Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Alınık 2 Adet Lastik

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE ALIM-SATIM BÖLÜMÜ
Forum Adı: Alınık Parçalar
Forum Tanımlaması: arayıpta bulamadığınız parcalar eşyalar
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15462
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 17:31
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Alınık 2 Adet Lastik
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Alınık 2 Adet Lastik
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:37
Merhaba arkadaşlar 2 adet 195/55/15 lastik arıyorum. Fiyat uygun olursa 4 adet de alabilirim. Sağlam, bitik farketmez, teklifleri bekliyorum.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 00:52
ciddi olamazsın :(

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 01:00
deniz üye isimli abimizden 4 tane toyo proxes t1 lastikleri aldım..
bugun bakıma gitmişken onlarıda taktırıyım aradan çıksın dedim.
neyse taktırdım eski lastiklerimin diş derinligi 5.0 olmuş ve onlarıda tuttum çöpe attım :)
keşke sabahtan filan açsaydın konuyu gnderirdim sana.hiçde sorunları yoktu lastiklerin w tabanlı silverstone markalı lastikler.
sırf muayeneye giricem diye lastik aldım.

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 10:34
Berkayım Bence Sen Sahibindene Takıl Orda Hem Uygun Hemde Güzel Lastik Bulman Mümkün Benim Aracımdaki Lastiklere Dikkat Ettinmi Bilmiyorum Bende Sahibinden com dan Cecolimle Beraber Bulduk Sıfırı 140 Lira Olan Lastikleri 4 Tanesini 220 Liraya Aldık Hemde Dunlop Marka

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 11:17
Orjinalini yazan: facemelowe facemelowe Yazdı:

deniz üye isimli abimizden 4 tane toyo proxes t1 lastikleri aldım..
bugun bakıma gitmişken onlarıda taktırıyım aradan çıksın dedim.
neyse taktırdım eski lastiklerimin diş derinligi 5.0 olmuş ve onlarıda tuttum çöpe attım :)
keşke sabahtan filan açsaydın konuyu gnderirdim sana.hiçde sorunları yoktu lastiklerin w tabanlı silverstone markalı lastikler.
sırf muayeneye giricem diye lastik aldım.
Ah be abi keşke atmasaydın mis gibi alır takardım. Normalde benim lastikler sıfır da, arkaya 2 tane atıcam drift için. Sırıtma

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 11:18
Orjinalini yazan: AlbaYDemircaN AlbaYDemircaN Yazdı:

Berkayım Bence Sen Sahibindene Takıl Orda Hem Uygun Hemde Güzel Lastik Bulman Mümkün Benim Aracımdaki Lastiklere Dikkat Ettinmi Bilmiyorum Bende Sahibinden com dan Cecolimle Beraber Bulduk Sıfırı 140 Lira Olan Lastikleri 4 Tanesini 220 Liraya Aldık Hemde Dunlop Marka
Abi işte ucuz yollu bitiğe yakın olursa daha iyi olur, arkaya takıcam drift için.

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 11:46
drıft oda duzel berkay abı benım on lastıkler kıslık tı lastıklerı on arka yaptım arkalar kıslık oldu sımdılık lastık dusunmuyorum durumumu toplarsam 4 tane 215 ınce yanak cakıcam kalıper kapagı 4 tane yere bastımı arac oturaklı olucak saga sola haber bıraktım abı bu arada duserse lastık alırım haber verırım sana

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 11:53
Orjinalini yazan: Berkay Berkay Yazdı:

Merhaba arkadaşlar 2 adet 195/55/15 lastik arıyorum. Fiyat uygun olursa 4 adet de alabilirim. Sağlam, bitik farketmez, teklifleri bekliyorum.

berkay abı suan lastıkcımle konustum bakıcak abı dukkana 2 yada 4 adet olursa uygunada alırız abı ıns dukkandan cıkar lastık ısını goruruz telım ımzamda mevcut abı sana zahmet yaw cagrı yap yada benı ara numaran mevcut olsun bende saygılar ben haber verıcem sana abıSırıtma

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 12:21
berkay abı 195/55/15 abı 2 adet buldum suan 1 saate kadar lastıkcıye gelıcek bana bı don abı fıyat uygun abı bana gore ama benı araman gerekıo adamlara gerı donucem

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 20:30
berkay abı sana 3 tane lastık buldum 195/55/15 ıstedın gıbı ucuza buldum abı 3 tanesını 70 falan alırız abı ama senden haber beklıyorumm bana bı don abı

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 20:57
Ahmet kusura bakma yeni girdim foruma. Eyvallah sağolasın da ben Bursa'dayım, İstanbul'dan nasıl ulaştıracaksın bana?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net