Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Parça Fiyatları Sizce Nasıl?

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15129
Tarih: 23 Aralık 2024 Saat 17:08
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: Parça Fiyatları Sizce Nasıl?
Mesajı Yazan: Guests
Konu: Parça Fiyatları Sizce Nasıl?
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 00:31
arkadaşlar bi yerde araştırdım. alacağım ürünlerin sıfır fiyatları ve markaları şöyle;

206 EKSANTRİK (TRİGER) KAYIŞ SETİ 1.4HDI (orj,nal ürün) 130 tl
206 DEVİRDAİM SU POMPASI 1.4HDI (orjinal ürün) 75tl
206 FREN DİSKİ TK. ÖN 1.4 hdı (orjinal ürün) 55tl
206 FREN BALATASI TK.ÖN (valeo) 45tl
206 MAZOT FİLTRESİ 1.4HDI ISTICI SENSÖRLÜ(bosh) 65tl

arkadaşlar sizce fiyatlar nasıl? orjinal dediğim ürünler servistekilerin aynısı..

Cevaplar:
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 00:55
baya bi uygun gibime geldi

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 00:58
banada Ouch

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 01:09
çok uygun ya orjinal olduğuna emin misin bende 2000 model 206 var abs li ön balatalar serviste 90 tl idi ben yan sabayisini 45 e aldım. arka balatalara 130 tl dediler serviste eğer o parçalar orjinalse hiç kaçırma çalan vermez o paraya :)

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 01:13
evet konuştum ve orjinal olduğunu söylediler. 

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 01:14
hatta ürünler peugeot kutularında

Mesajı Yazan: sezar206
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 01:17
valla bence iyi fiyatlar balata fiyatını kıyasladım ben serivsle tam iki katı diğerleri de ona göre uygundur herhalde. hdi parçaları benim arabadan daha pahalı bi de.

Mesajı Yazan: oguzhan29
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 07:15
fiyatlar çok güzel kardeşim

-------------
PEUGEOT 206 SW HDİ X-LİNE(GRİ)2004 model

Mesajı Yazan: sahin-peugeot
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 08:37
Orjinalini yazan: pugti pugti Yazdı:

arkadaşlar bi yerde araştırdım. alacağım ürünlerin sıfır fiyatları ve markaları şöyle;

206 EKSANTRİK (TRİGER) KAYIŞ SETİ 1.4HDI (orj,nal ürün) 130 tl
206 DEVİRDAİM SU POMPASI 1.4HDI (orjinal ürün) 75tl
206 FREN DİSKİ TK. ÖN 1.4 hdı (orjinal ürün) 55tl
206 FREN BALATASI TK.ÖN (valeo) 45tl
206 MAZOT FİLTRESİ 1.4HDI ISTICI SENSÖRLÜ(bosh) 65tl

arkadaşlar sizce fiyatlar nasıl? orjinal dediğim ürünler servistekilerin aynısı..
selam,
 triger seti,balata ve diskler orjinal değil bilgin olsun,
orjinal kutulu olması imkansız

-------------
Peugeot & Citroen Yedek Parça
Peugeot Yedek Parça Bayii

Şahin Peugeot Oto Yedek Parça Ltd.Şti.
İstanbul/Ümraniye
(533)3018806 - (216)6311080

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 09:09
kutularında pejo yazıyordu fakat malzeme orjinalmi bilmiyorum

Mesajı Yazan: GökhaN
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 09:16
bu tip parça fiyatlarını dışardan aldıktan sonra sponsorumuza sormadan almayınız. Zaten sponsorumuzdan başka hiçbir yerdede uygun fiyatlı alamazsınız.

-------------
106->206->208->207->301->308->3008->C4X

Peugeot Yedek Parça -> https://www.pejo.com.tr" rel="nofollow - www.pejo.com.tr

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 09:26
Bu Parçaları Şahin-Peugeot ta Dahada Uygununu Alacağına Eminim Cool 

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:06
Orjinalini yazan: GökhaN GökhaN Yazdı:

bu tip parça fiyatlarını dışardan aldıktan sonra sponsorumuza sormadan almayınız. Zaten sponsorumuzdan başka hiçbir yerdede uygun fiyatlı alamazsınız.

evet gökhan ben bir kaç kez şahit oldum hatta devirdaim dahil 120 tl lik triger setine işçilik dahil 350 tl vermenin acısını halen yaşıyorum Ağlama

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:24

orjınal disk 55 liramı hemde takım imkansız ötesi bişey

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:32
[QUOTE=106_arts]

orjinal kutulu diskin 140 tl fiyatı var,%20 en fazla 25 iskonto yapabilir ,ama en dandik çin malları
bile 55 tl değil utanmadan insanları kandırmaya çalışıyorlar :)

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesajı Yazan: 106_arts
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:36
Orjinalini yazan: sahin-peugeot sahin-peugeot Yazdı:

[QUOTE=106_arts]

orjinal kutulu diskin 140 tl fiyatı var,%20 en fazla 25 iskonto yapabilir ,ama en dandik çin malları
,

bende onu diyorum işte bu listede orjınal ürün varsa oda triger seti ve devir daimin fiyatları yakın orjınale:)

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:39

[QUOTE=106_arts]

yani bende şaşırdım..vallahi ben aracımı komle ön takım felan yaptırttım orjina lparçalar olsun dedim özellikle ..... parçaların %80 lik kısmı hep 120 tl stüydü Sırıtma işte o zaman anlamdımki pejo parçaları pahallımış Kahkaha ama her zaman derim orjinal olsun uzun ömürlü olsunThumbs Up 

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 10:39

bazen orjınal kutulu bır urunun ıcını verıyorlar sonra kutusuna baska urun koyuyorlar. oyle bır durum olabılır. aynı parcaları bırde gıdıp servıse sor bakalım... ne fıyat alacaksın yazarsın burayada.

bende servısten fıyat aldım soyleyeyımde sasırırsın

on dısk 140
on balata 102
ındırım yaptırılabılırse o oran kadar bu fıyatlardan duser. benım saglam ındırımım olmasına ragmen yınede servıs yuksek kalıyor.

servısınde bana verecegı parcalar orjınal kutulu ama ıcındekıler trw marka. murat abıde trw marka dısk ve balatayı yarısından asagı fıyata verıyor.

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 11:51
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

bazen orjınal kutulu bır urunun ıcını verıyorlar sonra kutusuna baska urun koyuyorlar. oyle bır durum olabılır. aynı parcaları bırde gıdıp servıse sor bakalım... ne fıyat alacaksın yazarsın burayada.

bende servısten fıyat aldım soyleyeyımde sasırırsın

on dısk 140
on balata 102
ındırım yaptırılabılırse o oran kadar bu fıyatlardan duser. benım saglam ındırımım olmasına ragmen yınede servıs yuksek kalıyor.

servısınde bana verecegı parcalar orjınal kutulu ama ıcındekıler trw marka. murat abıde trw marka dısk ve balatayı yarısından asagı fıyata verıyor.

örnek Sırıtma  motor hava tahliye borusu 180 tl küçüçük bi paça Star gönül isterki orjinal parçalar ucuz olsun..ama önemli değil.cidden pejo bambaşka bişemiş...onca arabadan sonra kendimi buldum ..varsın parçaları pahallı olsunGülme

dip not : orjinalden şaşmayınnnn Sırıtma

Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 12:34
cidden faydalı bir forum burasııı ++++++++

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 16:00
....En ucuz parça orjinal parça....:)

Bazı kalemlerde orjinal parça kullanmakta fayda vardır,yağ ve mazot filtresi mesela orjinali ile yan sanayisi arasında fiyat farkı yok denecek kadar az,triger,devirdaim,alternatör rulmanları ve kayışı,keçeler,contalar torsiyon rulmanları,porya rulmanları ve her türlü rulman grubu  bu gibi önem taşıyan parçaların orjinal kullanılması gerekir,fiyatlarıda yan sanayi fiyatlarından pek fark yok,örnek olarak debriyaj  orjinal debriyaj yan sanayiden daha ucuz ,bazı satıcılar dürüst olmadığı için orjinalin adı pahalıya çıkıyor,

eskiden orjinal parça pahalıydı,bunun çok mücadelesini verdik sonuçlarını son bir yıldır almaya başladık,bazı parçalar gerçekten yan sanayi fiyatlarıyla rakabet edecek seviyeye geldi,

Ama  fren balatası,disk ve ön takım parçalarında peugeotun fiyatları yüksek kalıyor,bunlarında makul değerlere inmesi için baskılarımız sürüyor inşallah sonuç alırız,

-------------

İstanbul/Ümraniye

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 16:13

....En ucuz parça orjinal parça....:)

Bazı kalemlerde orjinal parça kullanmakta fayda vardır,yağ ve mazot filtresi mesela orjinali ile yan sanayisi arasında fiyat farkı yok denecek kadar az,triger,devirdaim,alternatör rulmanları ve kayışı,keçeler,contalar torsiyon rulmanları,porya rulmanları ve her türlü rulman grubu  bu gibi önem taşıyan parçaların orjinal kullanılması gerekir,fiyatlarıda yan sanayi fiyatlarından pek fark yok,örnek olarak debriyaj  orjinal debriyaj yan sanayiden daha ucuz ,bazı satıcılar dürüst olmadığı için orjinalin adı pahalıya çıkıyor,

eskiden orjinal parça pahalıydı,bunun çok mücadelesini verdik sonuçlarını son bir yıldır almaya başladık,bazı parçalar gerçekten yan sanayi fiyatlarıyla rakabet edecek seviyeye geldi,

Ama  fren balatası,disk ve ön takım parçalarında peugeotun fiyatları yüksek kalıyor,bunlarında makul değerlere inmesi için baskılarımız sürüyor inşallah sonuç alırız,

inşallah olur herkezin yüzü güler. zaten pahalı satan 1 kere satar uygun fiyata satan herzaman satar. dolayısı ile sürümden kazanacakları için daha çok kâr ederler.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: cerci07
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 19:18
fiyatlar gercekten cok uygun ben gates sete 207 euro verdim devirdaim dahil peugeot un orjinal triger seti dayco magzadan yada elden alacaksan tek tek markalarini kontrol etmeni oneririm ama internet uzerinden alacaksan saticinin gecmisini bir arastir dedigin fiyata internetten bulma imkanin var

-------------

Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 19:38
bazı yan sanayiler berbat. Özellikle peugeot yan sanayi örneğin orjinal aks 450tl yan sanayisi 170tl arkadaiım yan sanayiden olanı taktırdı pişman sağa sola dönüşlerde tıkır tıkır ediyor sonuç onlar çöpe yeni orjinal alacak. ben orjinal aldım 450tl den 338tl ye %25 indirimle taktırdım en ufak bir sorun yok kafam rahat. Tanınmış yan sanayiler olur elbet ama ben orjinalinden yanayım.

Mesaj Tarihi: 27 Mayıs 2011 Saat 19:41
arkadaşlar şimdi konuştum triger ve devirdaim orjinal diyor. fren balatası valeo. ön diskler trw dedi. valeo istersen 85tl dedi..sonuçta  kutularında menşeisi yazmıyor ki kandırılma durumu söz konusu olursa geri iade bildiriminde bulunurum olmadı..

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net