![]() |
|
sticker temini |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haziran 2011 Saat 23:55 |
||
arkadaşlar bu peugeot turkey sticker ları kaç çinstir çeşitlerini nerden bulabilecegimiz konusunda bilgi ve görsel yardımcı olabilirmisiniz saygılarla;
|
|||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
eskişehire yolun düşerse istediğin boyutlarda ayarlarız.
|
|||
![]() |
|||
gokayy ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Haziran - 1994 Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 759 |
||
stickerin dosyası kımdeyse bana yolassın artıııııııııııııııık siyahını yaptırıcam yaptıramıyorum
|
|||
![]() |
|||
yeditepely ![]() 2. Vites ![]() ![]() 12 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 18 Haziran 2011 Konum: İst/KARTAL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 340 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı yeditepely
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
amblem fotosunu upload etse biri gerekirse biz cıkartırız arkadaslar.ve yazı fontu ve ebadınıda bılgı verırsenız hıc degılse farklı bır stıl olmaz.ama rengi degısık olabılır. |
|||
![]() |
|||
||
Bu Buluşma Kaçmaz... |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
evet benim araçda kırmızı olduğu için beyaz güzel durmuyor ayrıca sileceğe çok takılıyor, ben hem içerden yapıştırmak istiyorum hemde siyah yada kırmızı yaptırmak istiyorum.
|
|||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
abı sen on cama yapıstır dıstan daha hos olur benım arac grı beyaz hos duruyo tatıle gıdım gelım kapılara sadece aslan yapıcam
|
|||
![]() |
|||
||
![]() |
|||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
||
ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artıkpeugeotturkeyciyiz yani :)
|
|||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
||
benimde kapılar için siyah aslan niyetim var. dosyası elimde mevcut istediğim ebatlarda reklamcıda yaptıracağım. ama ondan önce çıtaları boyamam gerekli,
|
|||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||
![]() |
|||
||
bilader şu yobazlaştırılmış "TurkChe" yi kullanmayın rica ediyorum. Nedir bu özenti anlamış da değilim.
|
|||
|||
![]() |
|||
GökhaN ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
||
stickerları kendi kestirmek veya bastırmak isteyenler için dosyaları yükleyip bugün bir başlık açıcam.
|
|||
![]() |
|||
Burak07 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Kasım - 1992 Kayıt Tarihi: 22 Aralık 2010 Konum: Antalya/Alanya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 908 |
||
Sabırsızlıkla bekliyoruz ![]() |
|||
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli Liseli 0Rh+ Alanya/Antalya 0538 945 18 95 "07" |
|||
![]() |
|||
||
memnun oluruz.
|
|||
|||
![]() |
|||
tecktonik ![]() 1. Vites ![]() ![]() 18 - Şubat - 1992 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: Ankara /Eryaman Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tecktonik
||
alıskanlık olmus baskan napalım yha ister istemez elim kayıyo dooble w ye daha kolay gelio v ye uzanması biraz daha zor gelio
|
|||
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+) |
|||
![]() |
|||
EminÖNAL ![]() MODERATOR ![]() ![]() P.T. MODERATÖR Kayıt Tarihi: 02 Ekim 2009 Konum: Bakırköy/İST Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1551 |
||
http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15894&title=pt-sticker-izimi-ve-logolar |
|||
A3
|
|||
![]() |
|||
||
gecenlerde sordum ben suan mevcut olan stıkerlerı adam fotosunu cekıp olcusunu alıp reklamcılar aynen yapıyor |
|||
![]() |
|||
DRIVER34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 28 - Eylül - 1981 Kayıt Tarihi: 24 Haziran 2011 Konum: İST, 4.Levent Durum: Aktif Değil Mesajlar: 324 |
||
ahmet bunu yaptıracak yer var bastırabliriz istersen..
Düzenleyen DRIVER34 - 26 Haziran 2011 Saat 01:03 |
|||
![]() |
|||
orhanax ![]() 2. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 15 Haziran 2011 Konum: İzmir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 337 |
||
Başta biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın kardeşim. Dilimize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Bak, yazdığın iletinin doğrusu: Alışkanlık olmuş, başkan. Ne yapalım yahu. İster istemez elim kayıyor "w" ye. Daha kolay geliyor. "v" ye uzanması biraz daha zor geliyor. Not: Yazdıklarım, lütfen ukalalık olarak algılanmasın. Dilimize sahip çıkmak, hepimizin görevi. Benim de hatalı iletilerim olduğunda sizlerden hatamı düzeltmenizi beklerim.
|
|||
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+) |
|||
![]() |
|||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
||
Sn. orhanax,
Yapilan uyarilari cogu kisinin yap(a)madigi gibi ters algilamadiginiz icin tesekkurler. Hatalar bulmak veya bunlari duzeltmek hickimsenin vazifesi degil. Sadece mevcut duzeni korumaya calisiyoruz. Anlayisiniz icin tekrar tesekkurler. |
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |