![]() |
|
Dizel yakıtlar hakkında |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 19:39 |
|
arkadaşlar merhaba dizel yakıtlar hakkında bilgi almak istiyorum.aslında biraz bilgim var ama biraz kafam karıştı ben aracıma hep shell fuelsave diesel alıyorum geçen v-power gtl deneyim dedim sonuç olarak çok fazla siyah duman atardı duman azaldı,performans düz yolda arttı ama yokuşda çekiş düştü ve rölanti sanki biraz arttı sorum şu acaba araba ile ilgili bir sorunmu yoksa fuel save almaya devam mı etmem lazım? |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Yeni üyeliğini tamamlamış ve foruma girmiş üyelerimiz, "Üyelerimizi Tanıyalım"
başlığı altında lütfen yeni konu açarak kendinizi tanıtınız, Tüm
bilgileri eksiksiz doldurmanız sizi daha iyi tanımamız açısından bizlere
yardımcı olacaktır, Bilginize...
1.- Adınız, soyadınız: 2.- Yaşınız: 3.- Aracınız (Markası, modeli): 4.- Hobileriniz: 5.- Mesleğiniz: 6.- Siteyi nereden duydunuz: 7.- Kan Grubunuz: 8.- Burcunuz: 9.- Taraftarı olduğunuz takım: 10.- Hangi ilçe yada İldesiniz: 11.- Msn adresiniz: İlginiz için teşekkür ederiz. Peugeot Türkiye Fun Club Yönetimi www.peugeotturkey.com & www.peugeotturkiye.com |
||
![]() |
||
kayx ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Mayıs 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
arkadaşlar merhaba dizel yakıtlar hakkında bilgi almak istiyorum.aslında biraz bilgim var ama biraz kafam karıştı ben aracıma hep shell fuelsave diesel alıyorum geçen v-power gtl deneyim dedim sonuç olarak çok fazla siyah duman atardı duman azaldı,performans düz yolda arttı ama yokuşda çekiş düştü ve rölanti sanki biraz arttı sorum şu acaba araba ile ilgili bir sorunmu yoksa fuel save almaya devam mı etmem lazım? |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ben hep shell europa dizel koyuyorum 95 olanı hiç değiştirmedim.. gtl olanlar çıkmış ama hiç ondanda kullanmadım
|
||
![]() |
||
|
acaba ikisin ortası normal v-power mı koymak lazım? |
||
1997 PEUGEOT BOXER 350LH 2.5TDI 299.000 KM BAKIMLI VE SON HIZI GÖREBİLİYOR
- 2011 Opel Corsa 1.3 CDTI Pepperdust Kahverengi |
||
![]() |
||
|
ya ben hiç onu koyayım bunu koyayım diye düşünmedim. orjinali destekleyeni neyse o depo kapağında ne koyulacağı yazıyor zaten.
|
||
![]() |
||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
|
helal olsun 5 kuruşa bu kadar şey yapıyorsa ![]() |
||
![]() |
||
|
ben en iyisi v-power alıyım fuel save çok duman attırıyor
|
||
||
![]() |
||
|
valla pek anlamadım gtl teknolojisini o kadar övüyorlar sitesinde ama pek faydasını göremedim ha duman azaldı ama çekiş baya düştü yani tavsiye etmem |
||
||
![]() |
||
|
Ben arabayı ilk aldığımda gtl aldım bir süre,şimdi fullsave ya da v-power normal kullanıyoru,arada bir fark olduğunu hissediyorum açıkçası,üstelik birkaç kere aynı miktarda(fiyat olarak) gtl ve fullsave aldığımda daha fazla yol yaptım gtl ile ve baya şaşırdım.Tabi bu istasyon ile de farkediyor. Bence yakıttan ziyade yakıt aldığınız istasyona önem verin.
|
||
![]() |
||
|
doğru söylüyorsunuz ankaradaki shellin kendi istasyonu var ordan aldım |
||
||
![]() |
||
|
acaba fuelsave mı alsam çok kararsız kaldım
![]() |
||
||
![]() |
||
HakanGokdemir ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Temmuz 2008 Konum: Pendik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı HakanGokdemir
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Günde 40 lt dizel tüketiyorum, ben fark göremedim ne yazıkki. Aynı marka hatta aynı pompadan alıyorum birbirini tutmuyor
|
||
Hakan GÖKDEMİR
0 533 215 8019 Pendik / İSTANBUL 26.08.1980 A RH + Kardeş zorunlu dosttur, Dost seçilmiş kardeştir... |
||
![]() |
||
|
Opetten asla şaşmam.Shell full save de araba resmen yerinde saydı gitmiyor.Shell vpowerda 1 depoda bayağı bir km fark etti eksi olarak.Petrol ofisini motorin kullanan hiçbir arkdaşım tavsiye etmedi.Bp yi hiç denemedim.Ancak opeti Türkiyenin neresinden alırsanız alın aynı kalite 1 depo ile şehir içi 800-850km şehir dışı 1100 km civarı yol yapıyorum ve araba çekişten hiç düşmüyor.
|
||
![]() |
||
|
petrol ofisini bir kere denedim su çıkıyor göstergede ışık yanıyor ama shell den memnunum ya vpower yada fuel save almalı ama kesinlikle v-power gtl önermiyorum ama tek avantajı duman atan araçlarda dumanı azaltıyor tek avantajıda bu |
||
||
![]() |
||
alisuat ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Ağustos - 1989 Kayıt Tarihi: 30 Mart 2011 Konum: Ankara-Çankaya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 371 |
|
bildiğim tasarrufta shell performansta opet
|
||
![]() |
||
|
Normal kullanımda Eurodizel yeterlidir. Eurodizel + GTL teknolojisi için, yakıt katkısı gibi motoru temizlediği söyleniyor. Tabi bu olay 3 depoda oluyormuş. 5000km'de bir 3 depo GTL alabilirsiniz, onun dışında Eurodizel'den devam..
|
||
![]() |
||
|
ozaman 2 depo daha mı gtl almam gerek?
|
||
||
![]() |
||
|
5000 km de bir 3 depo gtl demek hemen hemen 2400km gtl kullanmak demek.5000 km de bir 1 depo glt olabilir:) oda gtl yi uzun mesafe gidecekseniz kullanın derim.
|
||
![]() |
||
|
yani uzun yola çıkarken arada bir gtl koymammı yararlı olur? |
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |