![]() |
|
polisin yanında yanlıyor |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | ||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 26 Mayıs 2011 Saat 02:28 |
|
buna şimdi parası çok ceza umrunda değilmi demek lazım ? yoksa magandalıkmı ?siz karar verin..
ama hoşuma gitmedi de değil söylemeden edemicem:) |
||
![]() |
||
anil307 ![]() 2. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 19 Mayıs 2011 Konum: öğrenci Durum: Aktif Değil Mesajlar: 173 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
=) bence burda ılk goz yumuyo sampıyonluk kutlamaları oldugu ıcın ardından motorlu polıs ceza yazmaya koşturuyooo gıbıme geldı iyi niyeti süistimal edince
|
||
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
bu adamın yaptığı düpedüz şerefsizlikdir. Adamın iyi niyetini suistimal ettiği için daha sonra millet de başlıyacak polise aynı şekilde davranmaya.
Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.
|
||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Sevinmenin de bir sınırı olmalı.Bu tüm aile değerlerini hürmetsizce andığımın fırlatmaları,geçen konusu açılan Honda S2000 de olan fırlatmalar.Ben olsam onu o camdan almış,ağzına ağzına demirle vurmuştum.İnsan hayatını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlara sinir oluyorum.Bunun yeri cadde ve sokaklar değil,pistlerdir.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
metin ![]() 4. Vites ![]() ![]() 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
|
||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
||
![]() |
||
nekbey ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 18 Mayıs 2011 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 0 |
|
o gün maalesfe dışardaydım ve maç bittiktensonra 1. köprüyü kullanmak zorunda kaldım.. köprünün "üstünde" yolu parsellemiş, zigzaglar çizegerek ilerliyorlardı.. dar çaplı bir zigzag.. 3 arabadan biri ayarı kaçırsa, o an dikkatleri dağılsa..herşey olabilir.. ve köprünün üstünde bir tane polis yok.. o şekilde yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldık ve korkarak tabiki.. Allah insanı şampiyonluk maçı sonrası yolda bırakmasın..
şampiyonluğu o şekilde kutlayıp, etrafına korku salalark ve başkasına zarar verme ihtimaliyle kutlayan herkesin o kupa bir yerine girsin.. lanet olsun sizin gibilere.. |
||
2004 206cc 1.6
|
||
![]() |
||
|
ben böyle olacağını tahmin ettiğim için yoldayken baktım maçın bitimine 8 dakka var biraz daha hızlandım tam mahalleye girerken holiganlar yavaş yavaş anırarark yola çıkmaya başlamışlardı son anda attım eve kendimi. :D
|
||
||
![]() |
||
selcuk-307 ![]() 1. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 09 Ocak 2010 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Mesajlar: 70 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı selcuk-307
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
altında S2000 de olsa motorlu polisten kaçamaz. cezayı kesin yemiştir. hem de katmerli.
|
||
![]() |
||
Guests ![]() MISAFIR ![]() ![]() |
|
haktır bunlara yesinler cezaları...kardeşim git trafiğe kapalı alanda yap artisliğini..ersin artizliğe karşı
![]() |
||
![]() |
||
|
Bence adamda polisin önünde böyle serserilik yapacak kadar makat varsa eğer o cezayıda yediğini pek sanmıyorum, polis gitti peşinden ama hani polis iplemedi demesinler diye tahmin ediyorum.
|
||
||
![]() |
||
|
|
||
![]() |
||
F-Eren ![]() 2. Vites ![]() ![]() 23 - Temmuz - 1983 Kayıt Tarihi: 05 Ocak 2010 Konum: Tekirdağ - İst. Durum: Aktif Değil Mesajlar: 377 |
|
bu s 2000 tayfası örgüt gibi bişey ya geçenlerde bi videolarını paylaşmıştım var bi numara bu tiplerde....
gereksiz hareketlere karşıyız...
|
||
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray 2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof A Rh - |
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
bence bunlara para cezasu tırıs gelir adamların altındaki arabalara baksanıza hem onu yapan ceza yemeyide kabullenmiş demektir
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
eren8er ![]() 1. Vites ![]() ![]() 17 - Temmuz - 1984 Kayıt Tarihi: 15 Nisan 2011 Konum: Bursa/Osmangazi Durum: Aktif Değil Mesajlar: 428 |
|
aslında çok aşırı fiyatları yokki bu araçların..40-50 bin liralık araçlar..zengin şahini bunlar.. |
||
![]() |
||
monur ![]() 2. Vites ![]() ![]() 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
|
Burada polisin yapabileceği ancak ceza kesmek yani, herhangi bir caydırıcılığı yok.Bunların ehliyetini iptal edicek bir yasa lazım.O da olmadığına göre benim çözümüm daha mantıklı.İndirip döveceksin bunun başka yolu yok.
|
||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
||
![]() |
||
|
polisin son söylediğini anlayan varmı??? videonun sonundaki..
|
||
![]() |
||
fTh206 ![]() 2. Vites ![]() ![]() 15 - Haziran - 1991 Kayıt Tarihi: 29 Nisan 2011 Konum: İstanbul/Şişli Durum: Aktif Değil Mesajlar: 652 |
|
|
||
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC 2010 CVT OTOMATİK |
||
![]() |
||
|
gereksiz hareketler. almış alcanı zaten yemiştir cezayı alkolsuz biri yapmaz bunları alkol çıktıysa ehliyetsiz biner arabaya bundan sona
|
||
![]() |
||
|
arkadaşlar zenginliği görüyomusunuz gibi bişey diyo sanırım..ben öyle anladım:D |
||
![]() |
||
tigerland ![]() 4. Vites ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13 Temmuz 2010 Konum: Tekirdağ/Çorlu Durum: Aktif Değil Mesajlar: 3440 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı tigerland
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
şu an düşünüldüğünde gereksiz gibi geliyor o an ki ruh haline göre değişir :) değişik bir kutlama tarzı :))
|
||
206 RG 2000
206 GTI 2001 206 XS 2004 206 RC 2004 206+ 2012 206 GTI 2002 206 RED RC 207 GT 206 RC Black |
||
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|
Bizi Takip Edin
![]() ![]()
|
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır. |