|
Parça Fiyatları Sizce Nasıl? |
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Yazar | |
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 27 Mayıs 2011 Saat 00:31 |
arkadaşlar bi yerde araştırdım. alacağım ürünlerin sıfır fiyatları ve markaları şöyle;
206 EKSANTRİK (TRİGER) KAYIŞ SETİ 1.4HDI (orj,nal ürün) 130 tl 206 DEVİRDAİM SU POMPASI 1.4HDI (orjinal ürün) 75tl 206 FREN DİSKİ TK. ÖN 1.4 hdı (orjinal ürün) 55tl 206 FREN BALATASI TK.ÖN (valeo) 45tl 206 MAZOT FİLTRESİ 1.4HDI ISTICI SENSÖRLÜ(bosh) 65tl arkadaşlar sizce fiyatlar nasıl? orjinal dediğim ürünler servistekilerin aynısı.. |
|
ose
2. Vites 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
baya bi uygun gibime geldi
|
|
anil307
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
banada
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
çok uygun ya orjinal olduğuna emin misin bende 2000 model 206 var abs li ön balatalar serviste 90 tl idi ben yan sabayisini 45 e aldım. arka balatalara 130 tl dediler serviste eğer o parçalar orjinalse hiç kaçırma çalan vermez o paraya :)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet konuştum ve orjinal olduğunu söylediler.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
hatta ürünler peugeot kutularında
|
|
sezar206
3. Vites 18 - Haziran - 1984 Kayıt Tarihi: 08 Mart 2011 Konum: adana Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1426 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
valla bence iyi fiyatlar balata fiyatını kıyasladım ben serivsle tam iki katı diğerleri de ona göre uygundur herhalde. hdi parçaları benim arabadan daha pahalı bi de.
|
|
oguzhan29
3. Vites Kayıt Tarihi: 23 Mayıs 2010 Konum: GÜMÜŞHANE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 2352 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı oguzhan29
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
fiyatlar çok güzel kardeşim
|
|
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model
|
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
triger seti,balata ve diskler orjinal değil bilgin olsun,
orjinal kutulu olması imkansız
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
kutularında pejo yazıyordu fakat malzeme orjinalmi bilmiyorum
|
|
GökhaN
YÖNETİCİ KURUCU / ID=1 Kayıt Tarihi: 18 Mart 2008 Konum: Gaziosmanpaşa Durum: Aktif Değil Mesajlar: 11676 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bu tip parça fiyatlarını dışardan aldıktan sonra sponsorumuza sormadan almayınız. Zaten sponsorumuzdan başka hiçbir yerdede uygun fiyatlı alamazsınız.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
Bu Parçaları Şahin-Peugeot ta Dahada Uygununu Alacağına Eminim
|
|
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
evet gökhan ben bir kaç kez şahit oldum hatta devirdaim dahil 120 tl lik triger setine işçilik dahil 350 tl vermenin acısını halen yaşıyorum
|
|
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
orjınal disk 55 liramı hemde takım imkansız ötesi bişey |
|
sahin-peugeot
2. Vites Kayıt Tarihi: 28 Mart 2011 Konum: ÜMRANİYE Durum: Aktif Değil Mesajlar: 906 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı sahin-peugeot
|
[QUOTE=106_arts]
orjınal disk 55 liramı hemde takım imkansız ötesi bişey orjinal kutulu diskin 140 tl fiyatı var,%20 en fazla 25 iskonto yapabilir ,ama en dandik çin mallarıbile 55 tl değil utanmadan insanları kandırmaya çalışıyorlar :)
|
|
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti. İstanbul/Ümraniye (533)3018806 - (216)6311080 |
|
106_arts
1. Vites Forumdan Banlandı. Kayıt Tarihi: 23 Mart 2011 Konum: niğde ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bende onu diyorum işte bu listede orjınal ürün varsa oda triger seti ve devir daimin fiyatları yakın orjınale:)
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
yani bende şaşırdım..vallahi ben aracımı komle ön takım felan yaptırttım orjina lparçalar olsun dedim özellikle ..... parçaların %80 lik kısmı hep 120 tl stüydü işte o zaman anlamdımki pejo parçaları pahallımış ama her zaman derim orjinal olsun uzun ömürlü olsun
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
bazen orjınal kutulu bır urunun ıcını verıyorlar sonra kutusuna baska urun koyuyorlar. oyle bır durum olabılır. aynı parcaları bırde gıdıp servıse sor bakalım... ne fıyat alacaksın yazarsın burayada. bende servısten fıyat aldım soyleyeyımde sasırırsın
on dısk 140
on balata 102
ındırım yaptırılabılırse o oran kadar bu fıyatlardan duser. benım saglam ındırımım olmasına ragmen yınede servıs yuksek kalıyor.
servısınde bana verecegı parcalar orjınal kutulu ama ıcındekıler trw marka. murat abıde trw marka dısk ve balatayı yarısından asagı fıyata verıyor.
|
|
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
örnek motor hava tahliye borusu 180 tl küçüçük bi paça gönül isterki orjinal parçalar ucuz olsun..ama önemli değil.cidden pejo bambaşka bişemiş...onca arabadan sonra kendimi buldum ..varsın parçaları pahallı olsun
dip not : orjinalden şaşmayınnnn |
|
anil307
2. Vites Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
cidden faydalı bir forum burasııı ++++++++
|
|
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
|
Yanıt Yaz | Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |