|
Alınık 2 Adet Lastik |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 10 Haziran 2011 Saat 00:37 |
Merhaba arkadaşlar 2 adet 195/55/15 lastik arıyorum. Fiyat uygun olursa 4 adet de alabilirim. Sağlam, bitik farketmez, teklifleri bekliyorum.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
ciddi olamazsın :(
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
deniz üye isimli abimizden 4 tane toyo proxes t1 lastikleri aldım..
bugun bakıma gitmişken onlarıda taktırıyım aradan çıksın dedim. neyse taktırdım eski lastiklerimin diş derinligi 5.0 olmuş ve onlarıda tuttum çöpe attım :) keşke sabahtan filan açsaydın konuyu gnderirdim sana.hiçde sorunları yoktu lastiklerin w tabanlı silverstone markalı lastikler. sırf muayeneye giricem diye lastik aldım.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Berkayım Bence Sen Sahibindene Takıl Orda Hem Uygun Hemde Güzel Lastik Bulman Mümkün Benim Aracımdaki Lastiklere Dikkat Ettinmi Bilmiyorum Bende Sahibinden com dan Cecolimle Beraber Bulduk Sıfırı 140 Lira Olan Lastikleri 4 Tanesini 220 Liraya Aldık Hemde Dunlop Marka
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ah be abi keşke atmasaydın mis gibi alır takardım. Normalde benim lastikler sıfır da, arkaya 2 tane atıcam drift için.
Düzenleyen Berkay - 10 Haziran 2011 Saat 11:18 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Abi işte ucuz yollu bitiğe yakın olursa daha iyi olur, arkaya takıcam drift için.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
drıft oda duzel berkay abı benım on lastıkler kıslık tı lastıklerı on arka yaptım arkalar kıslık oldu sımdılık lastık dusunmuyorum durumumu toplarsam 4 tane 215 ınce yanak cakıcam kalıper kapagı 4 tane yere bastımı arac oturaklı olucak saga sola haber bıraktım abı bu arada duserse lastık alırım haber verırım sana
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berkay abı suan lastıkcımle konustum bakıcak abı dukkana 2 yada 4 adet olursa uygunada alırız abı ıns dukkandan cıkar lastık ısını goruruz telım ımzamda mevcut abı sana zahmet yaw cagrı yap yada benı ara numaran mevcut olsun bende saygılar ben haber verıcem sana abı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berkay abı 195/55/15 abı 2 adet buldum suan 1 saate kadar lastıkcıye gelıcek bana bı don abı fıyat uygun abı bana gore ama benı araman gerekıo adamlara gerı donucem
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
berkay abı sana 3 tane lastık buldum 195/55/15 ıstedın gıbı ucuza buldum abı 3 tanesını 70 falan alırız abı ama senden haber beklıyorumm bana bı don abı
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Ahmet kusura bakma yeni girdim foruma. Eyvallah sağolasın da ben Bursa'dayım, İstanbul'dan nasıl ulaştıracaksın bana?
|
|
Yanıt Yaz | |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |