krank mili sensörünün yeri
Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT MODELLERİ (ARIZALAR VE ÇÖZÜMLERİ)
Forum Adı: 206
Forum Tanımlaması: Peugeot 206, 1998'den 2011'e kadar üretilen kompakt boyutlu satış rekoru kırmış bir otomobildir
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15122
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 17:59 Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com
Konu: krank mili sensörünün yeri
Mesajı Yazan: flash296
Konu: krank mili sensörünün yeri
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 17:48
beyler motorun nersinde bu sönsör bilen kimse yk mu ? 206 GTI araç... o kadar baktım bulamadım bilen varsa motorun tam olarak neresinde bana bi söylesin !
------------- "ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: ose
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 19:24
ben de motorun altta sağda öne doğru bakıyor rolan ı dyosun dimi. Yukarıdan bakıyorum ona göre
|
Mesajı Yazan: VEDATDINC
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 19:26
307 de termostatın tam dibinde
------------- 2004 307XR 1.6 atiker
|
Mesaj Tarihi: 02 Haziran 2011 Saat 15:10
teşekkür ederim cevaplarınız için tekrar bakıcam termostatın tam altına...
------------- "ölüm" gaz pedalına basan ayakta, "hayat" diraksiyonu tutan kollardadır... bunun eğlencesi ise "ÖLÜMÜNE" BASIP "HAYATA" TUTUNMAKTIR !!!
|
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 15:59
ne termostat ın dibinde ne şanzumanın üstünde ne asağında ne solunda yok bu sensör... yok anasını satıyım bulamadım... serviste değiştircez mecburen !
|
Mesajı Yazan: klemann
Mesaj Tarihi: 05 Haziran 2011 Saat 20:40
Sag ön lastigi sök, davlumbazi çıkar yada arala direk karşına çıkar. kablolarinida kontrol et. sensorden çok kablolar sorun çıkarıyor.
------------- 206 van hard style
|
Mesaj Tarihi: 06 Haziran 2011 Saat 14:33
kardeşim saol beee allah razı olsun... inan çok teşekkür ederim sana...
|
Mesaj Tarihi: 08 Haziran 2011 Saat 13:15
beyler buldum sensörü.. sanırım sensörden arıza çünki biraz boşluk var. siparişini verdim cumartesi gelcek pazar takıcam bakalım. sonucu size bildiricem...
|
|