![]() |
|
Davlumbaz içlerine dikkat! |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21 Haziran 2011 Saat 01:46 |
|
arkadaşlar araç temizliyoruz çamurluk içlerine su tutuyoruz fakat davlumbazların arka kısmında zamanla bir sürü çamur birikiyor ve bunlarda ileriki zamanlarda arac kaportasında çürümeye yol açabilir..belkide açmaz ama gözümle birikmiş çamura tanık oldum. resimlerinide çekmiştim sizlerle paylaşayım dedim.imkanı yeri olan bu uygulamayı yapsın. hem aracınız hafifliyor hemde siz rahatlıyorsunuz. gözle görülmeyen çok çamur var araçlarımızın bizden habersiz biriktirdiği. ben aracı yıkarken kriko kullanırım.altını dahi yıkıyorum. geçen ön davlumbazları yenileri ile değiştirdim. eskilerinde kırıklar mevcuttu. ama size şunu söyleyim.arka camurluklarda asrın çamurunu yakaladım.
arka davlumbazları yerinden çıkarmak çok basit. gerekli olan güzel bir kriko. şarjlı tornavida takımı.. arka davlumbazlar her çamurlukta 2 parçadır. söktükten sonra aman Allahım dedirticek tarda bie çamurla karşı karşıya kalabilirsiniz. yıkamacılarda çamurluklara tutulan basınçlı su bunu götürmez nedeni davlumbazların çamuru gizliyor olması. size tavsyem imkanınız varsa bu uygulamayı biran önce yapmanız. buyrun resimler saygılar NOT: ALINTI DEĞİLDİR. VERİNTİDİR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Haksen016 ![]() 3. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1973 Kayıt Tarihi: 12 Eylül 2010 Konum: Bursa,Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1952 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Haksen016
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
paylaşım için tşk. kenan , ilk fırsatta temizlettireceğim.
|
||
2006 Peugeot 307 XT Triptonik
1973 - Bursa |
||
![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Paylaşım İçin Çok Sağol Kenan ...
Çok Haklısın Bu Konuda... Hepimizin Dikkat Etmesi Gereken Bir Konu... |
||
![]() |
||
koliva ![]() YÖNETİCİ ![]() ![]() P.T. Yönetici Kayıt Tarihi: 28 Ekim 2009 Konum: Belcika Durum: Aktif Değil Mesajlar: 8115 |
|
Paylasim icin tesekkurler.
Merak ettigimi bir konu su: 307'lerde krikoyu ilk resimdeki gibi aracin ortasina koydugunuzda altta ici bos demir gibi bisey var. Eger oraya koyarsaniz o demirin ezilme riski var. Baska da bir yer yok diye biliyorum orada. Siz nereye koyuyorsunuz krikoyu? Ozel bir yeri mi var orada? Düzenleyen koliva - 21 Haziran 2011 Saat 08:47 |
||
![]() |
||
|
Genel olarak bende ortadan krıko vurulmasına karsıyım. Her aracın marspıyelının ortası saglam olmayabılıyor...
Ama kenan kardesım ıyı ugrasmıs ellerıne saglık :))
|
||
![]() |
||
|
ben teşekkür ederim. marşpiyelin aldında aracı boydan boya alan saç bir tabaka var. herhangi bir yerine koyuyorum. işim bittikten sonrada saçta çok ufak bir ezilme söz konusu oluyor onuda pense yardımıyla düzlüyorum okadar. yani özel bir yeri yok malesef. ![]()
teşekkür ederim cem ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Genelde krıkoyu on dıreklerın altından vurup her ıkı tekerlegıde yerden keserler... Cunku aracın agırlıgı onde oldugundan onu kaldırdın mı arkada kalkıyor. Tabı bu durum aractan aracada fark eder |
||
![]() |
||
|
aynen dediğin gibi. ben arkadanda vursam ön tekerdede yerden kesilme oluyor
![]() |
||
![]() |
||
göktuğ ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 21 Eylül 2010 Konum: istanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 661 |
|
güzel paylaşım
|
||
2004 PEUGEOT 307 xr 1.4 hdı
|
||
![]() |
||
werty ![]() 1. Vites ![]() ![]() 25 - Haziran - 1987 Kayıt Tarihi: 27 Aralık 2010 Konum: İstanbul/Atalar Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
baya çamur toprak çıkmış bende en kısa zamanda yapacagım.guzel paylasım |
||
2004 - 206 QUİCKSİLVER 1.6 16V 110HP Benzin, 128000 km Mobil 1 New Life 0-40, Bridgeston Adrenalin 195/55/15
|
||
![]() |
||
|
teşekkürler arkadaşlar. görmeyenler için tekrar bi güncel gelsin
saygılar |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Ben de bugün biraz temizlik,boya ve film uygulaması yaptım lakin Arka sağ kampanayı bijon sıyordı. 2 bijon yuvası sanırım kullanım dışı (1. fazla değil ama onu da zorlarsam boşluyor. Kampanayı mı değiştireyim yoksa tornacının birine gidip yuva mı yapıtırayım ? Genel çözüm yolu nedir ?
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
bana kalırsa kampanayı değiştir.geçmiş olsun
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Parça treninde 116 lira diyor bakalım usta ne diyecek :-)))
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
olmazsa ustaya gözük sen
![]() |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |