![]() |
|
ankara üyeleri için |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Temmuz 2011 Saat 14:15 |
||
Degerli arkadaşlar ve yönetici arkadaşlarım;
ilk başta yanlış anlkaşılmak istemem ama ankara üyesi olarak duymuş oldugum rahatsızlığı ve bunu ortadan kaldırıcı çözümleri paylaşmak istedim. malum ankara üyeleri olarak yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar mevcut.il temsilcimiz olmadan kendi aramızda bulusmalar planladık malum olaylardan sonra ilkini iptal etmek zorunda kaldık.ilgisiz bir ankara temsilciliği istemiyorum..yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin. Şimdi biz 29 haziran da mini buluşma yaptık bu buluşma kaç zamandır toparlanamadıgımızdan duydugumuz sıkıntılardan dolayı anca 29 hazirana denk geldi ki yaparken üyeler olarak birbirimize destek oldugumuzdan başarıya ulaştı.7 kişiydik ki aslında daha da fazlayız.sadece eksiğimiz iyi aktif bir temsilci bu şekilde buluşmalarda tüm ankara üyelerine ulaşabilecek kapasitede bilgiye sahip üyeleri tek çatı aldında toplamasını bilen organizasyonlarda aktif kendini gösterebilen bir temsilciye ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyim. biz yine temsilcisiz cok bulusmalara imza atabiliriz.lakin tüm ankara üyelerine ulaşamayacagımızı düşünmekteyim. konuyla ilgili düşüncelerinizi ve de yardımlarınızı talep ederim.
|
|||
06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı |
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
evet bencede.. ankarada potansiyel çok fazla olmasına rağmen ses çıkmadı.. hep iptal oldu.. istanbul olarak desteklerimizi sonuna kadar verdik... çok iyi hatırlıyorumki mini buluşmanın tarihini bile buluşmadan 2-3 gün sonrasına koyunki zaman uzayıp kopuşlar olmasın dedik....o yüzden ercan kardeşime istanbuldan + 999
![]() |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Ankara temsilcisi olmak isteyen adaylarin asagidaki linkteki formu doldurup ayni baslik altina gondermeleri gerekiyor.
Degerlendirilecektir. http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu |
|||
![]() |
|||
ErcaNKarşI ![]() 1. Vites ![]() ![]() 08 - Şubat - 1987 Kayıt Tarihi: 24 Ekim 2008 Konum: Ankara-A.Paşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 548 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
|||
![]() |
|||
||
Bencede Ercan kardeşim haklı. Doldurulan formlarla seçilen değilde gerçekten hakeden kişilerin bu görevi almasını ve Ankara yı organize etmesi daha sağlıklı olacaktır. Bu işi yönetimin izni olursa bizler yapalım ve belirlenen isimleri yönetime sunalım. Onlarda onaylarsa arkadaşımız yada arkadaşlarımız göreve başlasın.
|
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Nasil yani? Biraz daha aciklar misiniz? |
|||
![]() |
|||
||
Hersey su "kendisi" kelimesinde bitiyor ama cozemedim. Aday olmak isteyenlerin kendileri basvuracaklar anlami mi cikarmaliyim yoksa yazim hatasi var da kendisi aslinda kendimiz mi olacakti? |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
erhan abimizin dediği gibi biz temsilcimizi kendimiz belirleyelim size sunalım onayınızla olsun bu sefer. çünkü atmış oldugunuz linkide biliyorum oraya basvuru yapan değilde gercekten hizmet edebilecek birini istiyoruz.düşünce ve fikirlerinizi yorumlarınızı bekledim ben ama vermiş oldugunuz cevap istediğim cevap değildi.önemli olan düşüncelerinizdi ankara için.
|
|||
|||
![]() |
|||
||
konuya açıklık getirecek olursak tabi yanlış anlamadıysam herdaim forumu takip edebilecek,gerektiğinde her üyeye ulaşabilecek vede ankaradaki üyelerin kendilerinin seçeceği bir il temsilcisi olması.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
|
|||
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
neyin anketini yapıcaksın onu anlamadım talip olacak insan cıkar talibim der. sen olacaksan yapalım senin gibi kimse ben yaparım diye çıkmadıki. |
|||
![]() |
|||
||
Gökhan okumadın yada yanlış anladın galiba. Ercan talibim demedi. Ankara da temsilci eksiği var izniniz olursa yeni temsilci belirleyelim dedi. |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
sizde farketmiştirsiniz ki temsilcimiz ilgisiz bayadır. anket olayını anlamadım bende ?? izninizle ankara olarak bir buluşma yapalım konuşalım aramızdan bir aday cıkartalım size sunalım istiyorum.yeni ve aktif bir başkan istiyorum. |
|||
|||
![]() |
|||
sercinho ![]() 2. Vites ![]() ![]() 10 - Nisan - 1984 Kayıt Tarihi: 07 Ekim 2010 Konum: ankara/keçiören Durum: Aktif Değil Mesajlar: 695 |
||
ercana katılıyorum bız ankara olarak ortak bır karar alıp ıcımızden bırını secıp sızın onayınıza sunalım sızde kabul edersenız o ıl temsılcısı olsun dıye bılırız anlatılmak ıstenen bu yanı yanlıs anlasılmalara maal vermeyelı.su ankı temsılcılerımız ıslerı vs durumlardan dolayı forumla ılgılenemıyorlar o yuzden bır degısıklık sart gıbı gorunuyor.
|
|||
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
|||
![]() |
|||
||
arkadaşlar hep destek tam destek ankara büyük şehir nice toplantılar nice foto paylaşımları ve nice dostlukların kurulacağı harika bir yer. sizlere başarılar diliyorum
|
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
siz bu temsilci olur yapalım dedinizde yapmadıkmı ![]() |
|||
![]() |
|||
||
İşte beklenen cevap geldi Gökhan kardeşimizden.
ANGARAAAAAA buluşmaya hazır olunnnnnnnn.... |
|||
![]() |
|||
||
Yapılan istek mantıklı. Bölge temsilcisi pasif kalırsa zaten yönetimin azletme hakkı vardır. Ankara üyelerinin taleplari doğrultusunda daha aktif bir üye temsilci olarak atanabilir. Hem de üyeler tarafından demokratik seimle işbaşı yapmış olur. Ankara hep desttek, tam destek. İnşallah şu büyük, en büyük organizasyonda yüz yüze tanışacağız hepimiz.
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ErcaNKarşI
||
:) teşekkürler sizin onay ve bilginizde olsun diye sıkıntımı paylaşmak istedim :) |
|||
|||
![]() |
|||
||
anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz sayın yöneticim..
![]() |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |