![]() |
|
spor yay |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 09:59 |
arkadaşlar 30mm - 50mm spor yay arasındaki fark nedir. hangisi daha iyi yani aracın içinde beni hangisi sarsmaz.aslında benim tercihim orjinali ama benden önceki sahibi kesmiş yayları oda ses yapıyor kaldıralım dedik aracı olmuyo arka torsiyon bilya dağıta bilir dedi usta bunun maliyeti baya yüksek ustanın dediğine göre en matıklısı spor yay ses kesilir dedi benimde spor yay la ilgili hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
kesik yayı kaldıramazsın. 50mm olan yay 5 cm dır yere daha basık durur
|
|
![]() |
|
kesik yayın kalkmicanı biliyorum işte benim öğrenmek istediğim 5 cm 3,5 cm hangisiyle yüksek durur araç buydu öğrenmiş oldum tşk. hangi markayı taksam.
|
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
3,5 cm yay öneririm çünkü 5 cm yayda amortisörlerinde değişmesi gerekir eğer değişmessen en ufak çukurda amortisörlerine vurur yayın bir manası kalmaz. beim aracımda 3,5 yay var ben memnunum. tavsiye ederim.
|
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
marka olarak eibach marka öeneririm bu işte perofosyonel ve kaliteli. diğer markalardan daha pahalıdır ama sağlamdır.
Düzenleyen forewer_fb - 04 Temmuz 2011 Saat 10:14 |
|
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
|
![]() |
|
+ 999 ![]() |
|
![]() |
|
hepinize tşk ederim sayenizde bu işi öğrenicez bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
|
|
![]() |
|
okanım olurmu öyle şey...bilgilerimiz deneyimlerimiz çerçevesinde elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışıyoruz forumda...yeterki işin görülsün... bu arada aracın yaylarını 3,5 takar isen arka torsiyonlarıda 1 diş düşürmen gerekecek sakın unutma...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |