Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kalorifer radyatörü

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15799
Tarih: 26 Temmuz 2025 Saat 18:16
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: kalorifer radyatörü
Mesajı Yazan: kaderim@61
Konu: kalorifer radyatörü
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 09:12
arkadaşlar klorifer radyötörünü degiştirmek için gögüsü sökmek mecburiimidir,daha baska bi yolu varmıdır bilgilendirirseniz saygılarla. yanıtlar icin şimdiden tesekkurler;

-------------
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 10:17
güncel

-------------
bize her yer trabzon /206 xs 2003/elyapımı coilover/pionner 8300/kenwwod subwofer

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 11:14
Evet maalesef gerekli.

Mesajı Yazan: semih
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 11:27
benim aracım 206 aracın göğüsü sökülmeden değişebiliyor ama 106 lar hakkında bi bilgim yok.saygılarımla.

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 13:02
sökülmeden olmuyomu bu yav kücücük bir parca için koca gögsümü sokturcez sımdı

-------------

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 13:06
Orjinalini yazan: kaderim@61 kaderim@61 Yazdı:

Bazı araclarda uygun yerde olabılıyor kı bu durumda torpıto sokmeye gerek kalmıyor. Ama bazı araclarda cok ıc kısımda oldugundan torpıto sokulmesı gerekıyor. Baska yolu yok...

Mesajı Yazan: ___KxL___
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 13:09
Koca gögüs dediğin sadece orta parça sökülüyo,Klimayı kaloriferi açtığın yer ve orta konsolu söküyolar.Sökmeden takmak imkansız yani.Yerine sabitlemek ve hortum bağlantıları için.

-------------
2004 Peugeot 206 1.4 XT

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 13:25
inşallah öyledir cogu  yere sordum sokulecek dedi kımıde öne dogru bıraz kastırı degısırız dedı bişeler dedıler işte :

-------------

Mesajı Yazan: toprakk
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 15:00
GÖĞSÜ SÖKMEK RADYATÖRÜ MONTE EDERKEN PETEKLERİNE ZARAR WERMEMEK İÇİNDİR. MOTAJIDA KOLAY YAPMAK İÇİN SÖKMEK OLUMLU OLUR. HA SÖKMEDEN DE TAKILABİLİR AMA ALLTTA ÇOK KÖR Bİ NOKTA DA OLDUĞU İÇİN HEM UĞRAŞMASI Bİ DERT HEM DE PETEKLER ÇOK YIPRANIYOR. BAĞLANTI İÇİN ÇOK KÖR Bİ NOKTADA. 

-------------
2003 model 206

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 18:04
Biraz konu dışı sorayım; Kırılan göğis tırnakları için çözüm nedir? Benim aracın göğsünün sağ kısmı sesli bir şekilde sallanıyor. Göğsü söktürüp yaptıracağım ama başka yerlere zarar verirler diye korkumdan elletmiyorum.
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Bazı araclarda uygun yerde olabılıyor kı bu durumda torpıto sokmeye gerek kalmıyor. Ama bazı araclarda cok ıc kısımda oldugundan torpıto sokulmesı gerekıyor. Baska yolu yok...

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 18:23

bi ustaya sordum ben sokmeden takarım dedı nasıl olacak bende baktım yerıne enterasan bır yerde mecbur ona gıdecem gögsü söktürmeyi kimse tavsiye etmiyor ustada sökme taraftarı degılım dedı sonra cok şikayet eden oldu dedi

-------------

Mesaj Tarihi: 22 Haziran 2011 Saat 18:24

istemdışı cıkan seslerden dolayıSırıtma

-------------

Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 13:50
arkadaşlar klorifer radyötörünü degiştirtdim gögüsü söktürmeden radyötörün borularını keserek baglantıyı  icerden yaptı. böyleliklede gögüsü söktürmeye gerek kalmadı. saygılarımla bilgilerinize resimlerini atacaktım ama resim yüklemeyi anlayamadım yardımcı olursanız.

-------------

Mesajı Yazan: denizcAn
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 14:05

-------------
Deniz Can KARAKUŞ
Peugeot 206+(Plus)2011 Comfort 1.4 Dıesel 70HP (İNCİ SİYAH)

Mesajı Yazan: koliva
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 14:10

arkadaşlar klorifer radyötörünü degiştirtdim gögüsü söktürmeden radyötörün borularını keserek baglantıyı  icerden yaptı. böyleliklede gögüsü söktürmeye gerek kalmadı. saygılarımla bilgilerinize resimlerini atacaktım ama resim yüklemeyi anlayamadım yardımcı olursanız.

Siz resimleri bir yere yukleyin ve buraya yazin. Biz duzenleriz.
Gecmis olsun.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net