Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ankara üyeleri için

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Duyurular, Şikayet, İstek ve Öneriler
Forum Tanımlaması: Peugeot Türkiye forumları ve web sitesiyle alakalı tüm duyuru, öneri, istek ve şikayetlerinizi bildirebilirsiniz
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=16058
Tarih: 28 Temmuz 2025 Saat 10:28
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: ankara üyeleri için
Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Konu: ankara üyeleri için
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 14:15
Degerli arkadaşlar ve yönetici arkadaşlarım;

ilk başta yanlış anlkaşılmak istemem ama ankara üyesi olarak duymuş oldugum rahatsızlığı ve bunu ortadan kaldırıcı çözümleri paylaşmak istedim. malum ankara üyeleri olarak yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar mevcut.il temsilcimiz olmadan kendi aramızda bulusmalar planladık malum olaylardan sonra ilkini iptal etmek zorunda kaldık.ilgisiz bir ankara temsilciliği istemiyorum..yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin. Şimdi biz 29 haziran da mini buluşma yaptık bu buluşma kaç zamandır toparlanamadıgımızdan duydugumuz sıkıntılardan dolayı anca 29 hazirana denk geldi ki yaparken üyeler olarak birbirimize destek oldugumuzdan başarıya ulaştı.7 kişiydik ki aslında daha da fazlayız.sadece eksiğimiz iyi aktif bir temsilci bu şekilde buluşmalarda tüm ankara üyelerine ulaşabilecek kapasitede bilgiye sahip üyeleri tek çatı aldında toplamasını bilen organizasyonlarda aktif kendini gösterebilen bir temsilciye ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyim. biz yine temsilcisiz cok bulusmalara imza atabiliriz.lakin tüm ankara üyelerine ulaşamayacagımızı düşünmekteyim. konuyla ilgili düşüncelerinizi ve de yardımlarınızı talep ederim.

-------------
06 BK 6032   1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri
Tel : 05334194902
Msn : techno_erc@hotmail.com
Desibel Çılgınlığı

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 14:20
evet bencede.. ankarada potansiyel çok fazla olmasına rağmen ses çıkmadı.. hep iptal oldu.. istanbul olarak desteklerimizi sonuna kadar verdik... çok iyi hatırlıyorumki mini buluşmanın tarihini bile buluşmadan 2-3 gün sonrasına koyunki  zaman uzayıp kopuşlar olmasın dedik....o yüzden ercan kardeşime istanbuldan + 999 Alkış

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 14:28
Ankara temsilcisi olmak isteyen adaylarin asagidaki linkteki formu doldurup ayni baslik altina gondermeleri gerekiyor.
Degerlendirilecektir.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 14:48
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Ankara temsilcisi olmak isteyen adaylarin asagidaki linkteki formu doldurup ayni baslik altina gondermeleri gerekiyor.
Degerlendirilecektir.

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu" rel="nofollow - http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=7340&title=peugeot-trkiye-il-temsilcilik-bavurusu
bunu biliyorum ama bunu kastetmedim.katmış oldugunuz düşünceden dolayı teşekkür ederim yine de.

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:03
Bencede Ercan kardeşim haklı. Doldurulan formlarla seçilen değilde gerçekten hakeden kişilerin bu görevi almasını ve Ankara yı organize etmesi daha sağlıklı olacaktır. Bu işi yönetimin izni olursa bizler yapalım ve belirlenen isimleri yönetime sunalım. Onlarda onaylarsa arkadaşımız yada arkadaşlarımız göreve başlasın.

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:07
Orjinalini yazan: ErcaNKarşI ErcaNKarşI Yazdı:

Degerlendirilecektir.

bunu biliyorum ama bunu kastetmedim.katmış oldugunuz düşünceden dolayı teşekkür ederim yine de.

Nasil yani? Biraz daha aciklar misiniz?

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:09
Alıntı
...yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin.

Hersey su "kendisi" kelimesinde bitiyor ama cozemedim. Aday olmak isteyenlerin kendileri basvuracaklar anlami mi cikarmaliyim yoksa yazim hatasi var da kendisi aslinda kendimiz mi olacakti?

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:13

Degerlendirilecektir.

Nasil yani? Biraz daha aciklar misiniz?
erhan abimizin dediği gibi biz temsilcimizi kendimiz belirleyelim size sunalım onayınızla olsun bu sefer. çünkü atmış oldugunuz linkide biliyorum oraya basvuru yapan değilde gercekten hizmet edebilecek birini istiyoruz.düşünce ve fikirlerinizi yorumlarınızı bekledim ben ama vermiş oldugunuz cevap istediğim cevap değildi.önemli olan düşüncelerinizdi ankara için.

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:17

Alıntı
...yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin.

Hersey su "kendisi" kelimesinde bitiyor ama cozemedim. Aday olmak isteyenlerin kendileri basvuracaklar anlami mi cikarmaliyim yoksa yazim hatasi var da kendisi aslinda kendimiz mi olacakti?

konuya açıklık getirecek olursak tabi yanlış anlamadıysam herdaim forumu takip edebilecek,gerektiğinde her üyeye ulaşabilecek vede ankaradaki üyelerin kendilerinin seçeceği bir il temsilcisi olması.

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:19

Alıntı

ankara üyeleri olarak kendimiz diyelim o zaman :)

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:24

ilk başta yanlış anlkaşılmak istemem ama ankara üyesi olarak duymuş oldugum rahatsızlığı ve bunu ortadan kaldırıcı çözümleri paylaşmak istedim. malum ankara üyeleri olarak yaşadığımız yönetimsel sıkıntılar mevcut.il temsilcimiz olmadan kendi aramızda bulusmalar planladık malum olaylardan sonra ilkini iptal etmek zorunda kaldık.ilgisiz bir ankara temsilciliği istemiyorum..yönetim olarak sizden ricam ankara üyeleri temsilcisini kendisi belirleyip size sunalım sizin takdirinizle belirlensin. Şimdi biz 29 haziran da mini buluşma yaptık bu buluşma kaç zamandır toparlanamadıgımızdan duydugumuz sıkıntılardan dolayı anca 29 hazirana denk geldi ki yaparken üyeler olarak birbirimize destek oldugumuzdan başarıya ulaştı.7 kişiydik ki aslında daha da fazlayız.sadece eksiğimiz iyi aktif bir temsilci bu şekilde buluşmalarda tüm ankara üyelerine ulaşabilecek kapasitede bilgiye sahip üyeleri tek çatı aldında toplamasını bilen organizasyonlarda aktif kendini gösterebilen bir temsilciye ihtiyacımız oldugunu düşünmekteyim. biz yine temsilcisiz cok bulusmalara imza atabiliriz.lakin tüm ankara üyelerine ulaşamayacagımızı düşünmekteyim. konuyla ilgili düşüncelerinizi ve de yardımlarınızı talep ederim.

neyin anketini yapıcaksın onu anlamadım talip olacak insan cıkar talibim der. sen olacaksan yapalım senin gibi kimse ben yaparım diye çıkmadıki.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:26
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

neyin anketini yapıcaksın onu anlamadım talip olacak insan cıkar talibim der. sen olacaksan yapalım senin gibi kimse ben yaparım diye çıkmadıki.

Gökhan okumadın yada yanlış anladın galiba. Ercan talibim demedi. Ankara da temsilci eksiği var izniniz olursa yeni temsilci belirleyelim dedi.

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:31

sizde farketmiştirsiniz ki temsilcimiz ilgisiz bayadır. anket olayını anlamadım bende ?? izninizle ankara olarak bir buluşma yapalım  konuşalım aramızdan bir aday cıkartalım size sunalım istiyorum.yeni ve aktif bir başkan istiyorum.

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 16:00
ercana katılıyorum bız ankara olarak ortak bır karar alıp ıcımızden bırını secıp sızın onayınıza sunalım sızde kabul edersenız o ıl temsılcısı olsun dıye bılırız anlatılmak ıstenen bu yanı yanlıs anlasılmalara maal vermeyelı.su ankı temsılcılerımız ıslerı vs durumlardan dolayı forumla ılgılenemıyorlar o yuzden bır degısıklık sart gıbı gorunuyor.

-------------
peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 16:16
arkadaşlar hep destek tam destek ankara büyük şehir nice toplantılar nice foto paylaşımları ve nice dostlukların kurulacağı harika bir yer. sizlere başarılar diliyorum

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 16:27

sizde farketmiştirsiniz ki temsilcimiz ilgisiz bayadır. anket olayını anlamadım bende ?? izninizle ankara olarak bir buluşma yapalım  konuşalım aramızdan bir aday cıkartalım size sunalım istiyorum.yeni ve aktif bir başkan istiyorum.

siz bu temsilci olur yapalım dedinizde yapmadıkmı Gülme

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 16:50
İşte beklenen cevap geldi Gökhan kardeşimizden.

ANGARAAAAAA buluşmaya hazır olunnnnnnnn....

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 17:00
Yapılan istek mantıklı. Bölge temsilcisi pasif kalırsa zaten yönetimin azletme hakkı vardır. Ankara üyelerinin taleplari doğrultusunda daha aktif bir üye temsilci olarak atanabilir. Hem de üyeler tarafından demokratik seimle işbaşı yapmış olur. Ankara hep desttek, tam destek. İnşallah şu büyük, en büyük organizasyonda yüz yüze tanışacağız hepimiz.

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 17:33

:) teşekkürler sizin onay ve bilginizde olsun diye sıkıntımı paylaşmak istedim :)

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 18:04

anlayışınızdan ötürü teşekkür ederiz sayın yöneticim..Alkış

Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 16:44
AlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkışAlkış Alkışhep destek tam destek...

Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 16:44
Bende bu noktada Ankara lı kardeslerıme destegım sonsuzdur. Suandakı temsılcı olan kardesımızde alınmasın yogun olabılır ılgılenemıyor olabılır. Bende kendılerını hıc gormuyorum...

Arkadaslar aranızda bır organızasyon yapın konusun anlasın... Bırınız bası cekıp temsılcı olsun...

Tebrık edıyorum. Destegım tamdır... Hak edene hakkını vermek her zaman dogrudur...

Mesaj Tarihi: 04 Temmuz 2011 Saat 16:55
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bende bu noktada Ankara lı kardeslerıme destegım sonsuzdur. Suandakı temsılcı olan kardesımızde alınmasın yogun olabılır ılgılenemıyor olabılır. Bende kendılerını hıc gormuyorum...

Arkadaslar aranızda bır organızasyon yapın konusun anlasın... Bırınız bası cekıp temsılcı olsun...

Tebrık edıyorum. Destegım tamdır... Hak edene hakkını vermek her zaman dogrudur...
teşekkür ederiz destekleriniz için ilk fırsatımızda toplanıp temsilcimizi seçecegiz :)

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesajı Yazan: BAHTİYAR
Mesaj Tarihi: 08 Temmuz 2011 Saat 14:24
Şuanda ankarada değilim ama bende sizlere katılıyorum herşey gönlünüzce olsun ankarada olursam buluşmaya gelirim 

-------------
BAHTİYAR KILCI
2011 Focus SW 1.6AT COL.

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:04
dünkü yapmış olduğumuz piknik organizasyonu sonucunda aldığımız ortak karara göre ankara il temsilcimiz Erhan Abimiz ve yardımcı temsilcimiz de Osman Abimizdir. Size hertürlü desteği vereceğimi burdan belirtmek isterim. Ankara için hayırlı olsun. Allah utandırmasın :):)StarAlkış

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:07
Hayırlı olsun arkadaşlar sevindim isim konusunda birleşilmiş olmasına:)Alkış

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:10
Ooooooooooo Erhan abımız ve Osman abımız mudur olmuslar :)) Artık ben oraya geldıgımde bırer mudur olarak daha ıyı agırlarsınız yanı :))

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:42
hayırlı uğurlu olsun..erhan abimmm yakışırr...... osman kanka çok sevindim... allah utandırmasın diyelim Alkış

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:47
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Ooooooooooo Erhan abımız ve Osman abımız mudur olmuslar :)) Artık ben oraya geldıgımde bırer mudur olarak daha ıyı agırlarsınız yanı :))

cem sen yeterki gel sizleri en iyi şekilde ağırlayacağımızdan süpheniz olmasın..:)

Mesaj Tarihi: 18 Temmuz 2011 Saat 11:48
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

hayırlı uğurlu olsun..erhan abimmm yakışırr...... osman kanka çok sevindim... allah utandırmasın diyelim Alkış

teşekkür ederim kanka darısı senin başınaThumbs Up

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 12:45
yönetim mi uyuyor yoksa ankara'ya mı öyle geliyor?......... günceliiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

-------------
Desibel Çılgınlığı

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 13:24
bi ercan günceli de benden

Mesajı Yazan: efecelebi
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 16:18
Ankara ekibine ve yeni temsilci abilerimize Hayırlı olsun :)

Mesajı Yazan: Emre Ekrem
Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 16:36
hayırlısı olsun

-------------
ph2 stock 306 gti

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 16:47
Hayırlısı olacak bakalım. Gözümüz yollarda bekliyoruz.Ouch

Mesaj Tarihi: 25 Temmuz 2011 Saat 22:02
Hayırlı olsun abilerim yakışır ankarayı temsil etmek :)

Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 12:10
güncelll..

Mesaj Tarihi: 28 Temmuz 2011 Saat 12:25
Ankara hadi bu akşamki buluşmaya günceliThumbs Up

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net