Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

sticker temini

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15884
Tarih: 04 Temmuz 2025 Saat 17:41
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: sticker temini
Mesajı Yazan: kaderim@61
Konu: sticker temini
Mesaj Tarihi: 24 Haziran 2011 Saat 23:55
arkadaşlar bu peugeot turkey sticker ları kaç çinstir çeşitlerini nerden bulabilecegimiz konusunda bilgi ve görsel yardımcı olabilirmisiniz saygılarla;

-------------
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 00:12
eskişehire yolun düşerse istediğin boyutlarda ayarlarız.

Mesajı Yazan: gokayy
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 00:33
stickerin dosyası kımdeyse bana yolassın artıııııııııııııııık siyahını yaptırıcam yaptıramıyorum

-------------
Peugeot 1998 106 1.4 XR
Gökay ÜNAN
Küçükyalı / İSTANBUL
0536 298 53 70
Senin Külüstürün, Başkasının Mercedes inden İyidir...AlbaYDemircaN
[o.o]
/)__)
-"--"-

Mesajı Yazan: yeditepely
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 01:58

amblem fotosunu upload etse biri gerekirse biz cıkartırız arkadaslar.ve yazı fontu ve ebadınıda bılgı verırsenız hıc degılse farklı bır stıl olmaz.ama rengi degısık olabılır.

-------------
Atakan
2001 206 XS 1.6 16V benzinli (siyah)
İSTANBUL

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 08:39
Orjinalini yazan: yeditepely yeditepely Yazdı:

amblem fotosunu upload etse biri gerekirse biz cıkartırız arkadaslar.ve yazı fontu ve ebadınıda bılgı verırsenız hıc degılse farklı bır stıl olmaz.ama rengi degısık olabılır.

Kardeş Sen Neden Büyük Buluşmaya Gelmiyorsun...
Bu Buluşma Kaçmaz...

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 08:58
evet benim araçda kırmızı olduğu için beyaz güzel durmuyor ayrıca sileceğe çok takılıyor, ben hem içerden yapıştırmak istiyorum hemde siyah yada kırmızı yaptırmak istiyorum.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 10:16
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

evet benim araçda kırmızı olduğu için beyaz güzel durmuyor ayrıca sileceğe çok takılıyor, ben hem içerden yapıştırmak istiyorum hemde siyah yada kırmızı yaptırmak istiyorum.

abı sen on cama yapıstır dıstan daha hos olur benım arac grı beyaz hos duruyo tatıle gıdım gelım kapılara sadece aslan yapıcam

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:01
en güzel benimki duruyor tartışmasız :))) cix Sırıtma

http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: tecktonik
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:30
ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artıkpeugeotturkeyciyiz yani :)

-------------
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+)

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:42
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

abı sen on cama yapıstır dıstan daha hos olur benım arac grı beyaz hos duruyo tatıle gıdım gelım kapılara sadece aslan yapıcam

benimde kapılar için siyah aslan niyetim var. dosyası elimde mevcut istediğim ebatlarda reklamcıda yaptıracağım. ama ondan önce çıtaları boyamam gerekli,

-------------

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:44
Orjinalini yazan: tecktonik tecktonik Yazdı:

ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artık peugeotturkeyciyiz yani :)

bilader şu yobazlaştırılmış "TurkChe" yi kullanmayın rica ediyorum. Nedir bu özenti anlamış da değilim. 

-------------

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:48
stickerları kendi kestirmek veya bastırmak isteyenler için dosyaları yükleyip bugün bir başlık açıcam.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesajı Yazan: Burak07
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:54
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

stickerları kendi kestirmek veya bastırmak isteyenler için dosyaları yükleyip bugün bir başlık açıcam.
,
Sabırsızlıkla bekliyoruz Gülme

-------------
1999 Model Peugeot 106 XR (öğrenci uçağı)
1.4 Benzinli
Liseli 0Rh+      Alanya/Antalya 0538 945 18 95    "07"

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 11:56
memnun oluruz.

-------------

Mesajı Yazan: tecktonik
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 13:23

ankaradan stickeri temin edebilecegim yer warmı gercekten yha warsa bizde artık peugeotturkeyciyiz yani :)

bilader şu yobazlaştırılmış "TurkChe" yi kullanmayın rica ediyorum. Nedir bu özenti anlamış da değilim. 

alıskanlık olmus baskan napalım yha ister istemez elim kayıyo dooble w ye  daha kolay gelio v ye uzanması biraz daha zor gelio

-------------
o6 GSZ 35 ANkaRA 106 QuiksilLVer
Berat KIRAN A Rh(+)

Mesajı Yazan: EminÖNAL
Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 14:59
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

http://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15894&title=pt-sticker-izimi-ve-logolar

-------------
A3

Mesaj Tarihi: 25 Haziran 2011 Saat 17:39

gecenlerde sordum ben suan mevcut olan stıkerlerı adam fotosunu cekıp olcusunu alıp reklamcılar aynen yapıyor

Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2011 Saat 00:55
Orjinalini yazan: ahmetsemiz ahmetsemiz Yazdı:

gecenlerde sordum ben suan mevcut olan stıkerlerı adam fotosunu cekıp olcusunu alıp reklamcılar aynen yapıyor

ahmet bunu yaptıracak yer var bastırabliriz istersen..

-------------
307 14XR16V(Sİyah)2005
5427327273
http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2011 Saat 12:34

alıskanlık olmus baskan napalım yha ister istemez elim kayıyo dooble w ye  daha kolay gelio v ye uzanması biraz daha zor gelio

Başta biraz zorlanırsın ama sonra alışırsın kardeşim. Dilimize biz sahip çıkmazsak kim sahip çıkacak? Bak, yazdığın iletinin doğrusu:

Aşkanlık olmuş, başkan. Ne yapalım yahu. İster istemez elim kayıyor  "w" ye.  Daha kolay geliyor.  "v" ye uzanması biraz daha zor geliyor.

Not: Yazdıklarım, lütfen ukalalık olarak algılanmasın. Dilimize sahip çıkmak, hepimizin görevi. Benim de hatalı iletilerim olduğunda sizlerden hatamı düzeltmenizi beklerim.

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2011 Saat 12:57
Sn. orhanax,

Yapilan uyarilari cogu kisinin yap(a)madigi gibi ters algilamadiginiz icin tesekkurler. Hatalar bulmak veya bunlari duzeltmek hickimsenin vazifesi degil. Sadece mevcut duzeni korumaya calisiyoruz. Anlayisiniz icin tekrar tesekkurler.

Mesajı Yazan: orhanax
Mesaj Tarihi: 26 Haziran 2011 Saat 14:03
Orjinalini yazan: koliva koliva Yazdı:

Sn. orhanax,

Yapilan uyarilari cogu kisinin yap(a)madigi gibi ters algilamadiginiz icin tesekkurler. Hatalar bulmak veya bunlari duzeltmek hickimsenin vazifesi degil. Sadece mevcut duzeni korumaya calisiyoruz. Anlayisiniz icin tekrar tesekkurler.

Sayın koliva, benim amacım kimsenin hatasını bulmak değil. Keza, ben de hatasız değilim. Tartışma ortamı da yaratmaya çalışmıyorum kesinlikle. Dil konusundaki hassasiyetim mesleğimden kaynaklanıyor sanırım. Hadimi aştıysam öncelikle tecktonik arkadaşımdan özür dilerim. Ama ne yapayım, üzerime vazife olmayan şeyleri bazen üzerime vazife olarak alıyorum. Ayrıca başlık dışına çıktığım için de herkesten özür dilerim.

-------------
2006 307 SW 1.6 HDI Comfort
(B Rh+)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net