![]() |
|
206 1.4 otomatik lpg dönüşümü önerileriniz |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kizilhakan ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Temmuz - 1976 Kayıt Tarihi: 18 Temmuz 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 57 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kizilhakan
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 04 Temmuz 2011 Saat 09:26 |
||
merhaba
malüm artık benzin parası illalah ettirdi fakat aracımı küçük çocoğumla ve esimle beraber kullandığımız için lpgye dönüşümden hep korkturk fakat böyle olamıyacak malesef lpgye dönüşüm yapmak zorundayım artık, bizim araçlara en uygun sorun çıkartmayacak güvenli ve kaliteli bir marka lpg sistemi önerilerinizi bekliyorum.
teşekkürler.
aracım 206 otomatik al4 şanzuman 1.4
|
|||
206 x line 2004 otomatik benzin bağımlısı
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
korkacak hiç bir şey yok. Bazıları güvenli olmadığını düşünür ama inanın benzinden daha güvenli. Tabi bunun yanında güvensiz olanlar da var ama güvensiz olmasının sebebi bakımları ihmal edilmiş lpg sistemi ve doğru montajı yapmamış usta yüzündendir.
piyasada ruhsata işlenmemiş muayeneleri yapılmamış çok lpg li araç var asıl onların yanından geçerken korkun (: eğer lpg konusunda kendinize düşeni yaparsanız güvenle binebilirsiniz.
Lpg marka tavsiyesinden önce lpg takan usta tavsiyesi almalısınız. Çünkü en kaliteli lpg sistemini bilmeyen bir ustaya taktırana kadar en ucuz lpg sistemini adam gibi bir ustaya taktırmanızı tavsiye ederim.
siz ilk olarak ustanızı bulun lpg markası kolay iş,
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
valla ben atiker taktırdım oldukça da memnunum..tavsiye ederim..
|
|||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|||
![]() |
|||
tuncaksoy ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: İST, Göztepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 93 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tuncaksoy
||
Bu konuyu ben de merak ediyorum. Aracım için en uygun LPG hangisidir, ne kadara patlar, saklayıp otoparklara girebilir miyim =) vs.
|
|||
Tunç Aksoy, Peugeot - 307 Comfort -1.6 - Siyah, 2006 model, 49.000km, Benzinli - 11L/100km, Triptonik Şanzıman, 5 Kapı, Yakıt & Yağ - Total
İstanbul / Göztepe |
|||
![]() |
|||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
||
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
||
atiker taktırdım 900 tl ye. Gayet memnunum..uzun yolda 0.16 kuruş yaktı..Bence gayet iyi bi değer
|
|||
|
|||
![]() |
|||
aboran ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Temmuz 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
||
canıma taketti benzine 225 tl verince bende 206 ma taktırmak istiyorum.
ön araştırmama göre parçaların genelde aynıolduğu söylendi.iş ustada bitiyotr felan deniyor.kullananlar ne der acep
|
|||
![]() |
|||
hakann83 ![]() 1. Vites ![]() 01 - Ağustos - 1983 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2011 Konum: Mars Durum: Aktif Değil Mesajlar: 724 |
||
orkulucak birşey yok arkadaşım markadan önemli olan senin bütçen 1500 de takan var 900e de 1200-1300 falan veririm diyosan italyan markalara bak derim yok zorlar diyosanda tek çaren atiker
![]() |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
bende deli gibi arastırdım metin kardesımde biliyor atıker 0bd2 dedık 2 hafta oldu fabrıkadan gelmez oldu bugun yarın bugun yarın dıyor fabrıka gondermıyor.benımde canıma tak ettı sehır ıcı benzınde 500 tl yakıyor yarın gıdıp tartarın obd serısını taktırcam yoksa atıker gelene kadar aynı para benden cıkacak:)) ben yanı tartarın taktırıyorum 1600tl ye kampanyalı fıyatıymıs:)))
|
|||
![]() |
|||
||
Bende 2006 model 206 feline var italyan malı olsun sağlam olsun dedim bütçemde müsaitti gittim 1.300 tl'ye lovato sıralı sistem lpg taktırdım :)
ama dersinki bütçem müsait degil atiker taktıracaksın ozaman saygılar :)
|
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
markadan önemli olan bütçe değil. önemli olan ustalıkdır. 900 tl 1500 tl 2000 tl farketmiyor zaten verdiğin parayı amorti ediyorsun.
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
masumserseri ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Ocak 2011 Konum: GÜNGÖREN/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 361 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı masumserseri
||
markadan önemli olan bütçe değil. önemli olan ustalıkdır. 900 tl 1500 tl 2000 tl farketmiyor zaten verdiğin parayı amorti ediyorsun. ![]() |
|||
2009 FİESTA TDCİ STİL PAKET
|
|||
![]() |
|||
fbagci ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: malatya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 19 |
||
bende 2004 206 1.4 x-line var. aracı 2 ay önce aldım üzerinde vardı LPG. çok memnunum. şehiriçinde (benzini de hesaba katarsak) 21, 22 kuruş yakıyor.
ama alırken bilmiyordum o zaman öyle bi sorun yoktu LPG tam olarak peugeout ya göre değil. mesela benim aracın benzin göstergesi çalışmıyor ve forumda da yazdım daha önce LPG den olduğu öğrendim ayrıca bi çaresini de bulamadım hala.
|
|||
2004 206 x-line 1.4 Benzin+LPG
|
|||
![]() |
|||
||
servis ağı olarak ben atiker derim. zeten kullanıyorum çok da memnunum.
|
|||
|||
![]() |
|||
by-cx ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
aynn p. tesi bende taktırırıcam ama kararsızım atiker mi tartarini mi ?
|
|||
x-design 1.4 otm Brh+ atiker fast. 18.08.1982.
|
|||
![]() |
|||
buskes ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
slm. taktırdınız mı lpg yi. yakıt tüketiminiz nekadar oldu LPG de. 206 da lpg tankını koyundca yer kaldımı bagajda, arabanın bagajının altınada taktırılabılıyor mu tank. |
|||
![]() |
|||
||
Hakan abımızın aracına servısımızde Atıker Fast lpg sıstemı takıldı ve gayet memnun bır sekılde kullanmaktadır. Konuyu kendısıde gorurse cevap verecektır.
Onun harıcınde bırcok peugeot modelınede sorunsuz bır sekılde montajlarımız yapılmaktadır...
|
|||
![]() |
|||
assat76 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Ekim - 1983 Kayıt Tarihi: 06 Eylül 2011 Konum: Kırıkkale Durum: Aktif Değil Mesajlar: 73 |
||
Ben BRC-Zavoli-Lovato derim..Atiker kullanıyorum ama paran varsa bunlardan herhangi biri daha uygun olur.Param yok diyosan en iyi Atiker.
|
|||
PEUGEOT 206 1.4 XR AUTO 2001 LPG
|
|||
![]() |
|||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
||
Bence de BRC taktır.Taktırmışken 50-100 TL fark verip PSA modülü diye bi aparat var onuda taktır böylelikle benzin göstergesi ibre düşmesi sorununuda ortadan kaldırmış olursun.Ama markadan çok arkadaşlarında dediği gibi usta ve işçilik hepsinden önemli...
|
|||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
|||
![]() |
|||
buskes ![]() 1. Vites ![]() ![]() 07 - Mart - 1985 Kayıt Tarihi: 04 Temmuz 2010 Konum: izmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 24 |
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |