spor yay
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16094
Tarih: 27 Temmuz 2025 Saat 17:39 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: spor yay
Mesajı Yazan: Guests
Konu: spor yay
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 09:59
arkadaşlar 30mm - 50mm spor yay arasındaki fark nedir. hangisi daha iyi yani aracın içinde beni hangisi sarsmaz.aslında benim tercihim orjinali ama benden önceki sahibi kesmiş yayları oda ses yapıyor kaldıralım dedik aracı olmuyo arka torsiyon bilya dağıta bilir dedi usta bunun maliyeti baya yüksek ustanın dediğine göre en matıklısı spor yay ses kesilir dedi benimde spor yay la ilgili hiç bilgim yok yardımcı olun lütfen
|
Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:07
kesik yayı kaldıramazsın. 50mm olan yay 5 cm dır yere daha basık durur
|
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:10
kesik yayın kalkmicanı biliyorum işte benim öğrenmek istediğim 5 cm 3,5 cm hangisiyle yüksek durur araç buydu öğrenmiş oldum tşk. hangi markayı taksam.
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:12
3,5 cm yay öneririm çünkü 5 cm yayda amortisörlerinde değişmesi gerekir eğer değişmessen en ufak çukurda amortisörlerine vurur yayın bir manası kalmaz. beim aracımda 3,5 yay var ben memnunum. tavsiye ederim.
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:13
marka olarak eibach marka öeneririm bu işte perofosyonel ve kaliteli. diğer markalardan daha pahalıdır ama sağlamdır.
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:17
forewer_fb Yazdı:
marka olarak eibach marka öeneririm bu işte perofosyonel ve kaliteli. diğer markalardan daha pahalıdır ama sağlamdır. | + 999 katılıyorum.. sitede peş peşe önce forewer_fb sonra ben sonra baybars bu uygulamayı yaptırdık çokta memnunuz..
eibach 3,5 pro kit tavsiye ederiz..
|
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:24
hepinize tşk ederim sayenizde bu işi öğrenicez bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp.
|
Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 10:27
okanım olurmu öyle şey...bilgilerimiz deneyimlerimiz çerçevesinde elimizden ne gelirse yardımcı olmaya çalışıyoruz forumda...yeterki işin görülsün... bu arada aracın yaylarını 3,5 takar isen arka torsiyonlarıda 1 diş düşürmen gerekecek sakın unutma...
|
|