![]() |
|
krank mili sensörünün yeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 17:48 |
beyler motorun nersinde bu sönsör bilen kimse yk mu ? 206 GTI araç... o kadar baktım bulamadım bilen varsa motorun tam olarak neresinde bana bi söylesin !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de motorun altta sağda öne doğru bakıyor rolan ı dyosun dimi. Yukarıdan bakıyorum ona göre
Düzenleyen kankam_743 - 26 Mayıs 2011 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de termostatın tam dibinde
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
teşekkür ederim cevaplarınız için tekrar bakıcam termostatın tam altına...
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
ne termostat ın dibinde ne şanzumanın üstünde ne asağında ne solunda yok bu sensör... yok anasını satıyım bulamadım... serviste değiştircez mecburen !
|
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sag ön lastigi sök, davlumbazi çıkar yada arala direk karşına çıkar. kablolarinida kontrol et. sensorden çok kablolar sorun çıkarıyor.
|
|
![]() |
|
kardeşim saol beee allah razı olsun... inan çok teşekkür ederim sana...
|
|
|
|
![]() |
|
beyler buldum sensörü.. sanırım sensörden arıza çünki biraz boşluk var. siparişini verdim cumartesi gelcek pazar takıcam bakalım. sonucu size bildiricem...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |