Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL >Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ankara üyeleri için
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

ankara üyeleri için

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ErcaNKarşI Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ankara üyeleri için
    Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 14:15
Degerli arkadaşlar ve yönetici arkadaşlarım;

ilk başta yanlış anlkaşılmak istemem ama ankara üyesi olarak duymuş oldugum rahatsızlığı ve bunu ortadan kaldırıcı çözümleri paylaşmak istedim. malum ankara üyeleri olarak yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar mevcut.il temsilcimiz olmadan kendi aramızda bulusmalar planladık malum olaylardan sonra ilkini iptal etmek zorunda kaldık.ilgisiz bir ankara temsilciliği istemiyorum..yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin. Şimdi biz 29 haziran da mini buluşma yaptık bu buluşma kaç zamandır toparlanamadıgımızdan duydugumuz sıkıntılardan dolayı anca 29 hazirana denk geldi ki yaparken üyeler olarak birbirimize destek oldugumuzdan başarıya ulaştı.7 kişiydik ki aslında daha da fazlayız.sadece eksiğimiz iyi aktif bir temsilci bu şekilde buluşmalarda tüm ankara üyelerine ulaşabilecek kapasitede bilgiye sahip üyeleri tek çatı aldında toplamasını bilen organizasyonlarda aktif kendini gösterebilen bir temsilciye ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyim. biz yine temsilcisiz cok bulusmalara imza atabiliriz.lakin tüm ankara üyelerine ulaşamayacagımızı düşünmekteyim. konuyla ilgili düşüncelerinizi ve de yardımlarınızı talep ederim.
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 14:20
evet bencede.. ankarada potansiyel çok fazla olmasına rağmen ses çıkmadı.. hep iptal oldu.. istanbul olarak desteklerimizi sonuna kadar verdik... çok iyi hatırlıyorumki mini buluşmanın tarihini bile buluşmadan 2-3 gün sonrasına koyunki  zaman uzayıp kopuşlar olmasın dedik....o yüzden ercan kardeşime istanbuldan + 999 Alkış
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 14:28
Ankara temsilcisi olmak isteyen adaylarin asagidaki linkteki formu doldurup ayni baslik altina gondermeleri gerekiyor.
Degerlendirilecektir.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 14:48
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Ankara temsilcisi olmak isteyen adaylarin asagidaki linkteki formu doldurup ayni baslik altina gondermeleri gerekiyor.
Degerlendirilecektir.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu
bunu biliyorum ama bunu kastetmedim.katmış oldugunuz düşünceden dolayı teşekkür ederim yine de.
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:03
Bencede Ercan kardeşim haklı. Doldurulan formlarla seçilen değilde gerçekten hakeden kişilerin bu görevi almasını ve Ankara yı organize etmesi daha sağlıklı olacaktır. Bu işi yönetimin izni olursa bizler yapalım ve belirlenen isimleri yönetime sunalım. Onlarda onaylarsa arkadaşımız yada arkadaşlarımız göreve başlasın.
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:07
Orjinalini yazan: ErcaNKarşI ErcaNKarşI Yazdı:

Degerlendirilecektir.

bunu biliyorum ama bunu kastetmedim.katmış oldugunuz düşünceden dolayı teşekkür ederim yine de.

Nasil yani? Biraz daha aciklar misiniz?
Yukarı Dön
koliva Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
P.T. Yönetici

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı koliva Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:09
Alıntı
...yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin.

Hersey su "kendisi" kelimesinde bitiyor ama cozemedim. Aday olmak isteyenlerin kendileri basvuracaklar anlami mi cikarmaliyim yoksa yazim hatasi var da kendisi aslinda kendimiz mi olacakti?
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:13

Degerlendirilecektir.

Nasil yani? Biraz daha aciklar misiniz?
erhan abimizin dediği gibi biz temsilcimizi kendimiz belirleyelim size sunalım onayınızla olsun bu sefer. çünkü atmış oldugunuz linkide biliyorum oraya basvuru yapan değilde gercekten hizmet edebilecek birini istiyoruz.düşünce ve fikirlerinizi yorumlarınızı bekledim ben ama vermiş oldugunuz cevap istediğim cevap değildi.önemli olan düşüncelerinizdi ankara için.
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:17

Alıntı
...yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin.

Hersey su "kendisi" kelimesinde bitiyor ama cozemedim. Aday olmak isteyenlerin kendileri basvuracaklar anlami mi cikarmaliyim yoksa yazim hatasi var da kendisi aslinda kendimiz mi olacakti?

konuya açıklık getirecek olursak tabi yanlış anlamadıysam herdaim forumu takip edebilecek,gerektiğinde her üyeye ulaşabilecek vede ankaradaki üyelerin kendilerinin seçeceği bir il temsilcisi olması.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:19

Alıntı

ankara üyeleri olarak kendimiz diyelim o zaman :)
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:24

ilk başta yanlış anlkaşılmak istemem ama ankara üyesi olarak duymuş oldugum rahatsızlığı ve bunu ortadan kaldırıcı çözümleri paylaşmak istedim. malum ankara üyeleri olarak yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar mevcut.il temsilcimiz olmadan kendi aramızda bulusmalar planladık malum olaylardan sonra ilkini iptal etmek zorunda kaldık.ilgisiz bir ankara temsilciliği istemiyorum..yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin. Şimdi biz 29 haziran da mini buluşma yaptık bu buluşma kaç zamandır toparlanamadıgımızdan duydugumuz sıkıntılardan dolayı anca 29 hazirana denk geldi ki yaparken üyeler olarak birbirimize destek oldugumuzdan başarıya ulaştı.7 kişiydik ki aslında daha da fazlayız.sadece eksiğimiz iyi aktif bir temsilci bu şekilde buluşmalarda tüm ankara üyelerine ulaşabilecek kapasitede bilgiye sahip üyeleri tek çatı aldında toplamasını bilen organizasyonlarda aktif kendini gösterebilen bir temsilciye ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyim. biz yine temsilcisiz cok bulusmalara imza atabiliriz.lakin tüm ankara üyelerine ulaşamayacagımızı düşünmekteyim. konuyla ilgili düşüncelerinizi ve de yardımlarınızı talep ederim.

neyin anketini yapıcaksın onu anlamadım talip olacak insan cıkar talibim der. sen olacaksan yapalım senin gibi kimse ben yaparım diye çıkmadıki.
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:26
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

neyin anketini yapıcaksın onu anlamadım talip olacak insan cıkar talibim der. sen olacaksan yapalım senin gibi kimse ben yaparım diye çıkmadıki.

Gökhan okumadın yada yanlış anladın galiba. Ercan talibim demedi. Ankara da temsilci eksiği var izniniz olursa yeni temsilci belirleyelim dedi.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 15:31

sizde farketmiştirsiniz ki temsilcimiz ilgisiz bayadır. anket olayını anlamadım bende ?? izninizle ankara olarak bir buluşma yapalım  konuşalım aramızdan bir aday cıkartalım size sunalım istiyorum.yeni ve aktif bir başkan istiyorum.

Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
sercinho Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
10 - Nisan - 1984

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı sercinho Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 16:00
ercana katılıyorum bız ankara olarak ortak bır karar alıp ıcımızden bırını secıp sızın onayınıza sunalım sızde kabul edersenız o ıl temsılcısı olsun dıye bılırız anlatılmak ıstenen bu yanı yanlıs anlasılmalara maal vermeyelı.su ankı temsılcılerımız ıslerı vs durumlardan dolayı forumla ılgılenemıyorlar o yuzden bır degısıklık sart gıbı gorunuyor.
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 16:16
arkadaşlar hep destek tam destek ankara büyük şehir nice toplantılar nice foto paylaşımları ve nice dostlukların kurulacağı harika bir yer. sizlere başarılar diliyorum
Yukarı Dön
GökhaN Açılır Kutu Gör
YÖNETİCİ
YÖNETİCİ
Simge
KURUCU / ID=1

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı GökhaN Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 16:27

sizde farketmiştirsiniz ki temsilcimiz ilgisiz bayadır. anket olayını anlamadım bende ?? izninizle ankara olarak bir buluşma yapalım  konuşalım aramızdan bir aday cıkartalım size sunalım istiyorum.yeni ve aktif bir başkan istiyorum.

siz bu temsilci olur yapalım dedinizde yapmadıkmı Gülme
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> www.pejo.com.tr
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 16:50
İşte beklenen cevap geldi Gökhan kardeşimizden.

ANGARAAAAAA buluşmaya hazır olunnnnnnnn....
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 17:00
Yapılan istek mantıklı. Bölge temsilcisi pasif kalırsa zaten yönetimin azletme hakkı vardır. Ankara üyelerinin taleplari doğrultusunda daha aktif bir üye temsilci olarak atanabilir. Hem de üyeler tarafından demokratik seimle işbaşı yapmış olur. Ankara hep desttek, tam destek. İnşallah şu büyük, en büyük organizasyonda yüz yüze tanışacağız hepimiz.
Yukarı Dön
1. Vites
1. Vites
Simge
08 - Şubat - 1987

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı ErcaNKarşI Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 17:33

:) teşekkürler sizin onay ve bilginizde olsun diye sıkıntımı paylaşmak istedim :)
Desibel Çılgınlığı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 18:04

anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz sayın yöneticim..Alkış
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  12>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon ECO MOD DEVREDEYKEN İSTOP ETTİ son mesaja git 294 0 alibozoglu1
konu icon İlk araç 206 gti son mesaja git 315 0 leow
konu icon Üçgen içinde Ünlem işareti son mesaja git 107407 14 Salihsencan
konu icon PEJO 206 isaco far ayarı son mesaja git 1496 0 kralex18
konu icon Peugeut / TEKLEME SORUNU - Kronik son mesaja git 3079 4 Rock
konu icon 407 bagaj sorunu (çözüldü) son mesaja git 9388 9 Pejocum
konu icon Rcz Arıza Işığı Gaz Yememe Titreme son mesaja git 8671 1 Barisge
konu icon Peugeot 2002 suv son mesaja git 883 0 Pyrs
konu icon 3008 2025 RODAJ VE DİĞER KONULAR son mesaja git 900 0 ankaralı_emre
konu icon peugeot 107 3D son mesaja git 23 0 karauurböcei
konu icon 206 2001 model 1.6 motor otomatik şanzıman son mesaja git 1577 1 Eren yıldız
konu icon Otomatik şanzıman da vuruntu son mesaja git 55445 87 Eren yıldız
konu icon Isı Kalkanı son mesaja git 301 0 kaya52
konu icon E-3008 Otomatik D Vitese Alma Sorunu son mesaja git 1212 0 CBerkG
konu icon pejo 106 son mesaja git 2155 0 badking530
konu icon Start stop son mesaja git 267 0 İlyas41
konu icon Peugeot 208 2021 Model 1.2 PT - Klima Fan Sorunu son mesaja git 2505 0 berkancelik
konu icon Peugeout 208 Otomatik Şanzıman Sorunu son mesaja git 568 0 Ozgur30
konu icon Urea Egzoz Emisyon Arızası son mesaja git 2044 0 Şmşk
konu icon Presence of water in diesel fuel filter son mesaja git 15978 23 M.Emin
Bizi Takip Edin    Facebook Instagram

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2025 JULY EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Eren yıldız 2
alibozoglu1 1
İlyas41 1
badking530 1
CBerkG 1
kaya52 1
karauurböcei 1
ankaralı_emre 1
Pyrs 1
Barisge 1
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2025
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English