![]() |
|
Dls bass ıcın anfi onerı |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 09 Haziran 2011 Saat 21:45 |
||
mrb jbl 1201,1 vibe black box bass 4 / 5
sierranın mono anfileri
helix dark mono..
|
|||
![]() |
|||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
audiosytem f2 500
|
|||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
||
buarada o degerler gercek degerler yani gercek 400rms
pioner jbl degerleriyle aynı değil arakadaslar
|
|||
![]() |
|||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
||
ya sana helal olsun ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
evt Ersin el yapımı basslar cunku .. entegre üretilenler bile körükleri hep elle yapılıyor..
anfilerine gelince ben tecrübe edemedim deng gelmedi acıkcası.. oyuzden bilmedigim birşey hakkında yorum yapamadım :))
ben braktım artık ciazları ama cevremde soran arkadaslar oluyor onlara işte bütcelerin_ce yol gösteriyorum tamir montaj ıvır zıvır ama detaya girmiyorum vaktim olmuyor işimden :)
ama kulagım iyidir.. basınctan burnum kanayana kadar acardım bende :) cigerlerim cıkacak gibi olurdu :)
|
|||
![]() |
|||
||
iyi basa bişey olmamış ama iyi cihazcılar tamir edebilir dostum bence.. bi baktırmanda fayda var..
|
|||
![]() |
|||
||
evet...işin şakası bir yanada 30 yaşındayım ve şu anki araçta jubilemi yapıcam diyebilirim..çoluk çoçuk eskisi gibi olmaz artık..o konuda hem fikiriz... sana bir şey sorucam asya hi-fi aliyi tanırmısın dünya rekorunu kaçırdı 1-2 desibel farkla bendeki tesisatı onla aldık ama adam bir anda yok oldu ortadan kayboldu dükkanmükkan kapalı şimdi aracıma kurdurcam usta yok...ondan başkasınada içim sinmiyor kaldım bu şekil ![]() |
|||
![]() |
|||
||
abi izmir balcovada şükrü diye bi arkadas var .. akıllara sakat
![]() hem pahalı değil hem ileride derecede bilgili ve kendini geliştirmiş biri..
izmirde tanınan genc bir arkadas ve bu işi hobi olarak yapıyor
ben iyi cihazları üst düzey bütceleri hep ona gönderiyorum..
aliyi duydum ama tanışmak nasip olmadı ben işim geregi pek buralardan ayrılamıyorum bikaç kez fuaarda gördum yaptıgı civic ve meganı
|
|||
![]() |
|||
||
gelmeden bir gun önce lutfen bana ulaş :) programımı yapmalıyım işim cıkabiliyor. oketooo ??
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 09 Haziran 2011 Saat 23:18 |
|||
![]() |
|||
||
tamam murat abim ![]() |
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
ASYA hi-fi Ali :)))) bu adamı bana hatırlatmayın... o adamın stune usta tanımadım ben.. ınanını tanımadım ama cevresı adamı mahfettı .. her aksam yanına gıderdım sırf ısım bıttıkten sonra orda makara yapabılelım dıye .. en son 2010 subat mart gıbı bı arkadasım hemen yanında tunıng magazası actı o ara ben kemere gıttım geldıgımde ıkısıde yoktu... alı yı kaybettıgım ıcın cok uzuldum derken semttekı cevre sayesınde cebıne ulastım .. acmadı hıc ama ben 3 ay boyunca aradım abı nerdesı ndedım mesut ben dedım paşam o ısı bıraktı mben dedı adam o kadar sıkılarak soyledı kı , belkı hatırımı ortaya koysam yap son ısını dıyebıleektım onu bıle demeıdm.... derken abı dedım senın gonderebılecegın bırı dedım kımı tavsı edersın dedım gıderım deıdm esenlerde bırını soyledı ama gıtmek ıkısmet olmadı...Abısıyle ınsaat ısı yapıyor bıldıgım kadarıyla... NOT::.. Çok hi-fi ci dolastım ama onun gıbı ısını temız ve kalıtelı yapanı goremedım... |
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
aynen mesutum .. ali abi bi taneydi ..adam..kayboldu gitti... esenlerde kimmiş sordunmu ?? pionner osman mı ? dedi ne dedi bu mutlaka öğren .... aliyede selam söyle görürsen mavi tipo de o tanır :( :(
|
|||
![]() |
|||
Mesut ![]() 1. Vites ![]() ![]() 11 - Temmuz - 1986 Kayıt Tarihi: 21 Ekim 2010 Konum: İst/Zeytinburnu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 903 |
||
:)) bayramda seyranda arıyorum kandılde arıcaktım numara yalan olmus ama bulurum yıne her turlu :DDD gorusursem ıletırım paşam selamını... aynen pıoner osmanmıydı neydı oyle bırseydı elemanlarından bırısı acmıs yerı sanırım...
|
|||
____BLUETAZZ___
4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez..... |
|||
![]() |
|||
||
ok..ben esenlerde oturuyorum.. o zaman ben ufak bir araştırma yapayım.. metin abininde bi takım işleri var benimde .. du bakalım bi sorup soruşturayım ben...
|
|||
![]() |
|||
||
vallahı memnun kalırsanız bende orada olurum.. su an ısımı yaptırdıgım yerle cok makara yapmaya basladık.. ıclı dıslı olduk :D suyunu cıkarttılar ısın de ozen gostermıyorlar...
|
|||
____BLUETAZZ___
|||
![]() |
|||
||
|
|||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |