![]() |
|
Şanzıman Sorunu |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 Saat 12:05 |
selam arkadaşlar salı günü aracımla işe giderken şanzımandan uğultu geldiğini farkettim bugunde özellikle 1 ve 2 vitese geçerken cırtlama sesi geldi benim tahminim seçromecler ve rulmanda sorun var şanzımanın dağıltılması bana kaça malolur bilgisi olan varmı |
|
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47 __Coşkun SARIKÜLÇE__ |
|
![]() |
|
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Coskun kardes oncelıkle gecmıs olsun dıyeyım. fakat bu tarz sorulara pek yanıt bulamazsın. cunku sanzuman kapalı bır kutudur. acınca ıcınde nelerle karılasırsın bılınmez. sanzumanı ındırmısken onuda yapalım bunuda yapalım hesabı olur. 3 dersın 5 e cıkar yanı...
bır bakmıssın debrıyaj bıtmeye yakındır. bır debrıyaj sette ısın ıcıne gırer hazır acılmısken mesela yanı :))
aks kecesıdır, aks korugudur, sanzuman kulagıdır, vs vs... beraberınde olusabılecek masraf cok yanı...
ıstersen bızım dukkana bır ugra kontrol etsınler
|
|
![]() |
|
aynen katılıyorum... bendede olan bir şeydi.. ustaya gittim aldı sürdü ..tahminlerini söledi ![]() ![]() Düzenleyen by_ersin - 27 Mayıs 2011 Saat 12:15 |
|
![]() |
|
sarikulce ![]() 1. Vites ![]() ![]() 13 - Kasım - 1983 Kayıt Tarihi: 17 Mayıs 2011 Konum: İST - Gültepe Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
![]() ![]() ![]() ![]() |
ofof deli olcam ya yok yok arkadaş kesin nazardeğdi araca sorana tıkır tıkır çalıyor dedik 15 günde heryerinden ses gelmeye başladı. ilk fırsatta gidicem maslak sanayiye bakalımne olacak |
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
coskun abı uzme kendını yaparız bırseyler :))
|
|
![]() |
|
vallahi ben deli olmadıysam kimse olmaz
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı sarikulce
![]() ![]() ![]() ![]() |
düşünmen yeter cem kardeşim benim.
üzmiycek gibi değil reis ama dediğin gibi dostluk başka tabi inş tanışıcaz ilk buluşmada
|
|
306 XR lpg 34 E 6204
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |