Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Dls bass ıcın anfi onerı

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU
Forum Adı: Peugeot Ses Sistemleri
Forum Tanımlaması: araclarınızdaki ses sistemleri arıza ve cözümleri
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15458
Tarih: 23 Haziran 2025 Saat 06:22
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Dls bass ıcın anfi onerı
Mesajı Yazan: dinoco
Konu: Dls bass ıcın anfi onerı
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 21:45
mrb jbl 1201,1 vibe black box bass 4 / 5
sierranın mono anfileri
helix dark mono..

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Cevaplar:
Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 21:46
audiosytem f2 500

-------------

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 21:46
buarada o degerler gercek degerler yani gercek 400rms
pioner jbl degerleriyle aynı değil arakadaslar

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:13
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

mrb jbl 1201,1 vibe black box bass 4 / 5
sierranın mono anfileri
helix dark mono..

ya sana helal olsun Thumbs Up vallahi sayanede kendimi yalnız hissetmicem bu konularda sitede ... dls yi çoğu kişi bilmez normal bi marka değildir onlar anormaldir Embarrassed  seçimleri güzel sunmuşsun arkadaşa.. yalnız dls nin amfilerinide unutma ..Sırıtma nası ama çok tuzlu dimi el yakıyor ama deli aletler dls ler..

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:23
evt Ersin el yapımı basslar cunku .. entegre üretilenler bile körükleri hep elle yapılıyor..
anfilerine gelince ben tecrübe edemedim deng gelmedi acıkcası.. oyuzden bilmedigim birşey hakkında yorum yapamadım :))
ben braktım artık ciazları ama cevremde soran arkadaslar oluyor onlara işte bütcelerin_ce yol gösteriyorum tamir montaj ıvır zıvır ama detaya girmiyorum vaktim olmuyor işimden :)
ama kulagım iyidir.. basınctan burnum kanayana kadar acardım bende :) cigerlerim cıkacak gibi olurdu :)

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:30
iyi basa bişey olmamış ama iyi cihazcılar tamir edebilir dostum bence.. bi baktırmanda fayda var..

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:30

evt Ersin el yapımı basslar cunku .. entegre üretilenler bile körükleri hep elle yapılıyor..
anfilerine gelince ben tecrübe edemedim deng gelmedi acıkcası.. oyuzden bilmedigim birşey hakkında yorum yapamadım :))
ben braktım artık ciazları ama cevremde soran arkadaslar oluyor onlara işte bütcelerin_ce yol gösteriyorum tamir montaj ıvır zıvır ama detaya girmiyorum vaktim olmuyor işimden :)
ama kulagım iyidir.. basınctan burnum kanayana kadar acardım bende :) cigerlerim cıkacak gibi olurdu :)

evet...işin şakası bir yanada 30 yaşındayım ve şu anki araçta jubilemi yapıcam diyebilirim..çoluk çoçuk eskisi gibi olmaz artık..o konuda hem fikiriz... sana bir şey sorucam asya hi-fi aliyi tanırmısın  dünya rekorunu kaçırdı 1-2 desibel farkla bendeki tesisatı onla aldık ama adam bir anda yok oldu ortadan kayboldu dükkanmükkan kapalı şimdi  aracıma kurdurcam usta yok...ondan başkasınada içim sinmiyor kaldım  bu şekil Sırıtma ama jubilem fena olcak...

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:33
abi izmir balcovada şükrü diye bi arkadas var .. akıllara sakatClown
hem pahalı değil hem ileride derecede bilgili ve kendini geliştirmiş biri..
izmirde tanınan genc bir arkadas ve bu işi hobi olarak yapıyor
ben iyi cihazları üst düzey bütceleri hep ona gönderiyorum..
aliyi duydum ama tanışmak nasip olmadı ben işim geregi pek buralardan ayrılamıyorum bikaç kez fuaarda gördum yaptıgı civic ve meganı

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 22:35
gelmeden bir gun önce lutfen bana ulaş :) programımı yapmalıyım işim cıkabiliyor. oketooo ??

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 23:17
Sırıtma vayyy ezelfe abim benim ... 6 yaş büyüksün benden  ne desen doğrudur ben en azından denicem abi jübileyi Sırıtma istanbulun neresindensin ?

Mesaj Tarihi: 09 Haziran 2011 Saat 23:23
Orjinalini yazan: ezelefe ezelefe Yazdı:

dene tabı  denemekten zarar gelmez))) sıslıdeyım.

ezelefe oglanın adı benım murat.

tamam murat abim Sırıtma

Mesajı Yazan: Mesut
Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 01:45
Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

evet...işin şakası bir yanada 30 yaşındayım ve şu anki araçta jubilemi yapıcam diyebilirim..çoluk çoçuk eskisi gibi olmaz artık..o konuda hem fikiriz... sana bir şey sorucam asya hi-fi aliyi tanırmısın  dünya rekorunu kaçırdı 1-2 desibel farkla bendeki tesisatı onla aldık ama adam bir anda yok oldu ortadan kayboldu dükkanmükkan kapalı şimdi  aracıma kurdurcam usta yok...ondan başkasınada içim sinmiyor kaldım  bu şekil Sırıtma ama jubilem fena olcak...

ASYA  hi-fi Ali :)))) bu adamı bana hatırlatmayın... o adamın stune usta tanımadım ben.. ınanını tanımadım ama cevresı adamı mahfettı .. her aksam yanına gıderdım sırf ısım bıttıkten sonra orda makara yapabılelım dıye .. en son 2010 subat mart gıbı bı arkadasım hemen yanında tunıng magazası actı o ara ben kemere gıttım geldıgımde ıkısıde yoktu... alı yı kaybettıgım ıcın cok uzuldum derken  semttekı cevre sayesınde cebıne ulastım .. acmadı hıc ama ben 3 ay boyunca aradım abı nerdesı ndedım mesut ben dedım  paşam o ısı bıraktı mben dedı adam o kadar sıkılarak soyledı kı , belkı hatırımı ortaya koysam yap  son ısını dıyebıleektım onu bıle demeıdm.... derken abı dedım senın gonderebılecegın bırı dedım kımı tavsı edersın dedım gıderım deıdm  esenlerde bırını soyledı ama gıtmek ıkısmet olmadı...Abısıyle ınsaat ısı yapıyor bıldıgım kadarıyla...

NOT::.. Çok hi-fi ci dolastım ama onun gıbı  ısını temız ve kalıtelı yapanı goremedım...

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 08:50
Orjinalini yazan: Mesut Mesut Yazdı:

Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

ASYA  hi-fi Ali :)))) bu adamı bana hatırlatmayın... o adamın stune usta tanımadım ben.. ınanını tanımadım ama cevresı adamı mahfettı .. her aksam yanına gıderdım sırf ısım bıttıkten sonra orda makara yapabılelım dıye .. en son 2010 subat mart gıbı bı arkadasım hemen yanında tunıng magazası actı o ara ben kemere gıttım geldıgımde ıkısıde yoktu... alı yı kaybettıgım ıcın cok uzuldum derken  semttekı cevre sayesınde cebıne ulastım .. acmadı hıc ama ben 3 ay boyunca aradım abı nerdesı ndedım mesut ben dedım  paşam o ısı bıraktı mben dedı adam o kadar sıkılarak soyledı kı , belkı hatırımı ortaya koysam yap  son ısını dıyebıleektım onu bıle demeıdm.... derken abı dedım senın gonderebılecegın bırı dedım kımı tavsı edersın dedım gıderım deıdm  esenlerde bırını soyledı ama gıtmek ıkısmet olmadı...Abısıyle ınsaat ısı yapıyor bıldıgım kadarıyla...

NOT::.. Çok hi-fi ci dolastım ama onun gıbı  ısını temız ve kalıtelı yapanı goremedım...

aynen mesutum .. ali abi bi taneydi ..adam..kayboldu gitti... esenlerde kimmiş sordunmu ?? pionner osman mı ? dedi ne dedi bu mutlaka öğren .... aliyede selam söyle görürsen mavi tipo de o tanır :( :(

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 10:37
:)) bayramda seyranda arıyorum kandılde arıcaktım numara yalan olmus ama bulurum yıne her turlu :DDD gorusursem ıletırım paşam selamını... aynen pıoner osmanmıydı neydı oyle bırseydı elemanlarından bırısı acmıs yerı sanırım...

-------------
          ____BLUETAZZ___

4. vitese takmak 130 tl, 5. vitese takmak 270 tl eve gelen cezanın surattaki ifadesi paha biçilmez.....

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 10:38
ok..ben esenlerde oturuyorum.. o zaman ben ufak  bir araştırma yapayım.. metin abininde bi takım işleri var benimde .. du bakalım bi sorup soruşturayım ben...

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 10:45
vallahı memnun kalırsanız bende orada olurum.. su an ısımı yaptırdıgım yerle cok makara yapmaya basladık.. ıclı dıslı olduk :D suyunu cıkarttılar ısın de ozen gostermıyorlar...

-------------
          ____BLUETAZZ___

Mesaj Tarihi: 10 Haziran 2011 Saat 16:08
Orjinalini yazan: ezelefe ezelefe Yazdı:

abi izmir balcovada şükrü diye bi arkadas var .. akıllara sakatClown
hem pahalı değil hem ileride derecede bilgili ve kendini geliştirmiş biri..
izmirde tanınan genc bir arkadas ve bu işi hobi olarak yapıyor
ben iyi cihazları üst düzey bütceleri hep ona gönderiyorum..
aliyi duydum ama tanışmak nasip olmadı ben işim geregi pek buralardan ayrılamıyorum bikaç kez fuaarda gördum yaptıgı civic ve meganı

sana zehmet olmazsa bana telefonunu bulabılırmısın olmadı cıhazı bırde ona yollayayım
 tabiki adı şükrü 5063291513 msj bile atsan olur. cihazına bişey olursada referansın benim! tmm beni tanıyosun. şükoya kendime güvendigim gibi güvenirim

-------------
2002 xt bva otomatic 206

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net