Neden peugeot ?
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15263
Tarih: 07 Ağustos 2025 Saat 12:03 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: Neden peugeot ?
Mesajı Yazan: boraa
Konu: Neden peugeot ?
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:23
Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ? 
------------- Feline 2006 1.4 otomatik orijinal :)
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:28
inadına peugeol
|
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:29
bakarsan zayıf değil bakmazsan zayıf bu hr araç için böyle. ben pegeot çok iyi demiyorum ama bu arabaların sürüş keyfi konforu bana göre daha bi keyf verici. cumhuriyet altını gibide diyebiliriz alırkende satarkende zorlanmazsın. arıza her arabada olur.
|
Mesajı Yazan: forewer_fb
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:35
nasıl anlatılır bilmem, nasıl ki aşkı anlatamaz sadece yaşar ise insan, işte öyle bir şey peugeot anlatılmaz yaşanır diyorum. benim için aşktan farkı aracıma olan tutkumun. ....üçyüz6.....
------------- İETT, metrobüs, dolmuş, vapur :)hala peugeot sevdalısı B Rh(+) 0533 484 26 08
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:37
boraa Yazdı:
Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ?  |
valla bora sana bir örnek vereyim kuzenin 98 model ww passatı var 120000 km de iki haftada bir sanayi yüzü görüyo buna ne diyeceksin (uzun lafın kısası her aracın sorunu vardır..sen araca bakarsan o da sana bakar yani)
|
Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:50
ose307 Yazdı:
boraa Yazdı:
Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ?  |
valla bora sana bir örnek vereyim kuzenin 98 model ww passatı var 120000 km de iki haftada bir sanayi yüzü görüyo buna ne diyeceksin (uzun lafın kısası her aracın sorunu vardır..sen araca bakarsan o da sana bakar yani) |
+1 
ayrıca eklemek istiyorum, peugeot diğer marka emsal araçalara göre donanım, konfor ve fiyat olarak ilk sırada yer alıyor.
yani peugeot donanımında ve konforunda başka bir araç alcak olsan peugeot daha hesaplı. Birde aracına bakıyorsan senden iyisi yok.
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:52
şikayet oranları;
opel 443
volkswagen 366
fiat 342
peugeot 250
toyota 233
hyundai 251
renault 193
chevrolet 151
citroen 136
mercedes 56
skoda 55
kia 46
volvo 41
bmw 34
mitsubishi 26
sikayetvar. alıntıdır.
oranlara baktığınızda her markanın şikayet aldığını görüyorsunuz :)
------------- 206 RG 2000 206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 17:59
direksiyona oturduğumda uçak pilotu piskolojisine soktuğu için ...... beni hiç bir zaman rezil etmediği için..........verdiğin güven için...........görüntüsü için........ sol şeridi kapattığımda önümdeki araçların dikiz aynasından amblemimi görüp yolu açtırttığı için........ duruşu için, bakışı için,gidişi için,varlığı için,güvenliği için, bana hitap ettiği için, duygularıma tercüman olduğu için, bağlıyım, tutkunum, aşığım, hastayım, ölüyorum, bitiyorum , bir aşktır ..bir tutkudur.. üçyüz6 anlatmakla bitiremem yaşamak lazım doyasıya 
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:04
bora peki sana şunu sorayım son zamanlar dikkat ediyorumda bütün açılan konularda yaptığın yorumlar hep peugeot aleyhine madem böyle bir pug düşmalığın var da neden hala peugeot kullanıyosun o zaman sat ve kurtul kardeşim
|
Mesajı Yazan: m.peker
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:09
her araçta sorun olur araç işi her zaman dediğim gibi şans işi eee ne demişler her güzelin bir kusuru vardır diye.............
------------- 307 1.6 110 hp comfort dizel
|
Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:23
kardeşim normalde sorunlar olmaz örnek vereyim lpg montajı için iyi usta iyi bir kit sorun yok cecoli abimize bundan dolayı teşekkür ederiz bu konmularda harika bilgiler veriyor
------------- PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:26
Surekli arac degistirmek faydadan cok zarar getirir kannatindeyim bi hata yaptim detayli arastirmadan aldim simdi satarsam zarar ederim tamiride basit kendim cogu arizasini onarabiliyorum parca bulma konusunda sikinti cekmiyorum birazda maddiyattan degistiremiyorum suda bir gercek bol problemli bir marka 100-120 bini devirdimi arizalar corap sokugu gibi geliyor bu gun degirtirsem bmw ve mersedes ten baska bisey gecmiyor aklimda 2006 ve uzeri en az sorun yasanan araclar
-------------

|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:27
by_ersin Yazdı:
direksiyona oturduğumda uçak pilotu piskolojisine soktuğu için ...... beni hiç bir zaman rezil etmediği için..........verdiğin güven için...........görüntüsü için........ sol şeridi kapattığımda önümdeki araçların dikiz aynasından amblemimi görüp yolu açtırttığı için........ duruşu için, bakışı için,gidişi için,varlığı için,güvenliği için, bana hitap ettiği için, duygularıma tercüman olduğu için, bağlıyım, tutkunum, aşığım, hastayım, ölüyorum, bitiyorum , bir aşktır ..bir tutkudur.. üçyüz6 anlatmakla bitiremem yaşamak lazım doyasıya 
|
bide şunu eklemek gerekirse... benim karnım açıkınca yemek yerim.oda karnını benzinle doyurur..benim ayakkabım eskirse ayakkabı alırım ..oda lastik alır.... benim başım ağrırsa doktora giderim .. onun bir ağrısı olursa ustasına gider... ben yaşlandıkça oda yaşlanır.. yani demek istediğim neden pejo sorusuna en güzel cevaptır bu arkadaşım ..
|
Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 18:29
teknoloji şans işidir geçen sahibinden comda adam 2 aylık tıguan satıyordu sanzıman hatalı cıkmıs aracın garantıden deıstırmısler adam aracdan sogumuşş tamamen şans işi ama tabi duzgun kullanıp aracınıza bakımlı sekılde bınersenız arıza kosulları mınımuma ınıyorr
------------- 307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 19:09
neden pejo bu fiyata alınacak en donanımlı araç , parça fiyatı öyle yüksek değil , yakıtı az , iç konsol kaliteli döşemesi var , tasarım güzel daha ne olsun :) sorunzuz araç yoktur bakımsız araç vardır..
------------- 2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 19:34
sıfır alındığı gün otoyolda şanzıman kilitleyen golf 4 biliyorum (:
------------- Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:28
bosverın arkadaslar boyle konulara prım vermeyelım lutfen.
memnun olmayan satar begenecegı memnun olacagı aracı alır. burası sıkayet merci degil...
bız peugeot cuyuz aracımızdan memnunuzz. bu mudur budur kardesım
ben aracıma yenı jant lastık taktım yenı arac almıs gıbı sevındım. ınsan elındekı bırseyden memnun olmasından guzel bırsey varmı yaaa :))))))
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:36

|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:43
Benım mecburiyetten . Yoksa hayalımda E 46var :-D
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: muurrat
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:45
varsın sorunlu olsun sanayiden servisten çıkmasın ama yinede bi pejon olsun 
------------- 2010 hyundai era team 1,4. murat karagöz
|
Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:52
Peugeot nun direksiyonuna geçince A6 yı garaja çektim Her arıza yaptığın da satıcam diyorum ama şöyle karşısına geçip bakınca yaptırıp satmaktan vazgeçiyorum 
------------- 2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 20:59
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 21:01
monur Yazdı:
Peugeot nun direksiyonuna geçince A6 yı garaja çektim Her arıza yaptığın da satıcam diyorum ama şöyle karşısına geçip bakınca yaptırıp satmaktan vazgeçiyorum  |
her aracın keyfı farklıdır degıl mı sayın abım??? 
|
Mesajı Yazan: isodogu
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 21:27
kimsenin şahsına bir diyeceğim yok ama bu aşşağılık kompleksini bırakmak gerekir diye düşünüyorum adamlar motor geliştiriyorlar ford bmw volvo kullanıyor porche ile ortak şanzıman geliştiriyor hala zayıf araba sağlamlıktan kasıt tok kapı sesi ise Alman araçları en çok bununla övünür araba sadece kapıdan ibaret değil Peugeot kaporta karakteri olarak Almandan çok Japon gibidir (tok hissi vermez)ancak sürüş keyfi ve tasarım olarak gerçekten tercihe şayandır. yine söylüyorum İNADINA PEUGEOT!!!!
|
Mesajı Yazan: mdincer34
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 21:30
cvp kısaca neden pejo ? Sevdiğimiz içinnn .........
------------- 2005 407 2.0 comfort hdi otomatik / 136 hp
|
Mesajı Yazan: insomnia
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 21:41
seviyorum uleyyyynnnn
------------- 306 1.6 XR şeytan kırmızı Alpıne S serıes 30 cm Subwoofer & Sony Xplod 500w XM-SD14 Amphı & Pıoneer DEH-4250 sab bass 4*50w & Kıcker DS 650.2 Mıd Bass & O RH+ bayariin haa
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 21:47
Bencede bu tür konular fazlasi ile sacma. Ben aracima gozum gibi bakar ilgi gosteririm. Allah ima sukurler olsun beni birkere bile uzmedi. Tek kotu huyu var oda milleti fazla kiskandirdigindan nazar degecek diye korkuyorum.
|
Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 22:28
boraa Yazdı:
Üstadlar,bakıyorumda forumda sürekli arıza konuları açılıyor. ör: hararet yükselmesi,otomatik şanzımanlarda hata vermesi,lpg arızası .benim anlamadığım bu araçlar başka model araç kullananların dediği gibi bu kadar zayıfmı.peki o zaman neden peugeot ?  | walla benim pug'um nedense hiç arıza çıkarmadı hala ilk günkü gibi arıza çıkaranlarda hep sizleri bulmuş ve şuan 206'ım var ve yine peugeot alcam kısmetse 308 alcam eylül gibi
------------- HONDA CİTY 1.4 ES İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK
|
Mesajı Yazan: Engin Tepe
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:08
Alışkanlıgı bile başka oto yıkamada 308 gordüm 307 lere hep bi hevesım vardır. Cocuk isyan etmiş 307 den arızasından sorunundn vermiş takasa 308 almış :) yine sorun frenınden kapısından direksiyon milinden. ama sevıyorum dıyo :D hem aglarım hem gıderım hesabı.
------------- PEUGEOT PARTNER ADVENTURE 2.0 HDI 90bg 2008 SİYAH 100 km/6.5 Lt 0 5419 649 7 58 ▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄▀▄
|
Mesajı Yazan: eren8er
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:14
bu tarz konular çok tartışmaya neden oluyo.. daha öncede buna yakın bi konu açılmıştı..sonunda yöneticiler konuyu kapattılar.. memnun olanıda varrr olmayanıda varrr.. her araçta olduğu gibi..
------------- Honda Civic hb 1996 1.4
|
Mesajı Yazan: sercinho
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:24
sonun akdar peugeot boyle surus stılı olan arac yok yahuuu varsa sorunu olan gıder baska marka alır
------------- peugeot 307 1,6 16v 110 hp technoplus uranüs yeşili brc lpg kıt simota air intake kit otto spec egzos eicbah 3,5 pro kıt yay,17 ınc rc jant marshal 215 45 17 matrac lastik 0505 603 85 79
|
Mesaj Tarihi: 01 Haziran 2011 Saat 23:33
erhanomer Yazdı:
Bencede bu tür konular fazlasi ile sacma. Ben aracima gozum gibi bakar ilgi gosteririm. Allah ima sukurler olsun beni birkere bile uzmedi. Tek kotu huyu var oda milleti fazla kiskandirdigindan nazar degecek diye korkuyorum. |
bana çok nazar değdi neler çıkarttı başıma ama hiç üzmedi, nezaman bir parçasını yaptırcak olsam yaptırana kadar bekledi hiç üzmedi bende onu üzmüyorum çok iyi anlaşıyoruz (:
alalı 1 sene olucak halen 307' mi park edince dönüp bir kez bakmadan ayrılamıyorum 
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:03
ose307 Yazdı:
bora peki sana şunu sorayım son zamanlar dikkat ediyorumda bütün açılan konularda yaptığın yorumlar hep peugeot aleyhine madem böyle bir pug düşmalığın var da neden hala peugeot kullanıyosun o zaman sat ve kurtul kardeşim |
kardeş forumların amacı nedir : iyiyi kötüyü,doğruyu yanlışı birbirimizle paylaşmak bilgi sahibi olmaktır değilmi.benimde kafama takıldı böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.burada amaç pugu kötülemek değil.bende aracımdan %100 memnunu şu ana kadar değişen tek parçası (MAŞALLAH )hararet müşürü. o da arıza bulunmadğı halde servis yine değiştirdi seviyeli tartışmadan güzel cevaplar çıkar ben böyle biliyorum.birbirimizi yermek yerine puglarımızın iyi yada kötü yönlerini tartışalım.aracı satacak olan insan zaten satar değil mi kimseye sormaz..
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 00:06
CeCoLi Yazdı:
bosverın arkadaslar boyle konulara prım vermeyelım lutfen.
memnun olmayan satar begenecegı memnun olacagı aracı alır. burası sıkayet merci degil...
bız peugeot cuyuz aracımızdan memnunuzz. bu mudur budur kardesım
ben aracıma yenı jant lastık taktım yenı arac almıs gıbı sevındım. ınsan elındekı bırseyden memnun olmasından guzel bırsey varmı yaaa :)))))) |
cecoli kardeş nedir bu cevap anlamadım ...forumların amacı nedir : iyiyi kötüyü,doğruyu yanlışı
birbirimizle paylaşmak bilgi sahibi olmaktır değilmi.benimde kafama
takıldı böyle bir konu açma ihtiyacı hissettim.burada amaç pugu
kötülemek değil.bende aracımdan %100 memnunum.civa gibi çok şüküri şu ana kadar değişen tek
parçası (MAŞALLAH )hararet müşürüdür. o da arıza bulunmadğı halde servis
yine değiştirdi
seviyeli tartışmadan güzel cevaplar çıkar bu herkesin işine yarar.ben böyle
biliyorum.birbirimizi yermek yerine puglarımızın iyi yada kötü yönlerini
tartışalım.foruma üye olanlar bilgi sahibi olsun.aracından memnun olmayan ve satacak olan insan zaten satar değil mi kimseye
sorma ihtiyacı hissetmez.
|
Mesajı Yazan: Kemanyak
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 02:34
by_ersin Yazdı:
|
Daha ne diyelim Arabama her bakanın tekrar bakmasına hastayım Arabamı her model arabayla karşılaştırabilmeme hastayım (Renk tip vs). Arkadaşın biri 1 sene oldu hala park ettikten sonra arabama bakıyorum diyor benim 5. senem hala bakıyorum akşam eve çıkarken üzülüyor gibi geliyor bana  Ruhu var bu arabanın ruhu 
------------- Kemanyak Kisses You 207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008
|
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 02:41
metin Yazdı:
erhanomer Yazdı:
Bencede bu tür konular fazlasi ile sacma. Ben aracima gozum gibi bakar ilgi gosteririm. Allah ima sukurler olsun beni birkere bile uzmedi. Tek kotu huyu var oda milleti fazla kiskandirdigindan nazar degecek diye korkuyorum. |
bana çok nazar değdi neler çıkarttı başıma ama hiç üzmedi, nezaman bir parçasını yaptırcak olsam yaptırana kadar bekledi hiç üzmedi bende onu üzmüyorum çok iyi anlaşıyoruz (:
alalı 1 sene olucak halen 307' mi park edince dönüp bir kez bakmadan ayrılamıyorum  | aynen ben:)))
|
Mesajı Yazan: burakdmr
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 09:25
Erbin Yazdı:
şikayet oranları;
opel 443
volkswagen 366
fiat 342
peugeot 250
toyota 233
hyundai 251
renault 193
chevrolet 151
citroen 136
mercedes 56
skoda 55
kia 46
volvo 41
bmw 34
mitsubishi 26
sikayetvar. alıntıdır.
oranlara baktığınızda her markanın şikayet aldığını görüyorsunuz :) |
satış oranına göre düşünmek lazım :).. Benim eski aracım focus'tu şuan peugeot kulalnıyorum açıkcası elektriksel sorunlar yaşıyorum hatta çok saçma sorunlar yaşıyorum kime sorduysam kronik diyor o kronik bu kronik .. Abimde mazda var yıllardır bir kere sorun çıkarmadı arkadaşta hundai'nin güzel bir modeli var 5yıldır sanayiye girmedi..
Neblim peugeot sahibi olduktan sonra her sorunu kronik diye duymak biraz gıcık ediyor.. Sanki kronik sorunlarla donatılmış biz yeniden yapıyoruz gibi geliyor aracı...
------------- 2008 Peugeot Comfort 1.6 HDİ 90 Hp
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 09:47
Tam isabet kardeş.benim demek istediğimde bu;arızayı yolluyorsun serviste çözüm bulamıyorlar ve cevap standart ;'' '' '' kronik bir arıza..''yoksa pugları beğenmediğimizden değil.  +1
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 09:49
valla bize baştan yaptırtıyorlar araçları.. Açıkcası alman ya da japona transfer olmayı düşünüyorum :)
|
Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 09:53
Kesinlikle
------------- 2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 10:07
basistburak Yazdı:
valla bize baştan yaptırtıyorlar araçları.. Açıkcası alman ya da japona transfer olmayı düşünüyorum :) |
Aynen kardeş maddi anlamda rahatlayayım en kısa sürede bende alman arabası almayı düşünüyorum.bakalım nasip kısmet.bu arada salı günü servise gittiğimde baktım ustaların tamamına yakını ford ve wolfswagen kullanıyor.dedim hatta millete pugu övüyorsunuz siz yabancı arabalara biniyorsunuz dedim.güldüler ama cevap yok. 
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 10:34
Her aracın keyfi tabi farklıdır.. Ama arızası az olunca keyfide daha bir güzel çıkar kanımca.. Kafan rahat kullanırsın memnuniyette bu olsa gerek ..
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 10:42
basistburak Yazdı:
Her aracın keyfi tabi farklıdır.. Ama arızası az olunca keyfide daha bir güzel çıkar kanımca.. Kafan rahat kullanırsın memnuniyette bu olsa gerek .. |
aynen benı ve aracımı tarıf ettın  kafam rahat memnunıyetle kullanıyorum. pek bır arızada cıkarmıyor.
ben ona ıyı bakıyorum o da bana ıyı bakıyor 
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:07
En güzel araba kafanı rahat ettirendir diyelim ozaman :)
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:26
Aynen kardeş.hangi araç kafa sağlığına ve cep sağlığına iyi geliyorsa ona binmek gerekir  sürücülerin araç fikirlerinede saygı duymak gerekir................
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:34
herkesin kendi tercihi ben aldığımdan beri tek sorun airbag lambasının bu aralar kafasına göre yanıyo olması
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:46
kronik o kronik :))
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:50
maşallahı var bende bi kronik ozman. onada bi çözüm bulunur evelallah
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 11:51
bende de hiç sönmüyor eskiden kafasına göre yanardı şimdi sönmüyor artık istikrara kavuştu yani :) olmadı siyah bant çekeceğim kadrana görmemek için :)
|
Mesajı Yazan: ibrahim YILDIZAK
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 18:58
Ben önce fiyatı için almıştım evet arıza veriyor, ama her araba arıza veriyor sıfır araba bile yeri geliyor arıza veriyor dedim ve devam ettim peugeot 206 ile yola, ben aldığımda aracım fabrikadan çıktığı halindeydi fiyat söylemek adetim değildir ama 12.5'a almıştım. Aracı kendi zevkime göre sade bir modifiye yaptım, yavaş yavaş acele etmeden yaptım ve uygun fiyatlara mâl ettim şimdi aracımın ederi 16.5-17 civarı. Şimdi söyleyeyim bu araba altın ondan peugeot.
-------------
01 COA 084 ARh(+)
|
Mesajı Yazan: Mehach
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 21:22
Ben karşıdan gelen peugeot görünce bile heyecanlanıyorum sanki bir tanıdığımı görmüş gibi, aslandır Peugeot
|
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 23:05
Mehach Yazdı:
Ben karşıdan gelen peugeot görünce bile heyecanlanıyorum sanki bir tanıdığımı görmüş gibi, aslandır Peugeot |
+1 Ayrıca yolda Peugeot görünce peugeotturkey.com üyesi midir acaba diye düşünüyorum.
|
Mesajı Yazan: HaRuNGöK
Mesaj Tarihi: 01 Temmuz 2011 Saat 23:28
peugeotum yok ama bi 106-206 gördümmü gözlerimi ayıramıyorum araçtan aşk gibi bişi benim için peugeot
------------- 106
|
Mesajı Yazan: d3n1s
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 00:01
Neden Peugeot? Fiyatına göre en iyi donanım ve performans bu markada da ondan. Biraz da ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı, arabaya 50-60 bin lira bağlayabilecek gücüm olsa Mercedes alırım, altımda Mercedes olsa bu sefer de aynı mantığı Lamborghini için kurarım, altımda Lambo olsa helikopter almayı hayal ederim. Bu liste bu şekilde uzar gider. En sorunlu aracın sorunsuzu olabileceği gibi en sorunsuz aracın sorunlusu olabilir ve bu bize denk gelebilir. Sıfır araç alınmıyorsa seceresi belli araç tercih etmek yerinde olacaktır, 3 kuruş fazla olsun kafam rahat olsun. Şunu da kabul ediyorum ki mekanik aksam kalitesi olarak Peugeot denk bir Alman markasından kaliteli değil, ancak dengi herhangi bir başka markaya toz yutturur ;)
------------- 206 Quik
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 00:02
zevk ve renk nasıl tartışılmazsa pegeoutta öyledir benim için.
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 02:30
ben peugeot takı konfaru baska arabada bulamadım ve adrenalını sevdım ıcın ufak ve kucuk oldugu ıcın modıfıye gercekten yakıstı ıcın makasa cok rahat gırdıgı ıcın yanlamayı onden cekıs olmasına ragmen cok guzel yaptıgı ıcın ınadına pug dıyorumm eger aracına evladın gıbı bakarsan emın ol arıza falan yapmaz sen ona bakarsan oda sana bakar
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 12:05
ahmetsemiz Yazdı:
ben peugeot takı konfaru baska arabada bulamadım ve adrenalını sevdım ıcın ufak ve kucuk oldugu ıcın modıfıye gercekten yakıstı ıcın makasa cok rahat gırdıgı ıcın yanlamayı onden cekıs olmasına ragmen cok guzel yaptıgı ıcın ınadına pug dıyorumm eger aracına evladın gıbı bakarsan emın ol arıza falan yapmaz sen ona bakarsan oda sana bakar |
anlatılmaz yaşanır diyosun  forever peugeot 
|
Mesajı Yazan: HAYRETTİN
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 12:11
hayat peugeotda kardeşim
------------- 206 1.4 X-Line Mavi 2005 LPG- BRC
|
Mesajı Yazan: ErcaNKarşI
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 12:30
yapmış oldukları tasarımı kişiselleştirip kendime uygun gördüğüm için peugeot 306. arabanın bakışında bir agresfilik var bir kişilik var ;)
------------- 06 BK 6032 1999 Model 306XS 1.6- Manuel - Gri Tel : 05334194902 Msn : techno_erc@hotmail.com Desibel Çılgınlığı
|
Mesajı Yazan: alisuat
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 12:36
pejo özellikle 2. elde sınıfına göre hem daha ucuza bulunabiliyor hemde diğer araçlardan daha konforlu,donanımlı,özellikli, performans olarakta normal diyebiliriz, o zaman niye ucuz derseniz Tr de adı çıktı işte pejonun masraflı vs diye, yani herşeyin bedeli var hem bu kadar ucuza böyle araba al hemde masrafsız olsun,sonuçta arabalar mekanik-elektronik birşey tabiki arızası olacak ha bu pejoda biraz fazla olur kabul ama iyi araştırmayla doğru yerlere giderek halledilebilir.
|
Mesajı Yazan: DRIVER34
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 12:45
sadece deneme ve tavsiye için aldım ama memnunum araçtan birdahaki aracım da peugeot yada golf olur diye düşünüyorum açıkçası...
------------- 307 14XR16V(Sİyah)2005 5427327273 http://goo.gl/mc9cY" rel="nofollow">
|
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 14:29
duruşu,estetiği,konforu,gazpedaline pastığında gitmesi,yakıtta ekonomik olması, parçası uygun olması ve herkesin tercih etmediğinden dolayı ayrıcalıklı olmamız........peugeot 306 griffe 1998 beyaz.
|
Mesajı Yazan: mimitt
Mesaj Tarihi: 02 Temmuz 2011 Saat 15:20
Motion & Emotion benim öncelikli tercihim bu :) ama farklı birden fazla tercihim var bir ara dedim japon arabasına bineyim,ama düşük hacimli dizel motor ve yakıt sarfiyatı,ısı ve ses yalıtımın kötü oluşu,araç içinde ayrıntı adına pek bişey bulunamaması beni japon u satıp o fiyata alabileceğim en doğru tercih olan 308 e yöneltti.ha onunda artı yönleri yokmuydu tabi ki vardı ama bunları değerlendirince peugeot ağır bastı.
|
|