|
307 Kullanım Kılavuzu (Ingilizce_Tek parça pdf) |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 05 Temmuz 2011 Saat 14:20 |
Arkadaşlar selam,
Ben zamanında aramıştım her yerde parça parça bulabiliyordum (peugeot'nun kendi sitesinde de html formatında) birinde denk gelmiştim tek parça pdf şeklinde, sizinle paylaşmak istedim. Yeniden söyleyeyim doküman İngilizce dilindedir. Umarım faydası dokunur, link ölür veya başka sebeplerden dolayı indiremezseniz beni haberdar edin yardımcı olmaya çalışırım. İyi kullanmalar
|
|
ersan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ben foruma yeni uye oldum 1 hafta once 2005 model 307 1,4 hdi aldim ama kullanim kulavizi yoktu lutfen yardimci olabilir misiniz. aracimla ilgili bilmedigim cok sey var ogrenmek istiyorum.
|
|
harmus
1. Vites 13 - Temmuz - 1965 Kayıt Tarihi: 05 Aralık 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 80 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hofile linkindeki dosya "Bu dosya ya telif hakkı iddiası nedeniyle veya yükleyen kişi tarafından
silinmiştir." uyarısı veriyor. İlgilenen arkadaşların dikkatine.
|
|
Sevgiyle Kalın.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Hayırlı olsun Ersan, http://speedy.sh/7y9q6/307-2003-manual.pdf
|
|
isodogu
1. Vites 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Kardeşler boş yere ne uğraşıp durursunuz ,girin Peugeot türkiye sitesine ,menüden HİZMETLER i tıklayın orada menüde KULLANIM KILAVUZLARINI seçin aracınızın model ve özelliklerinizi girdiğinizde işlem tamam
gerisi size kalmış
|
|
2006 307 1.6 HDI premium
|
|
ersan
1. Vites Kayıt Tarihi: 02 Şubat 2012 Konum: 307 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 36 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Mustafa uslu cok tesekkur ederim cok yararli oldu. siteden okudum ancak pdf olarak telefondan aciyorum ve aracta iken okuyup uygulamalari yapiyorum.
Bir daha cok tesekkur ederim.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Önemli değil işine yarıyorsa ne mutlu, isodoğu nun dediği gibi oradan ulaşabilirsiniz ama tek parça olması benim için de kullanışlı oluyor, dilediğin yerde elinin altında oluyor:)
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |