Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

bursada modıfıye yapan yerler ???

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15149
Tarih: 10 Ağustos 2025 Saat 08:25
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: bursada modıfıye yapan yerler ???
Mesajı Yazan: aşil16
Konu: bursada modıfıye yapan yerler ???
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 18:44
arkadaslar arabam 206 xs  2000  model 139,000 km de   su anda full modıfıyelı dıs aksamı bulunmakta,bursada yasıyorum daha yenı bursaya yerlestıgım ıcın kımseyı tanımıyorum ben sunu yapmak ıstıyorum 
arabama zaten dıs gorunus olarak tam ıstedıgım gıbı ama bıraz daha bır seyler yapmak ıstıyorum mesela on tampon yan eteklere uygun degıl sekıl olarak kaput uzatma yaptırıcam arabayı bıraz daha yere bastırıcam ,bunları yaptırıcam ama bır turlu guvenecegım bırını bulamadım bır kac kısıye ugradım ota santıf sanaysınde ama uygun cvp alamadım bu konuda tanıdıkları olanlar varmı arabayı bırakıcam anahtar teslım almak ıstıyorum heryerını her sorununu yapsınlar 

sorunları sunlar arkadaslar 
1. sanzımanın altından cok az bır yag akıntısı oluyor 
2. dıreksıyon hıdrolıgındede kacırma var 
3. arka amarısor bılyelerınden ses gelıyor bozuk yollarda sankı demıre vurulur gıbı 
4. devır saatı ve hız gostergesı calısmıyor onları yaptırmıcam bu sol yana taktıkları devır saatlerınden taktırıcam 

degerlı arkadaslar arabamın baya masrafı var ayrıca devrıaj balatalarınında degısmesı gerekıyormus 
bugun ugradıgım ustaya arabanın onunun bıraz daha ındırılesını ıstedım bana ,yayın kesılmesı gerek dedı spor yaylar alsam ıstedıgım gıbı olmazmı,,,

araba motorundan hıc anlamıyorum arkdaslar egerkı aramızda bursada yasayan varsa bana yardımcı olsun arabayı ustaya bırakıcam hepsını yapsın arabam yeterkı çil çil olsun parası onemlı degıl yeterkı artık sorun cıkarmasın :D

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Cevaplar:
Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 19:32
modifiye için beşyol yüce oto.. üstüne tanımam son noktalar ve bu işi biliyorlar izmirdede balcovada var istersen cok iyi..

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 19:46
dostum bi sorunun olursa beni bul. gemlikteyim.. yardımcı olurum mod ve motor konusunda tanıdığım yerler var..

0533 270 47 19

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 20:32
Orjinalini yazan: dinoco dinoco Yazdı:

modifiye için beşyol yüce oto.. üstüne tanımam son noktalar ve bu işi biliyorlar izmirdede balcovada var istersen cok iyi..

arastırıcam arkadasım sagol,,, motor ısınden anlıyorlarmı pekı yoksa sadece mod. mu ?

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 20:33
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

dostum bi sorunun olursa beni bul. gemlikteyim.. yardımcı olurum mod ve motor konusunda tanıdığım yerler var..

0533 270 47 19

dostum gemlıge gelmege zamanım yok ıs guc,yardımın ıcın tesekurler yolum duserse arıcam senı telını aldım sagol 

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 20:39
bul derken gel demedim ararsın yardımcı oluruz.. 

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 20:44
gemlik yakın Kenan ın arabası dizel:)  onunla bir şekilde buluşup gidersen bu tip yerlere faydana olur..
ayrıca yüce oto motor modifiyesinde chip hava filter kit perf buji vb temin edip montajlıyor..

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 21:00
kenan dostumu arıcam yakın zamanda :D 

ya arkadaslar hepsını bır kerede cıkarmak ıstıyorum bu masraflar ıcın kenara 3000 ayırdım bıle arabamı ole bır yapmak ıstıyorumkı bır numara olsun :D showlara cıksın :D saka bır yana artık ugrasmak masraf etmek ıstemıyorum  hepsını bırden yaptırayım cıksın aradan yuce oto ıle goruseyımm buraya yazarım yarın fıyat ne verıceklerını...

-------------
5546158013
model 2000
206 xs

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net