![]() |
|
krank mili sensörünün yeri |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 17:48 |
beyler motorun nersinde bu sönsör bilen kimse yk mu ? 206 GTI araç... o kadar baktım bulamadım bilen varsa motorun tam olarak neresinde bana bi söylesin !
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
ose ![]() 2. Vites ![]() ![]() 05 - Ocak - 1985 Kayıt Tarihi: 07 Ocak 2011 Konum: elazığ Durum: Aktif Değil Mesajlar: 859 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ben de motorun altta sağda öne doğru bakıyor rolan ı dyosun dimi. Yukarıdan bakıyorum ona göre
Düzenleyen kankam_743 - 26 Mayıs 2011 Saat 19:27 |
|
![]() |
|
VEDATDINC ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Şubat 2011 Konum: düzce Durum: Aktif Değil Mesajlar: 176 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı VEDATDINC
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
307 de termostatın tam dibinde
|
|
2004 307XR 1.6 atiker
|
|
![]() |
|
flash296 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 12 Mayıs 2011 Konum: bursa/gemlik Durum: Aktif Değil Mesajlar: 55 |
teşekkür ederim cevaplarınız için tekrar bakıcam termostatın tam altına...
|
|
"ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
|
![]() |
|
ne termostat ın dibinde ne şanzumanın üstünde ne asağında ne solunda yok bu sensör... yok anasını satıyım bulamadım... serviste değiştircez mecburen !
|
|
|
|
![]() |
|
klemann ![]() 1. Vites ![]() ![]() Forumdan Banlandı... Kayıt Tarihi: 01 Şubat 2011 Konum: Kayseri Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
Sag ön lastigi sök, davlumbazi çıkar yada arala direk karşına çıkar. kablolarinida kontrol et. sensorden çok kablolar sorun çıkarıyor.
|
|
![]() |
|
kardeşim saol beee allah razı olsun... inan çok teşekkür ederim sana...
|
|
|
|
![]() |
|
beyler buldum sensörü.. sanırım sensörden arıza çünki biraz boşluk var. siparişini verdim cumartesi gelcek pazar takıcam bakalım. sonucu size bildiricem...
|
|
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |