![]() |
|
Smile adsl kullanan varmı? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 05 Haziran 2011 Saat 00:32 |
selam arkadaşlar bugün itibarı ile ttnet ten smile adslin d smartlı paketine geçmek istiyorum. muhasebesini yaptım herşey ok. fakat smile in 8mbit lik netini kullanan yok çevremde. bu konuda sizlere danışayım dedim. smile kullana varmı memnun olanlan varmı, emnun olmayanlar neden memnun değil paylaşırsanız sevinirim.
|
|
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ
Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır Alex "De" Souza |
|
![]() |
|
pug♥lovers ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24 Nisan 2011 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı pug♥lovers
![]() ![]() ![]() ![]() |
bende ttnetten smile ye geçtim hocam ttnette sürekli kopmalar netin gelmemesi gibi sıkıntılar yaşarken 1 yıla yakın olmuştur çok nadiren netin gelmediğini gördüm yaşadım hatta biride bu akşam oldu ama tavsiye ederim ben çok memnunum hatta çok şaşkınım bildiğim kadarıyla smile ttnetin alt yapısını kullanıyor ama daha kaliteli
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Smile da Kullansan Turknet veya Biri İneternette Kullansan Hepsi Aynı İnternet Erişimini Kullanıyor...
Çünkü Herkes Türk Telekomun Alt Yapısını Kullanıyor. Fakat Smile da Karşılacağın Ufak Bir Sıkıntı Teknik Servis Bakımından Biraz Zayıf Geri Dönüşüm Biraz Geç Yapılıyor. Memnun Kalacağından Eminim Daha Öncede Dediğim Gibi İnternet Hattının Alt Yapısı Türk Telekom Düzenleyen AlbayDemircan - 05 Haziran 2011 Saat 00:53 |
|
![]() |
|
phaselispa ![]() 1. Vites ![]() ![]() 23 - Nisan - 1986 Kayıt Tarihi: 03 Kasım 2010 Durum: Aktif Değil Mesajlar: 279 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
nettede araştırdım biraz kötü yorum sayısı az genel anlamda herkes memnun
|
|
|
![]() |
|
murat deniz ![]() 1. Vites ![]() ![]() 24 - Temmuz - 1981 Kayıt Tarihi: 26 Nisan 2011 Konum: Eskişehir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 311 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı murat deniz
arkadaşlar konu dışı ama bir öneride benden. ne kullanırsanız kullanın ama avea jet mobil modem kullanmayın. sakın sakın..
|
|
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip 0 RH +
kara böcükk :) |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı phaselispa
beni cezbeden dsmart olması ve bulunduğum yerde 3g çekmesinin oldukça zayıf olması
|
|
|
![]() |
|
Muhammet ÇAKIR ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 30 Eylül 2010 Konum: Kütahya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3134 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Muhammet ÇAKIR
ben cok ama cok memnunum yaklasık 3 yıldır smıle kullanıyorum ne bı kopma nede hızda dusme yasadım 5mb/sn hızına kadar gordugum oldu:) bircok ttnet kullanıcısı kopmalardan sıkayetcıyken (komsularımdan bahsedıyorum) hızdan sıkayetcıyken aksıne benım cok hızlı ve kopmuyor bı kac ay once bı kac defa kopmustu onunda nedenı gene benden kaynaklanmıs telefonla adsl baglantısını ayıran bı alet var o arıza yapmıs degıstırdım suana kadar kopma gormedım şiddetle tavsıye ederım :) smile 8mbit sınırsız kullanıyorum bunuda belırteyım:)
Düzenleyen Muhammet ÇAKIR - 05 Haziran 2011 Saat 01:43 |
|
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!! |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Eger binada altyapı mevcutsa SuperOnline fiberoptik çok iyidir herkese öneririrm.
|
|
![]() |
|
rifatseker ![]() 3. Vites ![]() ![]() 02 - Ağustos - 1981 Kayıt Tarihi: 27 Ekim 2009 Konum: ADANA-ÇUKUROVA Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı rifatseker
Superonline altyapısı var ise kesinlikle superonline öneririm. Türktelekoma ayrıca telefon parası ödemeye gerek yok. :) Ayrıca ben evde kablonet kullanıyorum Turksatın' yaklasık olarak 3 sene oldu. Bu güne kadar altyapı calısmaları dahil olmak üzere sadece 2 kere internet kesildi. :) Hızı ve kalitesinden de memnunum evim için ve tabi fiyatından da.
Düzenleyen rifatseker - 05 Haziran 2011 Saat 12:14 |
|
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)
Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4 |
|
![]() |
|
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
kardeşim fazla farkları yok onun için al derim ben ttnet kullanıyordum ama öyle aldık yıllardır öyle smile biraz daha fiyat falan avantajlı ama aldığın yerle konuş en iyi uyum sağlayacak olanı falan sor ona göre 8mbit al
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |