![]() |
|
ABS ışığı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 13 Haziran 2011 Saat 22:35 |
|
arkadaşlar 2004 model 206 x-line 1.4 benzinli aracım var. bugün ilk kez kontağı açtığımda airbag ışığının yanında abs ığının yandığnı gördüm. akşam tekrar çalıştırmak için kontağı ikinci kademeye çevirdiğimde yine abs ışığı yandı. benim aracımda abs yok diye biliyordum bugüne kadar. abs yoksa ışık nerden çıktı anlamdım. konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim. cevaplarınız için teşekkürler..
Düzenleyen AlbaYDemircaN - 14 Haziran 2011 Saat 08:33 |
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
x-line larda abs yokmu ben var diye biliyorum yanlışın vardır olması lazım
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
arkadaşım araç senin desire modeli mi?
benim araç desire modeli. mesela benim araç ta EBD var. ama bir keresinde bende de ABS ışığı yandı. Allah Allah benim araçta ABS yok ama dedim. Yetkili servise götürdüm. EBD destekli olduğu için fren sistemi sigorta direk ABS ışığını yakıyor dediler. Sigorta değişti sorun bitti.
Senin de aracın eğer desire modeli ise EBD den kaynaklı bir sigorta problemidir.
|
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Vardır dostum olmasa yanmaz... ABS ışığı yanıyorsa dedektörleri dönüşü algılamıyordur. Yahut kablolardan biri yahut soketler oksitlenmiş-zedelenmiş olabilir. Kontrol ettir derim. Düz yolda arabayı stop ettir sonra çalıştır direksiyonu çevirmeden ilerle bir süre sönecektir kablolarda bir arıza yoksa...
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
Arkadaşlar Benimde Aracımda ABS Var Fakat Bütün X-LİNE 206 larda Olmayabiliyor.
Yakın Bir Arkadaşımdada Var Ona Bakarsanız Onunda Aracı 1.4 Benzinli X-LİNE Ama ABS Yok ... Bunu En İyi Anlamanın Yolu Kaputu Açıp Sol Farın Üstünde Böyle Bişey Varsa Aracınız ABS lidir. ![]() |
||
![]() |
||
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
||
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
|
||
||
![]() |
||
|
Resimde gözüken ABS nin beyni mi oluyor?
|
||
![]() |
||
|
Evet ... |
||
![]() |
||
|
Tamam. Benim arabanın da o köşesinde öyle birşey duruyordu ama ne olduğunu bilmiyordum. Sayenizde onu da öğrenmiş oldum.
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
|
forumdan yeni ne öğrenmiş olduk; bende öyle bir parça yok demekki benim aracımda ABS yokmuş :) teşekkürler..
|
||
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |