![]() |
|
Neden peugeot ? |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Yazar | ||
boraa ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 10 Mart 2011 Konum: kdz ereğli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 148 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 01 Haziran 2011 Saat 17:23 |
|
Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ?
![]() |
||
Feline 2006
1.4 otomatik orijinal :) |
||
![]() |
||
isodogu ![]() 1. Vites ![]() ![]() 04 - Temmuz - 1975 Kayıt Tarihi: 31 Ocak 2011 Konum: Antalya Durum: Aktif Değil Mesajlar: 85 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
inadına peugeol
![]() Düzenleyen isodogu - 01 Haziran 2011 Saat 17:29 |
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
bakarsan zayıf değil bakmazsan zayıf bu hr araç için böyle. ben pegeot çok iyi demiyorum ama bu arabaların sürüş keyfi konforu bana göre daha bi keyf verici. cumhuriyet altını gibide diyebiliriz alırkende satarkende zorlanmazsın. arıza her arabada olur.
|
||
![]() |
||
forewer_fb ![]() 1. Vites ![]() ![]() 20 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 05 Mart 2011 Konum: üsküdar/küçüksu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 844 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı forewer_fb
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
nasıl anlatılır bilmem, nasıl ki aşkı anlatamaz sadece yaşar ise insan, işte öyle bir şey peugeot anlatılmaz yaşanır diyorum. benim için aşktan farkı aracıma olan tutkumun. ....üçyüz6..... Düzenleyen forewer_fb - 01 Haziran 2011 Saat 17:37 |
||
İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı
B Rh(+) 0533 484 26 08 |
||
![]() |
||
|
valla bora sana bir örnek vereyim kuzenin 98 model ww passatı var 120000 km de iki haftada bir sanayi yüzü görüyo buna ne diyeceksin (uzun lafın kısası her aracın sorunu vardır..sen araca bakarsan o da sana bakar yani)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
+1
![]() ayrıca eklemek istiyorum, peugeot diğer marka emsal araçalara göre donanım, konfor ve fiyat olarak ilk sırada yer alıyor.
yani peugeot donanımında ve konforunda başka bir araç alcak olsan peugeot daha hesaplı. Birde aracına bakıyorsan senden iyisi yok.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
|
şikayet oranları;
opel 443
volkswagen 366
fiat 342
ford 288 peugeot 250
toyota 233
hyundai 251
renault 193
chevrolet 151
citroen 136
mercedes 56
skoda 55
kia 46
volvo 41
bmw 34
mitsubishi 26
sikayetvar. alıntıdır.
oranlara baktığınızda her markanın şikayet aldığını görüyorsunuz :) Düzenleyen Erbin - 01 Haziran 2011 Saat 17:53 |
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
|
bora peki sana şunu sorayım son zamanlar dikkat ediyorumda bütün açılan konularda yaptığın yorumlar hep peugeot aleyhine madem böyle bir pug düşmalığın var da neden hala peugeot kullanıyosun o zaman sat ve kurtul kardeşim
|
||
![]() |
||
m.peker ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06 Kasım 2010 Konum: izmit Durum: Aktif Değil Mesajlar: 649 |
|
her araçta sorun olur araç işi her zaman dediğim gibi şans işi eee ne demişler her güzelin bir kusuru vardır diye.............
|
||
307 1.6 110 hp comfort dizel
|
||
![]() |
||
oguzhan29 ![]() 3. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
|
kardeşim normalde sorunlar olmaz örnek vereyim lpg montajı için iyi usta iyi bir kit sorun yok cecoli abimize bundan dolayı teşekkür ederiz bu konmularda harika bilgiler veriyor
|
||
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
||
![]() |
||
cerci07 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 28 Eylül 2008 Konum: FR Durum: Aktif Değil Mesajlar: 958 |
|
Surekli arac degistirmek faydadan cok zarar getirir kannatindeyim bi hata yaptim detayli arastirmadan aldim simdi satarsam zarar ederim tamiride basit kendim cogu arizasini onarabiliyorum parca bulma konusunda sikinti cekmiyorum birazda maddiyattan degistiremiyorum suda bir gercek bol problemli bir marka 100-120 bini devirdimi arizalar corap sokugu gibi geliyor bu gun degirtirsem bmw ve mersedes ten baska bisey gecmiyor aklimda 2006 ve uzeri en az sorun yasanan araclar
|
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
bide şunu eklemek gerekirse... benim karnım açıkınca yemek yerim.oda karnını benzinle doyurur..benim ayakkabım eskirse ayakkabı alırım ..oda lastik alır.... benim başım ağrırsa doktora giderim .. onun bir ağrısı olursa ustasına gider... ben yaşlandıkça oda yaşlanır.. yani demek istediğim neden pejo sorusuna en güzel cevaptır bu arkadaşım ..
|
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
|
teknoloji şans işidir geçen sahibinden comda adam 2 aylık tıguan satıyordu sanzıman hatalı cıkmıs aracın garantıden deıstırmısler adam aracdan sogumuşş tamamen şans işi ama tabi duzgun kullanıp aracınıza bakımlı sekılde bınersenız arıza kosulları mınımuma ınıyorr
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
mdincer34 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22 Mart 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 425 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı mdincer34
|
neden pejo bu fiyata alınacak en donanımlı araç , parça fiyatı öyle yüksek değil , yakıtı az , iç konsol kaliteli döşemesi var , tasarım güzel daha ne olsun :) sorunzuz araç yoktur bakımsız araç vardır..
|
||
2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
sıfır alındığı gün otoyolda şanzıman kilitleyen golf 4 biliyorum (:
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
|
bosverın arkadaslar boyle konulara prım vermeyelım lutfen.
memnun olmayan satar begenecegı memnun olacagı aracı alır. burası sıkayet merci degil...
bız peugeot cuyuz aracımızdan memnunuzz. bu mudur budur kardesım
![]() ben aracıma yenı jant lastık taktım yenı arac almıs gıbı sevındım. ınsan elındekı bırseyden memnun olmasından guzel bırsey varmı yaaa :))))))
|
||
![]() |
||
|
![]() |
||
||
![]() |
||
Engin Tepe ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 31 Mayıs 2011 Konum: Başakşehir. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2476 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Engin Tepe
|
Benım mecburiyetten
![]() |
||
PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58
▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄ |
||
![]() |
||
muurrat ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27 Nisan 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 378 |
|
varsın sorunlu olsun
sanayiden servisten çıkmasın ama yinede bi pejon olsun
![]() |
||
2010 hyundai era team 1,4.
murat karagöz |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 123 4> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |