![]() |
|
havalandırmadan sıcak hava üflemesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
caffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 29 Haziran 2011 Saat 19:01 |
Selamlar arkadaşlar ben bişey sorucam 307 xt lerde (dijital klimalı) klima kapalıyken havalandırmadan sıcak hava üflüyor. hararette genelde 90 biraz üstünde oluyor ve kaput hep cok sıcak oluyor bilmiyorum bütün bunlar bağlantılımı ama bu neden olur yada olağan birşeymidir?
|
|
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|
![]() |
|
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Normal bir durum. Hepimizinkinde anlattiginiz gibidir. Yapabileceginiz sey hava cikislarini kapatmaniz olacaktir.
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
digital klimalarda yay şeklinde ok işareti var ona basın araç resmi olan kısımda ön camda o ok çıkıcak ozaman hava girişi engellenmiş olur
saygılar |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
Dereceyı en dusuge getırdıgındede havalandırma agızlarından yıne sıcak cıkıyormu?
Kaputun sıcak olması cok normaldır. Kısın bıle aynı sekılde ısınır yerıne gore kaput ustunden buharlar cıkar. Sonucta altında soba yanıyor :))
|
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
bende de oluyor,
klimayı en son ne şekilde kapattıysan o şekilde ufak ufak üflemeye devam eder. Ya klimayı açıcan dereceyi düşürüp kapatıcan yada dış havalandırmayı kesip içerdeki havayı devirdaim yapma tuşu var adını unuttum ona basıcaksın dışardan gelen hava kanalı kapalı olcak ozaman oluyor,
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
caffe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Haziran 2011 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
aslında onu cok sorun etmedim sadece motorda sogutmada yada radyotördeki bir sorunun habercisimi onu ögrenmek istedim. Normalde havalandırmayı agızlarını kapalı konuma getiriyorum dert bitiyor.
|
|
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|
![]() |
|
bu arada klima yaz oldugu için düsük derecede duruyo calıstıgında da.
|
|
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|
![]() |
|
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
aynı şey bendede oluyordu. bilgilendirme için tşk. arkadaşlar.
|
|
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
|
![]() |
|
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
motorun sıcaklığı normal havalarda sıcak, dert etme. Ben bazen kaputu açtığımda kaput açık durması için altına koyacağım demiri bile tutamıyorum okadar sıcak oluyor
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
![]() |
|
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
off konumda motorun sıcagı ıster ıstemez ıcerı gelıyor bunu onlemek ıcın klıma degılde havalanadırma sıstemınız acıyorum dereceyi 15 yapıyorum hıc bır sıkıntı kalmıyor zaten kıtapcıgındada bunu bıldırmısler daha ıyı hava sırkılasyonu ıcın havalandırma sıstemını hıcbırzaman off konumunda kullanmayın dıyor
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
klima degilde havalandırma sistemi dediğiniz nedir ayrı bir havalandırma sistemidemi var klimadan baska...
|
|
2004 307 xt otomatik...
atiker lpg... |
|
![]() |
|
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
devir daimi kontrol etiriniz.saygılarımla.
|
|
![]() |
|
ismail özdemir ![]() 2. Vites ![]() ![]() 26 - Mart - 1983 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Konum: ANKARA/elvanknt Durum: Aktif Değil Mesajlar: 255 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ismail özdemir
|
|
307xt 1.6 16v 110hp trıp (atiker lpg)
|
|
![]() |
|
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
Benim Araçta Bile 2011 Model Olmasına Rağmen Kalorifer Kapalı İken Izgaralardan Sıcak Hava Geliyor. Sanırım Motorun Sıcaklığı. Normaldir Yani. Fazla Kurcalamamak Lazım.
|
|
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
|
![]() |
|
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
klima çıkışlarını kapatcaksın. kullanımda açarsın
|
|
2003 model 206
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |