![]() |
|
Yakit Göstergesi |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | ||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 02 Haziran 2011 Saat 14:20 |
|
2004 model 206 hdi aracımda Son 1 aydan beri depoyu tam dolduruyorum aracı stop etmeden bakıyorum seviyesine sabah baktığımda 2 - 3 çızgi alta kalıyor. Belirli bir sure sonra aracı çalıştırdıgımda seviye tekrara yukarı çıkıyor. sık sık yapmaya başladı depo şamandrasından mı yapıyor acaba baktırdım bır sıkıntı yok denıldı. Konu ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşalar. |
||
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
eğer aracı performanslı kullandıysan beyin ona göre hesaplayarak ibreyi indirmiş olabilir. daha sonra sakin kullandığında beyin ona göre gideceğin yolu ve depondaki miktarı hesaplayarak normal haline getiriyor olabilir diye tahmin ediyorum.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
Katılıyorum ve eklemek istiyorum ki aracın bulunduğu zeminin eğimi, aracı son kullandığınız yoldaki eğim de etki eder. Saygılar. |
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
bizim üçyüz6 lardada şamandıra deponun sağ ön tarafında.mesala çeyreğin az altında benzin oluyor bayır yukarı bıraktığımda ışık yanıyor, yola çıktığımda lamba sönüp tekrar çeyrğin altına geliyor aynı durum olabilir. |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
ilk aldığımda kaç kez başıma geldi şamandıra bozuk sandım ...gösterge bozuk sandım..ama normalmiş :)
![]() |
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
evet arkadaşlar her aracın şamandırası birbirine uymayabiliyor alıştığın arabadan sonra başkasına bindiğinde farklılıklar zannedebiliyor insan
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
|
![]()
![]() |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
şamandıradan kaynaklanmaz çünki şamandıra sadece yakıt altığında hacimi ölçer ve beyine iletir. beyinde aracı kullanış şekline göre yakıtı hesaplar ona göre ibreyi indirir.
eğer performanslı kullanılmış ise beyin bunu göz önünde bulundurarak ibreyi hızlı indirmiş olabilir. raha sonra sakin kullanımda eski haline getirmiş olabilir.
benzinlilerde böyle dizellerinde farklı bir mantıkla çalışacağını zannnetmeyerek böyle bir yorumyaptım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
taskin ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Mayıs - 1980 Kayıt Tarihi: 26 Ekim 2010 Konum: RİZE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 75 |
|
Dün 350 km yol yaptım ortalama 130 km/h hızla kullandım tam doldurmuştum. Sabah yarım depoda çalıştırdım. gün için 10-15 km şehir içi yol yaptım tek kademe indi. Şu an çalıştırdım yarım deponun bir kademe üstüne çıktı. Eger beyinin algılaması ile alakalı bir durumsa biraz sakın kullanarak durumu izlemek doğru gözüküyor. teşekkürler.... |
||
Peugeot 206 1.4 hdi look
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
hmm bendede bir kere oldu ama onın sebebi eğimli park etmiştim çalıştırıp biraz hareket edince düzelmişti
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |