Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Smile adsl kullanan varmı?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15335
Tarih: 15 Haziran 2025 Saat 04:04
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Smile adsl kullanan varmı?
Mesajı Yazan: phaselispa
Konu: Smile adsl kullanan varmı?
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:32
selam arkadaşlar bugün itibarı ile ttnet ten smile adslin d smartlı paketine geçmek istiyorum. muhasebesini yaptım herşey ok. fakat smile in 8mbit  lik netini kullanan yok çevremde. bu konuda sizlere danışayım dedim. smile kullana varmı memnun olanlan varmı, emnun olmayanlar neden memnun değil paylaşırsanız sevinirim.

-------------
2005 PEUGEOT 206 FELİNE 1.4 HDİ

Dahi anlamıdaki de ayrı yazılır

Alex "De" Souza

Cevaplar:
Mesajı Yazan: pug♥lovers
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:40
bende ttnetten smile ye geçtim hocam ttnette sürekli kopmalar netin gelmemesi gibi sıkıntılar yaşarken 1 yıla yakın olmuştur çok nadiren netin gelmediğini gördüm yaşadım hatta biride bu akşam oldu ama tavsiye ederim ben çok memnunum hatta çok şaşkınım bildiğim kadarıyla smile ttnetin alt yapısını kullanıyor ama daha kaliteli

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:42
Smile da Kullansan Turknet veya Biri İneternette Kullansan Hepsi Aynı İnternet Erişimini Kullanıyor...
Çünkü Herkes Türk Telekomun Alt Yapısını Kullanıyor. Fakat Smile da Karşılacağın Ufak Bir Sıkıntı Teknik Servis Bakımından Biraz Zayıf Geri Dönüşüm Biraz Geç Yapılıyor.
Memnun Kalacağından Eminim Daha Öncede Dediğim Gibi İnternet Hattının Alt Yapısı Türk Telekom

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:47
nettede araştırdım biraz kötü yorum sayısı az genel anlamda herkes memnun

-------------

Alex "De" Souza

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:48
arkadaşlar konu dışı ama bir öneride benden. ne kullanırsanız kullanın ama avea jet mobil modem kullanmayın. sakın sakın..

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 00:52
beni cezbeden dsmart olması ve bulunduğum yerde  3g çekmesinin oldukça zayıf olması

-------------

Alex "De" Souza

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 01:43
ben cok ama cok memnunum yaklasık 3 yıldır smıle kullanıyorum ne bı kopma nede hızda dusme yasadım 5mb/sn hızına kadar gordugum oldu:) bircok ttnet kullanıcısı kopmalardan sıkayetcıyken (komsularımdan bahsedıyorum) hızdan sıkayetcıyken aksıne benım cok hızlı ve kopmuyor bı kac ay once bı kac defa kopmustu onunda nedenı gene benden kaynaklanmıs telefonla adsl baglantısını ayıran bı alet var o arıza yapmıs degıstırdım suana kadar kopma gormedım şiddetle tavsıye ederım :) smile 8mbit sınırsız kullanıyorum bunuda belırteyım:)

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 01:49
Eger binada altyapı mevcutsa SuperOnline fiberoptik çok iyidir herkese öneririrm.

Mesajı Yazan: rifatseker
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 12:14
Superonline altyapısı var ise kesinlikle superonline öneririm. Türktelekoma ayrıca telefon parası ödemeye gerek yok. :) Ayrıca ben evde kablonet kullanıyorum Turksatın' yaklasık olarak 3 sene oldu. Bu güne kadar altyapı calısmaları dahil olmak üzere sadece 2 kere internet kesildi. :) Hızı ve kalitesinden de memnunum evim için ve tabi fiyatından da.

-------------
Çıktığın kapıyı sert çarpma, geri dönüp açman gerekebilir. (Atasözü)

Leon 1.6 DSG / 206 XT 1.4

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 12:52
kardeşim fazla farkları yok onun için al derim ben ttnet kullanıyordum ama öyle aldık yıllardır öyle smile biraz daha fiyat falan avantajlı ama aldığın yerle konuş en iyi uyum sağlayacak olanı falan sor ona göre 8mbit al 

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net