıstı aksın siz siz olun lastık hafıf yamuk olursa dıkkat edın yoksa şanzımana kadar gider dedi
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 09:58
muhammet amortisörün 1 tanesini neden değiştirdin. bence en sağlıklısı ikisini birden değşitirmek.

çünkü eski olan yeni olanıda bozuyor diye biliyorum.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 08:38
Geçmiş olsun. Masraaflar arka arkaya gelmiş ama bu bakımları yaptırırsan muhtemelen 1 yıl daha masrafsız binersin.
Yukarı Dön
a_them Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı a_them Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 07:56
Gecmis olsun Allah daha buyuk sorunlardan masraflardan korusun hepimizi.
Pug 106 quiksilver 2001
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 02:25
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

aynen öyle oldu abi ya aldıgımda aracın bakımları yenı yapılmıstı yani bana o şekilde söylenmişti bende doğrudur diye ses cıkartmadım 5000 km yaptım az degil de bu kadarıyla gecsın artık napalım :) ucuz kurtulduk gene amortisor degistirme aks lalesi falan toplam 115 tuttu yarın klimayı yaptıracagım 150 falanda o tutacak gıbı ama direksiyon kutusunda baya bi masraf cıkacagı söylendi

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Muhammet kardeşim ben de senin gibi arabamı aldığımdan beri bakıma falan sokmadım ve 5 ay içinde 5000 km yol yaptım. Allah nazarlardan saklasın şimdilik fazla masraf açmadı. 1buji değiştirdim, rot balans, orta egsoz. Toplasan 135-140TL
Yakın zamanda benim de iyi bir servis yüzü görmem gerek.
İnşallah yakın zamanda iyi bir iş bulursam ilk iş arabamı bakıma sokacağım.

Düzenleyen mustiii - 13 Temmuz 2011 Saat 02:27
Yukarı Dön
tigerland Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı tigerland Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 00:59
geçmiş olsun. iyi masraf çıkarmış fakat artık uzun süre kafan rahat olur senelerce kullan 
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black
Yukarı Dön
göktuğ Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı göktuğ Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Temmuz 2011 Saat 00:06
geçmiş olsun
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 23:48
Orjinalini yazan: OsmaNDogaN OsmaNDogaN Yazdı:

geçmiş olsun kardeşim..senin olayın hastaneye sağlam gidip hasta olmak gibi birşeymiş...
Sırıtma aynen ya sonunda masraf cıktı dıye sevıncektım nerdeyse ılk defa bu kadar masrafsız bı araca bındım diyebilirim ıkıncı el arac sonucta bı yerden ıllakı masraf cıkartması gerekırdı şaşırdım dogrusu bu kadar gıdecegını sanmıyordum yarın gıdecegım baska bı yerler cıkacakmı bakcaz artık :))
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 23:46
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

Düzenli aralıklarla servise gitmek lazım, geçmiş olsun umarım daha fazla sıkıntı çıkartmaz Muhammet
Sırıtma hiç baktırmadım desem yerıdır ıkı ayda bı gıderım rot balans ayarı falan yaptırmaya motoruna kendım bakarım genelde altına ustune ses gelmıyorsa yag kacagı yoksa sorun yok demektır dıyor dewam edıyordum sanırım dıreksıyon kutusu yenı basladı kacırmaya arabayı bıraktıgımda yag falan olmuyordu altına baktıgımda yagda gorunmuyordu bugun farkettık bakalım abı hayırlısı olacagı varmıs
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 23:44
geçmiş olsun kardeşim..senin olayın hastaneye sağlam gidip hasta olmak gibi birşeymiş...
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Muhammet ÇAKIR Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 23:44

1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Yukarı Dön
Saleeh Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
27 - Ağustos - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Saleeh Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Temmuz 2011 Saat 22:51
ee 1 yıldır kullanıyormuşsun artık olacak o kadar :) geçmiş olsun. Allah daha büyük masraflardan korusun hepimizi :)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon 2011 Peugeot 308 - Elektrik Devre Arızası son mesaja git 6327 10 Alphanet
konu icon P tuşu son mesaja git 414 0 Ahmet2341
konu icon Üyelerimizin Meslek Bilgileri son mesaja git 12638 527 Saido26
konu icon 106 gti almak istiyorum yardımcı olursanız çok svi son mesaja git 541 0 Burak307xsi
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 302 0 Sezgindogan
konu icon 3008 1.2 puretech motor arızası son mesaja git 5053 1 Saido26
konu icon Yol bilgisayarı ayar son mesaja git 582 0 Adil.g
konu icon 206 1.4 felline benzinli son mesaja git 380 0 ercanqnc
konu icon 407 emniyet kemeri ön gergi ve airbag hatası son mesaja git 617 0 Xbulut46
konu icon Marş problemi son mesaja git 219 0 Kübra
konu icon pejo 206 1,4 2009 model stop etme sorunu son mesaja git 545 1 Altann
konu icon MANUEL 206 4. VİTESTE ÖTME SORUNU son mesaja git 752 1 Altann
konu icon motor yağ damlatma, yanık kokusu ve kaputtan duman son mesaja git 2223 0 Bayer
konu icon 206 XT elektriksel problemler son mesaja git 1006 0 AtomAdnan
konu icon Türk Askeri Çanakkale'de - Serdar Yıldırım son mesaja git 5534 5 Serdar102
konu icon Yağ Seviyesini Ayarlayın Uyarısı son mesaja git 4778 1 torekV
konu icon VİTES GEÇİŞİ son mesaja git 2003 0 peugeot301
konu icon ABS VE KAYGAN YOL UYARISI son mesaja git 505 0 samizel
konu icon seyir sırasında gaz kesme (Dizel) son mesaja git 2182 1 heavyburak26
konu icon 408 GT KOLTUK ISITMA PROBLEMİ son mesaja git 37235 2 elbir55
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JUNE EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Alphanet 2
Ahmet2341 1
Burak307xsi 1
Saido26 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English