![]() |
|
En sonunda lpg' yi taktırdım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Yazar | |||
Musicman ![]() 1. Vites ![]() ![]() 21 - Eylül - 1992 Kayıt Tarihi: 03 Eylül 2011 Konum: Sakarya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03 Eylül 2011 Saat 22:30 |
||
Öncelikle siteye yeni üye olduğum için kendimi tanıtmak istiyorum. :) Adım Furkan. Sakarya'lıyım ve 19 yaşındayım.
Başlıkla alakasız olacak belki ama beni çok tedirgin eden bir soru var kafamda. Bagaja LPG taktırıldığında, müzik sistemi için takılan Bass kolon yüksek volume'larda herhangi bir risk ya da tehlike oluşturur mu ?? :) |
|||
Citroën C2 Sx 1.4 Hdi
|
|||
![]() |
|||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|||
2005 model Peugeot 206 X-line Triptonik//Atiker Sıralı Sistem//
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Goral ın lpg konusunda basarılı oldugunu duymustum. Bır baktırmanda fayda var... Ama unutmakı arac otomatık olunca yakıtı bıraz artıyor. Bunuda goz onunde bulundurmanı tavsıye ederım.
|
|||
![]() |
|||
||
Ne zaman ıstersen Ahmet abıcım :)) Lpg yıde taktırırsan senı tutamayız artık... Alwaysss woop woppp :)))))
|
|||
![]() |
|||
||
az kaldı bu gıdısle bende taktırıcam abı saten drek yanındayım
|
|||
![]() |
|||
||
Taktırmadıgınız her gecen gun sızın kaybınıza :)) Bak bana 27.000 e dogru gıdıyorum :))
|
|||
![]() |
|||
||
bırgun herkez lpg donecek
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Kullanım sartlarını yakıt kalıtesını vs bılemıyorum ama bana kalırsa senın aracında bır sorun var... Her ıkı yakıtta bıraz fazla... Ben 1.8 motorla sehırıcınde lıtesel konusursak 11 lt cıvarında lpg tuketıyorum...
Sen lpg sıstemının tasarrufunu goremedım dıyorsun ya bence benzıne gore normal. lpg de suankı lpg fıyatlarıyla %35-40 tasarruf edebılırsın. 46kr benzınde yakıyorsa 28-30kr normal bır rakam. Lpg yapacagı tasarrufu yapmıs zaten...
|
|||
![]() |
|||
emreyilik ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 11 Haziran 2011 Konum: Ünye/ORDU Durum: Aktif Değil Mesajlar: 66 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
||
haftaya ankarada olacağım..Eğer orda bildiğiniz iyi bir usta varsa ona da bi baktırmak istiyorum acaba montajda mı bi sıkıntı var..
|
|||
|
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
||
Valla dostum..Aracı alalı 15 gün falan oluyor..aldığımdan beri çok yaktığından şikayetçiyim...123 tl lik benzinle 267 km gittim..Şehir içi ve şehir dışı karıoşık sadece şehir içi değil.. Bu da 0.46 krş demek..Baktım olmuyor kısa bi araştırmadan sonra Samsun Şahin Mühendislikte Atiker taktırdım...taktırdıktan hemen sonra tanki fulledim..100 km gittim uzun yolda ve depoyu tekrar doldurdum..28 tl lik gaz aldı tank..Yani 0.28krş..benzinle gitseydim de zaten o kadar yakacaktı..Yani bir değişiklik yok...Ve 3 gündür şehir içinde kullanıyorum daha 60 km gittim çoktan 2 ışık kaldı geriyee..Hava filtesini değiştirdim..Yağını ve yağ filtresini de değiştirdim..Yine de düşmedi..çok sabırlı kullanıyorum..arabayı az yaksın diye ama bir türlü beceremedim..Aracım daha 65000 de motor ustaları motor çok temiz diyorlar. Niye bu kdar yakıyor akıl sır erdiremedim.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Nasıl bır fark goremedın ??? Yakıtı fazla mı yaktı yanı ??? Montaj farkı olabılecek en buyuk fark... Montajın ıcıne ayarda dahıldır...
|
|||
![]() |
|||
||
Tamam genc kardesım. Ne zaman ıstersen ara :))
Ersınım sende elbet geleceksın yanı yanıma :)) LPG gıbısı varmı bee :)) Terayagı gıbı missssssss. Ama bagaja koyacagın subwooferı yarıma dusurmen gerekecek :))
|
|||
![]() |
|||
||
abı bulusmayla alakası yok benzın olmus 4.20 yazık yaw valla yazık
![]() |
|||
![]() |
|||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı emreyilik
||
Arkadaşlar ben de Atiker Fast taktırdım ama ben pek bi fark göremedim. Montaj farkı olur mu bu kadar?
|
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
cem abı kendımı hazır hıssedım saten telın bende mevcut saten kacarın yok yanındayım ıhtıyarım delıkanlım
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Tarkan abımız konunun en basındada yazmıstı. Aracın montajını ben yaptırdım. Ihtıyac duyarsan benımle baglantıya gecebılırsın. Cok kısıye yardımcı oldugum gıbı sanada yardımcı olurum...
|
|||
![]() |
|||
||
abı dusunmuyor hemen tup taktırıyoruz aynen ben bugune kadar hep benzın kullandım aracımın motorun omru bıtmesın dıe ama yanlıs yapmadım gene suankı aracım 206 quıksılver 1.6 16v.110hp olmasına ragmen gene benzınlı ben hafta sonu bındım ıcın araca sıkıntı olmuyor ama 4.20 tl benzının lıtresı yazık abı harbı dunyanın en pahalı benzınını kullanıyoruz bızmı kurtarcaz bu memleketı en guzelı tup taktırıp akıllılık edenlerı tebrık edıyorum
|
|||
![]() |
|||
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
||
![]() |
|||
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
|
|||
![]() |
|||
MB ![]() 1. Vites ![]() ![]() 14 - Eylül - 1971 Kayıt Tarihi: 17 Haziran 2011 Konum: İST- ALTUNİZADE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 26 |
||
Hayırlı olsun. Forumda ki yazılarda göremedim (atlamış olabilirim) hangi servise takdırdınız ve toplam maliyet nedir. Sakıncası yoksa öğrenebilirmiyim. Bende düşünüyorum.
|
|||
MB -- 2004 - 307 SW OV PACK 1.6 BENZİNLİ
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |