![]() |
|
bursada modıfıye yapan yerler ??? |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 Saat 18:44 |
arkadaslar arabam 206 xs 2000 model 139,000 km de su anda full modıfıyelı dıs aksamı bulunmakta,bursada yasıyorum daha yenı bursaya yerlestıgım ıcın kımseyı tanımıyorum ben sunu yapmak ıstıyorum
arabama zaten dıs gorunus olarak tam ıstedıgım gıbı ama bıraz daha bır seyler yapmak ıstıyorum mesela on tampon yan eteklere uygun degıl sekıl olarak kaput uzatma yaptırıcam arabayı bıraz daha yere bastırıcam ,bunları yaptırıcam ama bır turlu guvenecegım bırını bulamadım bır kac kısıye ugradım ota santıf sanaysınde ama uygun cvp alamadım bu konuda tanıdıkları olanlar varmı arabayı bırakıcam anahtar teslım almak ıstıyorum heryerını her sorununu yapsınlar sorunları sunlar arkadaslar 1. sanzımanın altından cok az bır yag akıntısı oluyor 2. dıreksıyon hıdrolıgındede kacırma var 3. arka amarısor bılyelerınden ses gelıyor bozuk yollarda sankı demıre vurulur gıbı 4. devır saatı ve hız gostergesı calısmıyor onları yaptırmıcam bu sol yana taktıkları devır saatlerınden taktırıcam degerlı arkadaslar arabamın baya masrafı var ayrıca devrıaj balatalarınında degısmesı gerekıyormus bugun ugradıgım ustaya arabanın onunun bıraz daha ındırılesını ıstedım bana ,yayın kesılmesı gerek dedı spor yaylar alsam ıstedıgım gıbı olmazmı,,, araba motorundan hıc anlamıyorum arkdaslar egerkı aramızda bursada yasayan varsa bana yardımcı olsun arabayı ustaya bırakıcam hepsını yapsın arabam yeterkı çil çil olsun parası onemlı degıl yeterkı artık sorun cıkarmasın :D |
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
modifiye için beşyol yüce oto.. üstüne tanımam son noktalar ve bu işi biliyorlar izmirdede balcovada var istersen cok iyi..
|
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
dostum bi sorunun olursa beni bul. gemlikteyim.. yardımcı olurum mod ve motor konusunda tanıdığım yerler var..
0533 270 47 19 |
|
![]() |
|
aşil16 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 18 - Mart - 1987 Kayıt Tarihi: 13 Mayıs 2011 Konum: BURSA YILDIRIM Durum: Aktif Değil Mesajlar: 110 |
arastırıcam arkadasım sagol,,, motor ısınden anlıyorlarmı pekı yoksa sadece mod. mu ?
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
dostum gemlıge gelmege zamanım yok ıs guc,yardımın ıcın tesekurler yolum duserse arıcam senı telını aldım sagol
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
bul derken gel demedim ararsın yardımcı oluruz..
|
|
![]() |
|
dinoco ![]() 1. Vites ![]() ![]() 26 - Haziran - 1979 Kayıt Tarihi: 16 Ocak 2011 Konum: izmir urla Durum: Aktif Değil Mesajlar: 829 |
gemlik yakın Kenan ın arabası dizel:) onunla bir şekilde buluşup gidersen bu tip yerlere faydana olur..
ayrıca yüce oto motor modifiyesinde chip hava filter kit perf buji vb temin edip montajlıyor..
Düzenleyen dinoco - 27 Mayıs 2011 Saat 20:45 |
|
![]() |
|
kenan dostumu arıcam yakın zamanda :D
ya arkadaslar hepsını bır kerede cıkarmak ıstıyorum bu masraflar ıcın kenara 3000 ayırdım bıle arabamı ole bır yapmak ıstıyorumkı bır numara olsun :D showlara cıksın :D saka bır yana artık ugrasmak masraf etmek ıstemıyorum hepsını bırden yaptırayım cıksın aradan yuce oto ıle goruseyımm buraya yazarım yarın fıyat ne verıceklerını...
|
|
5546158013
model 2000 206 xs |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |