![]() |
|
sticker temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 23:55 |
||
arkadaşlar bu peugeot turkey sticker ları kaç çinstir çeşitlerini nerden bulabilecegimiz konusunda bilgi ve görsel yardımcı olabilirmisiniz saygılarla;
|
|||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eskişehire yolun düşerse istediğin boyutlarda ayarlarız.
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
stickerin dosyası kımdeyse bana yolassın artıııııııııııııııık siyahını yaptırıcam yaptıramıyorum
|
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
amblem fotosunu upload etse biri gerekirse biz cıkartırız arkadaslar.ve yazı fontu ve ebadınıda bılgı verırsenız hıc degılse farklı bır stıl olmaz.ama rengi degısık olabılır. |
|||
![]() |
|||
||
Bu Buluşma Kaçmaz... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet benim araçda kırmızı olduğu için beyaz güzel durmuyor ayrıca sileceğe çok takılıyor, ben hem içerden yapıştırmak istiyorum hemde siyah yada kırmızı yaptırmak istiyorum.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
abı sen on cama yapıstır dıstan daha hos olur benım arac grı beyaz hos duruyo tatıle gıdım gelım kapılara sadece aslan yapıcam
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
||
ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artıkpeugeotturkeyciyiz yani :)
|
|||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
benimde kapılar için siyah aslan niyetim var. dosyası elimde mevcut istediğim ebatlarda reklamcıda yaptıracağım. ama ondan önce çıtaları boyamam gerekli,
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
bilader şu yobazlaştırılmış "TurkChe" yi kullanmayın rica ediyorum. Nedir bu özenti anlamış da değilim.
|
|||
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
stickerları kendi kestirmek veya bastırmak isteyenler için dosyaları yükleyip bugün bir başlık açıcam.
|
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
Sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
||
memnun oluruz.
|
|||
|||
![]() |
|||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
||
alıskanlık olmus baskan napalım yha ister istemez elim kayıyo dooble w ye daha kolay gelio v ye uzanması biraz daha zor gelio
|
|||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15894&title=pt-sticker-izimi-ve-logolar |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
gecenlerde sordum ben suan mevcut olan stıkerlerı adam fotosunu cekıp olcusunu alıp reklamcılar aynen yapıyor |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
ahmet bunu yaptıracak yer var bastırabliriz istersen..
Düzenleyen DRIVER34 - 26 Haziran 2011 Saat 01:03 |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Başta biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın kardeşim. Dilimize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Bak, yazdığın iletinin doğrusu: Alışkanlık olmuş, başkan. Ne yapalım yahu. İster istemez elim kayıyor "w" ye. Daha kolay geliyor. "v" ye uzanması biraz daha zor geliyor. Not: Yazdıklarım, lütfen ukalalık olarak algılanmasın. Dilimize sahip çıkmak, hepimizin görevi. Benim de hatalı iletilerim olduğunda sizlerden hatamı düzeltmenizi beklerim.
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sn. orhanax,
Yapilan uyarilari cogu kisinin yap(a)madigi gibi ters algilamadiginiz icin tesekkurler. Hatalar bulmak veya bunlari duzeltmek hickimsenin vazifesi degil. Sadece mevcut duzeni korumaya calisiyoruz. Anlayisiniz icin tekrar tesekkurler. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |