Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Masraf açmıyor derken :)

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16339
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 14:15
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Masraf açmıyor derken :)
Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Konu: Masraf açmıyor derken :)
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 19:58

1 yıldır kullandıgım aracım hıc masraf acmadı derken tam actı ya :) dun sanayıye bı gıttım bıda cıkamadım :D rot balans ayarına gırdım amortisor yamulmus onu degıstırdık amortisor degıstıkten sonra araba tıtremeye basladı goturdum tekrar aks lalesinin bilyaları değişecek dediler onlarıda yaptırdım yağ gördüm altta bi baktık dreksiyon kutusundan yağ kaçırıyor onu yarın yaptırırım  derken klima soğuy üflemiyor gaz bastırayım dedım klima motoru yanmış yarın onuda degıstırecegım artık baya bi masraf cıktı ıns. daha fazla bısey cıkartmaz :S

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 20:06
muhammet aracını bayadır konrtol etmiyorsun sanırım (: geçmiş olsun olacağı varmış. hiç değilse daha büyük sorunlar çıkartmadan farketmişsin tekarar geçmiş olsun üzme canını

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:08
Benim eski aracım gibi olmuş yağ değişimi için gittim 1000tl lik masraf çıktı.

Mesajı Yazan: 307P
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:34
Geçmiş olsun kanka Banned

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:36
Düzenli aralıklarla servise gitmek lazım, geçmiş olsun umarım daha fazla sıkıntı çıkartmaz Muhammet

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:49
Muhammedım gecmıs olsun. Bana kalırsa sen masrafları bırıktırmıssın...

Mesajı Yazan: Saleeh
Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 22:51
ee 1 yıldır kullanıyormuşsun artık olacak o kadar :) geçmiş olsun. Allah daha büyük masraflardan korusun hepimizi :)

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:44
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

aynen öyle oldu abi ya aldıgımda aracın bakımları yenı yapılmıstı yani bana o şekilde söylenmişti bende doğrudur diye ses cıkartmadım 5000 km yaptım az degil de bu kadarıyla gecsın artık napalım :) ucuz kurtulduk gene amortisor degistirme aks lalesi falan toplam 115 tuttu yarın klimayı yaptıracagım 150 falanda o tutacak gıbı ama direksiyon kutusunda baya bi masraf cıkacagı söylendi

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:44
geçmiş olsun kardeşim..senin olayın hastaneye sağlam gidip hasta olmak gibi birşeymiş...

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:46
Orjinalini yazan: undertaker undertaker Yazdı:

Düzenli aralıklarla servise gitmek lazım, geçmiş olsun umarım daha fazla sıkıntı çıkartmaz Muhammet
Sırıtma hiç baktırmadım desem yerıdır ıkı ayda bı gıderım rot balans ayarı falan yaptırmaya motoruna kendım bakarım genelde altına ustune ses gelmıyorsa yag kacagı yoksa sorun yok demektır dıyor dewam edıyordum sanırım dıreksıyon kutusu yenı basladı kacırmaya arabayı bıraktıgımda yag falan olmuyordu altına baktıgımda yagda gorunmuyordu bugun farkettık bakalım abı hayırlısı olacagı varmıs

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 12 Temmuz 2011 Saat 23:48
Orjinalini yazan: OsmaNDogaN OsmaNDogaN Yazdı:

geçmiş olsun kardeşim..senin olayın hastaneye sağlam gidip hasta olmak gibi birşeymiş...
Sırıtma aynen ya sonunda masraf cıktı dıye sevıncektım nerdeyse ılk defa bu kadar masrafsız bı araca bındım diyebilirim ıkıncı el arac sonucta bı yerden ıllakı masraf cıkartması gerekırdı şaşırdım dogrusu bu kadar gıdecegını sanmıyordum yarın gıdecegım baska bı yerler cıkacakmı bakcaz artık :))

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: göktuğ
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 00:06
geçmiş olsun

-------------
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 00:59
geçmiş olsun. iyi masraf çıkarmış fakat artık uzun süre kafan rahat olur senelerce kullan 

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 02:25
Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

aynen öyle oldu abi ya aldıgımda aracın bakımları yenı yapılmıstı yani bana o şekilde söylenmişti bende doğrudur diye ses cıkartmadım 5000 km yaptım az degil de bu kadarıyla gecsın artık napalım :) ucuz kurtulduk gene amortisor degistirme aks lalesi falan toplam 115 tuttu yarın klimayı yaptıracagım 150 falanda o tutacak gıbı ama direksiyon kutusunda baya bi masraf cıkacagı söylendi

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Muhammet kardeşim ben de senin gibi arabamı aldığımdan beri bakıma falan sokmadım ve 5 ay içinde 5000 km yol yaptım. Allah nazarlardan saklasın şimdilik fazla masraf açmadı. 1buji değiştirdim, rot balans, orta egsoz. Toplasan 135-140TL
Yakın zamanda benim de iyi bir servis yüzü görmem gerek.
İnşallah yakın zamanda iyi bir iş bulursam ilk iş arabamı bakıma sokacağım.

Mesajı Yazan: a_them
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 07:56
Gecmis olsun Allah daha buyuk sorunlardan masraflardan korusun hepimizi.

-------------
Pug 106 quiksilver 2001

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 08:38
Geçmiş olsun. Masraaflar arka arkaya gelmiş ama bu bakımları yaptırırsan muhtemelen 1 yıl daha masrafsız binersin.

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 09:58
muhammet amortisörün 1 tanesini neden değiştirdin. bence en sağlıklısı ikisini birden değşitirmek.

çünkü eski olan yeni olanıda bozuyor diye biliyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 11:35
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

muhammet amortisörün 1 tanesini neden değiştirdin. bence en sağlıklısı ikisini birden değşitirmek.

çünkü eski olan yeni olanıda bozuyor diye biliyorum.
diğerine baktılar abi onda sorun yok amortisörün değişme sebebi yamulma acayip şekilde yamulmuş lastık yan duruyordu nerdeyse allahtan erken fark ettım sadece lale degıstı aksın siz siz olun lastık hafıf yamuk olursa dıkkat edın yoksa şanzımana kadar gider dedi

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 11:36
Orjinalini yazan: mustiii mustiii Yazdı:

Orjinalini yazan: Muhammet ÇAKIR Muhammet ÇAKIR Yazdı:

Öncelikle geçmiş olsun kardeşim.
Muhammet kardeşim ben de senin gibi arabamı aldığımdan beri bakıma falan sokmadım ve 5 ay içinde 5000 km yol yaptım. Allah nazarlardan saklasın şimdilik fazla masraf açmadı. 1buji değiştirdim, rot balans, orta egsoz. Toplasan 135-140TL
Yakın zamanda benim de iyi bir servis yüzü görmem gerek.
İnşallah yakın zamanda iyi bir iş bulursam ilk iş arabamı bakıma sokacağım.
inş. en iyi işleri bulursun abicim... tavşanlıda kütahyada aracı bilmiyorlar bile doğru düzgünde benim gittigim yer işinin ehli oldugundan sıkıntı cıkartmadık allahtan çözümü hemen buldular

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesajı Yazan: serkan24577
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 11:40
maaşallah valla kardeşim resmen pert etmişsin arabayı bakımlarını düzenli olarak  yaptırmassana bu olur işte :)

Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 11:50
geçmişolsun kardeş parayı verirken ki el titremesi, sorunsuz ve keyifli sürüşle kaybolucaktır:))

-------------
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: serkan24577 serkan24577 Yazdı:

maaşallah valla kardeşim resmen pert etmişsin arabayı bakımlarını düzenli olarak  yaptırmassana bu olur işte :)
Sırıtma sorma serkan abi ya ama sürekli bakıyorum zaten servıs yokki burada :d o yuzden aksıyor bırazda

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 15:12
Orjinalini yazan: forewer_fb forewer_fb Yazdı:

geçmişolsun kardeş parayı verirken ki el titremesi, sorunsuz ve keyifli sürüşle kaybolucaktır:))
Sırıtma aynen valla araba yağ gıbı kayıyor artık yolda :d

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 13 Temmuz 2011 Saat 22:02
gecmıs olsun kardesım ne dıyelım saglık olsun aslana deger ama sunu hatırlatım ıhmal etme kardesım bızım aslanlar hassaa araba masraf actımı acıyo oyuzden zaman lı aralıklı yaptır bakımlarını 

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 07:26
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

gecmıs olsun kardesım ne dıyelım saglık olsun aslana deger ama sunu hatırlatım ıhmal etme kardesım bızım aslanlar hassaa araba masraf actımı acıyo oyuzden zaman lı aralıklı yaptır bakımlarını 
saolasın abi :) bundan sonra aylık bı baktırcam ya :)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp

Mesaj Tarihi: 14 Temmuz 2011 Saat 09:45
hadi keyifli sürüşler sana,

-------------

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net