Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Şanzıman Sorunu

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: Aracınız Hakkındaki Tüm Sorular
Forum Tanımlaması: Jant, Yay, Lastik Egzoz, Filtre, Ses Sistemi vb. araçlarınızla alakalı tüm sorunları paylaşabileceğiniz genel alandır
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15137
Tarih: 07 Haziran 2025 Saat 23:36
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Şanzıman Sorunu
Mesajı Yazan: sarikulce
Konu: Şanzıman Sorunu
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:05

selam arkadaşlar salı günü aracımla işe giderken şanzımandan uğultu geldiğini farkettim bugunde özellikle 1 ve 2 vitese geçerken cırtlama sesi geldi benim tahminim seçromecler ve rulmanda sorun var şanzımanın dağıltılması bana kaça malolur bilgisi olan varmı

-------------
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47
__Coşkun SARIKÜLÇE__

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:09
Coskun kardes oncelıkle gecmıs olsun dıyeyım. fakat bu tarz sorulara pek yanıt bulamazsın. cunku sanzuman kapalı bır kutudur. acınca ıcınde nelerle karılasırsın bılınmez. sanzumanı ındırmısken onuda yapalım bunuda yapalım hesabı olur. 3 dersın 5 e cıkar yanı...

bır bakmıssın debrıyaj bıtmeye yakındır. bır debrıyaj sette ısın ıcıne gırer hazır acılmısken mesela yanı :))
aks kecesıdır, aks korugudur, sanzuman kulagıdır, vs vs... beraberınde olusabılecek masraf cok yanı...

ıstersen bızım dukkana bır ugra kontrol etsınler

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:14
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

Coskun kardes oncelıkle gecmıs olsun dıyeyım. fakat bu tarz sorulara pek yanıt bulamazsın. cunku sanzuman kapalı bır kutudur. acınca ıcınde nelerle karılasırsın bılınmez. sanzumanı ındırmısken onuda yapalım bunuda yapalım hesabı olur. 3 dersın 5 e cıkar yanı...

bır bakmıssın debrıyaj bıtmeye yakındır. bır debrıyaj sette ısın ıcıne gırer hazır acılmısken mesela yanı :))
aks kecesıdır, aks korugudur, sanzuman kulagıdır, vs vs... beraberınde olusabılecek masraf cok yanı...

ıstersen bızım dukkana bır ugra kontrol etsınler

aynen katılıyorum... bendede olan bir şeydi.. ustaya gittim aldı sürdü ..tahminlerini söledi Sırıtma 300-400-500 demeye başlayınca ben iyice sinir olmaya başladımGülme kapalı kutu açmadan net cevap bekleme bence kimseden dostum.. bende bir bilye dağılmıştı açtı değiştirdi tekrar kapattı ..300 tl.. yani işin sırrı şanzımanı içini açmakla çözlüyor.. geçmiş olsun bu arada..

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:18

ofof deli olcam ya yok yok arkadaş kesin nazardeğdi araca sorana tıkır tıkır çalıyor dedik 15 günde heryerinden ses gelmeye başladı.

ilk fırsatta gidicem maslak sanayiye bakalımne olacak

-------------
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47
__Coşkun SARIKÜLÇE__

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:19
coskun abı uzme kendını yaparız bırseyler :))

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:20
Orjinalini yazan: sarikulce sarikulce Yazdı:

ofof deli olcam ya yok yok arkadaş kesin nazardeğdi araca sorana tıkır tıkır çalıyor dedik 15 günde heryerinden ses gelmeye başladı.

ilk fırsatta gidicem maslak sanayiye bakalımne olacak

vallahi ben deli olmadıysam kimse olmaz Gülme sadece 5 kilo verdim sıkıntıdanSırıtma hepsi hallolur sıkma canını mühim olan dostluğumuz...

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:24
düşünmen yeter cem kardeşim benim.
üzmiycek gibi değil reis ama dediğin gibi dostluk başka tabi inş tanışıcaz  ilk buluşmada

-------------
306 XR lpg 34 E 6204
532 402 28 47
__Coşkun SARIKÜLÇE__

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:25
Orjinalini yazan: sarikulce sarikulce Yazdı:

düşünmen yeter cem kardeşim benim.
üzmiycek gibi değil reis ama dediğin gibi dostluk başka tabi inş tanışıcaz  ilk buluşmada

Handshakeinşallah

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net