![]() |
|
206xr immobilizer çipi yardımmmm |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 28 Mayıs 2011 Saat 16:37 |
|
arkadaşlar aracım 206xr immobilizer çipim arızalı sadece çip bulmam gerek mersinin ilçesindeyim bu yakında yok çip bulabilrisem programla halledecek usta var tanıdıgı temin edebilecegim biyer bilen varmı acaba
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
o cıp nasıl arızalanmıs ??? ayrıca nereden bulunabılecegıne daır hıcbır fıkrım yok
|
||
![]() |
||
furkanbaki ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: mersin/anamur Durum: Aktif Değil Mesajlar: 74 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
anahtarın içinde minik siyah bi çip ondan bulmam gerek ustalar bilgisayarla tanıtacakalr onu ama bulamadım
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
esasında onun adı tranponder. ne oldugu gayet ıyı bılıyorumda anlamadıgım sey onun nasıl bozuldugu yanı? bozuldugunu hıc duymamıstım bugune kadar... |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
Su teması filan olabilir. Onu ancak yetkili servisine aracın bilgileriyle başvurursan alabilirsin bildiğim kadarıyla. Onu da yeni bir anahtarla veriyorlar. Araca tanıtıyorlar vs vs. Adres yetkili servis.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
Kemanyak ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Aralık - 1978 Kayıt Tarihi: 17 Ocak 2011 Konum: Zonguldak Durum: Aktif Değil Mesajlar: 254 |
|
WD 40 ile çipi temizlemeyi denedin mi hiç ? Ben bir çok elektronik aleti bu ürün sayesinde kurtardım :-) Bi dene bir şey kaybetmezsin. Oksitlenmeden dolayı sıkıntı çıkmış olabilir.
|
||
Kemanyak Kisses You
207 SW OUTDOOR 1.6HDİ 2008 |
||
![]() |
||
|
aynı sekılde kontak spreyde kullanabılırsın.
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
o chip temizlenecek tarzda bişey degıl arkadaslar ben acıp baktım benım anahtarcı arkadasımda var chip 60lira istersen yollarım
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
abi çok rakam ama yinede kodlayacak olan ustaylan bi görüşeyim becerebilcenden emin olursam döneyim sana
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
106_arts ![]() 1. Vites ![]() Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
normal anahtarı chipli 100 liraya yaptrdm ben 206ya sustalı
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
ah abim burası mahrumiyet bölgesi resmen öyle imkanlar yok beceremiyorlar neyazıkki:( |
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
çarşambaya kadar burdaym sonra yollama imkanım olmaz sor sen ustaya
|
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
tamam ustamda onlar standartmı gönderdiginizin kesin olacagı bellimi
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
o siyah küçük anahtarın üstünde iki tane tuş var basıyorum bi tepki göstermiyor.. |
||
![]() |
||
![]() Yanıt Yaz
Alıntı furkanbaki
|
aynen karedeşim:)
|
||
206xr 2000 model
|
||
![]() |
||
|
ah be abı yaa :)) o 2 tuslu esas anahtar orjınal zaten. senın kullandıgın anahtar orjınal degıl. alarmın anahtarı o. ımmobılızer dedıgın sey anahtarın ıcınde degıl aracın ustunde olur. fakat anahtar kabının ıcınde kucuk bır cıp var. dıger adı transponder dır. onda bır sıfre gızlıdır. anahtarı kontaga takınca bu sıfre ecudakı sıfre ıle uyusunca ateslemeye ızın verılır ve arac calısır... o cıp olmazsa arac calısmaz Düzenleyen CeCoLi - 30 Mayıs 2011 Saat 14:17 |
||
![]() |
||
|
ilk işim eve gidince o anahtarla aracı çalıştırmak olcak..bakalım çalışıyormu..
![]() |
||
![]() |
||
|
Furkanbaki kaskon var mı? |
||
![]() |
||
|
denedim çalıştırmadı ..sadece kapıları açıyor. benzin depo kapağını açıyor....kontağa giriyor fakat ne sağa ne sola çeviriyor..anlamadım bişe ben bundan..oüstünde 2 tuş var merak ettim içini açtım içinde pil var
![]() Düzenleyen by_ersin - 31 Mayıs 2011 Saat 09:28 |
||
![]() |
||
|
güncel
|
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |