|
Audio System Digital Music Changer ve RD3 |
Yanıt Yaz |
Yazar | ||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 11 Temmuz 2011 Saat 11:33 |
|
Arkadaşlar linkteki cihazı aldım montajını kendim yaptım. Gayet güzel çalışıyor. 99 klasör oluşturup her klasörün içine 99 tane mp3 koyabiliyoruz. Kitapçığında yazan bu ancak bende en fazla 9 klasör görüyor. Sorun nerde olabilir? RD3 ile birlikte bu ürünü kullanan arkadaşımız var mı? Varsa böyle bir problem yaşayan var mı? Bu ürünü kullanan arkadaşımız varsa öm olarak cep telefonunu verebilir mi? Bizzat konuşmak ve yardım almak istiyorum. Teşekkürler Düzenleyen kapagan - 11 Temmuz 2011 Saat 11:36 |
||
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
o özellik araçtan araca değişiyor. 206 da 6 klasör sadece 99 parça olarak. normal cd changer kaç cd ile calısıyorsa aynı özellikler geçerli.
|
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet. araç cd değiştirici gibi gördüğü için 5 li cd çalar olduğu için 5 tane klasör yapılıyor diye biliyorum bende.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Bir yerde hata var. Yani CD_Changer 5'li ise 5 klasör görmesi lazımsa bende 9 klasörde sorun yok. 10. klasörü ve sonrasını görmüyor. Aparat da mı sorun var yoksa bizim teypler en fazla 9 cd ye kadar mı tanımlama yapabiliyor? ve ya ben mi klasörleri ayarlayamadım? |
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Buyrun buradan gorebilirsiniz: Volkswagen radio support 6 or more folders Düzenleyen koliva - 11 Temmuz 2011 Saat 14:13 |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
Babacan aldığın yerin linkini atabilir misin?
|
||
koliva
YÖNETİCİ P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
google'da aratinca bir suru yerde cikiyor. Bir tanesini ornek vereyim: http://yatour.en.ec21.com/Car_Digital_Music_Changer_MP3--4589182_4589321.html |
||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
evet doğru biliyormuşum 5 klasör olduğunu (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
O zaman hiç uğraşmayayım 9 klasör var bende +4 kardayım . 99unu da görse süper olacaktı her klasöre bir sanatçının şarkılarını atardım güzel olurdu.
|
||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
|
bencede hiç uğraşma sen bak keyfine. hiç yokdan iyidir.
|
||
||
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |