![]() |
|
kalorifer radyatörü |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 Haziran 2011 Saat 09:12 |
|
arkadaşlar klorifer radyötörünü degiştirmek için gögüsü sökmek mecburiimidir,daha baska bi yolu varmıdır bilgilendirirseniz saygılarla. yanıtlar icin şimdiden tesekkurler;
Düzenleyen koliva - 22 Haziran 2011 Saat 11:09 |
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
kaderim@61 ![]() 1. Vites ![]() ![]() 03 - Nisan - 1987 Kayıt Tarihi: 21 Haziran 2011 Konum: ankara/merkez Durum: Aktif Değil Mesajlar: 205 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
güncel
|
||
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer
|
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Evet maalesef gerekli.
|
||
![]() |
||
semih ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14 Şubat 2011 Konum: kahramanmaraş Durum: Aktif Değil Mesajlar: 321 |
|
benim aracım 206 aracın göğüsü sökülmeden değişebiliyor ama 106 lar hakkında bi bilgim yok.saygılarımla.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
sökülmeden olmuyomu bu yav kücücük bir parca için koca gögsümü sokturcez sımdı
|
||
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Bazı araclarda uygun yerde olabılıyor kı bu durumda torpıto sokmeye gerek kalmıyor. Ama bazı araclarda cok ıc kısımda oldugundan torpıto sokulmesı gerekıyor. Baska yolu yok...
|
||
![]() |
||
___KxL___ ![]() 1. Vites ![]() ![]() 01 - Ocak - 1982 Kayıt Tarihi: 08 Kasım 2010 Konum: AnkarA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 167 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı ___KxL___
|
Koca gögüs dediğin sadece orta parça sökülüyo,Klimayı kaloriferi açtığın yer ve orta konsolu söküyolar.Sökmeden takmak imkansız yani.Yerine sabitlemek ve hortum bağlantıları için.
|
||
2004 Peugeot 206 1.4 XT
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
inşallah öyledir cogu yere sordum sokulecek dedi kımıde öne dogru bıraz kastırı degısırız dedı bişeler dedıler işte :
|
||
|
||
![]() |
||
toprakk ![]() 2. Vites ![]() ![]() 03 - Mart - 1979 Kayıt Tarihi: 09 Nisan 2011 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 168 |
|
GÖĞSÜ SÖKMEK RADYATÖRÜ MONTE EDERKEN PETEKLERİNE ZARAR WERMEMEK İÇİNDİR. MOTAJIDA KOLAY YAPMAK İÇİN SÖKMEK OLUMLU OLUR. HA SÖKMEDEN DE TAKILABİLİR AMA ALLTTA ÇOK KÖR Bİ NOKTA DA OLDUĞU İÇİN HEM UĞRAŞMASI Bİ DERT HEM DE PETEKLER ÇOK YIPRANIYOR. BAĞLANTI İÇİN ÇOK KÖR Bİ NOKTADA.
|
||
2003 model 206
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Biraz konu dışı sorayım; Kırılan göğis tırnakları için çözüm nedir? Benim aracın göğsünün sağ kısmı sesli bir şekilde sallanıyor. Göğsü söktürüp yaptıracağım ama başka yerlere zarar verirler diye korkumdan elletmiyorum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
bi ustaya sordum ben sokmeden takarım dedı nasıl olacak bende baktım yerıne enterasan bır yerde mecbur ona gıdecem gögsü söktürmeyi kimse tavsiye etmiyor ustada sökme taraftarı degılım dedı sonra cok şikayet eden oldu dedi |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
istemdışı cıkan seslerden dolayı |
||
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı kaderim@61
|
arkadaşlar klorifer radyötörünü degiştirtdim gögüsü söktürmeden radyötörün borularını keserek baglantıyı icerden yaptı. böyleliklede gögüsü söktürmeye gerek kalmadı. saygılarımla bilgilerinize resimlerini atacaktım ama resim yüklemeyi anlayamadım yardımcı olursanız.
|
||
|
||
![]() |
||
denizcAn ![]() 1. Vites ![]() ![]() 05 - Kasım - 1987 Kayıt Tarihi: 20 Aralık 2009 Konum: ANKARA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 164 |
|
Düzenleyen By_PoLaT - 01 Temmuz 2011 Saat 14:11 |
||
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH) |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Siz resimleri bir yere yukleyin ve buraya yazin. Biz duzenleriz. Gecmis olsun. |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |