Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

polisin yanında yanlıyor

Nereden Yazdırıldığı: Peugeot Turkey Fan Club
Kategori: PEUGEOT TURKEY FAN CLUB GENEL
Forum Adı: Sohbet \ Muhabbet
Forum Tanımlaması: Sohbet ve Muhabbet alanı. Araç sorunları haricinde ki tüm konuları bu başlıkta paylaşabilirsiniz.
URL: https://forum.peugeotturkey.com/forum_posts.asp?TID=15112
Tarih: 03 Ağustos 2025 Saat 21:38
Program Versiyonu: Web Wiz Forums 12.07 - http://www.webwizforums.com

Konu: polisin yanında yanlıyor
Mesajı Yazan: eren8er
Konu: polisin yanında yanlıyor
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 02:28
buna şimdi parası çok ceza umrunda değilmi demek lazım ? yoksa magandalıkmı ?siz karar verin..

ama hoşuma gitmedi de değil söylemeden edemicem:)

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Cevaplar:
Mesajı Yazan: anil307
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 03:26
=) bence burda ılk goz yumuyo sampıyonluk kutlamaları oldugu ıcın ardından motorlu polıs ceza yazmaya koşturuyooo gıbıme geldı iyi niyeti süistimal edince

-------------
307 XSİ 2.0 hatchback 3 (coupe) kapı BEYAZ 2002 lpg/benzin (SATILDI)

Mesajı Yazan: metin
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 09:32
bu adamın yaptığı düpedüz şerefsizlikdir. Adamın iyi niyetini suistimal ettiği için daha sonra millet de başlıyacak polise aynı şekilde davranmaya.

Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.

-------------
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 09:44
Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

bu adamın yaptığı düpedüz şerefsizlikdir. Adamın iyi niyetini suistimal ettiği için daha sonra millet de başlıyacak polise aynı şekilde davranmaya.

Sevinmenin de bir sınırı olmalı.Bu tüm aile değerlerini hürmetsizce andığımın fırlatmaları,geçen konusu açılan Honda S2000 de olan fırlatmalar.Ben olsam onu o camdan almış,ağzına ağzına demirle vurmuştum.İnsan hayatını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlara sinir oluyorum.Bunun yeri cadde ve sokaklar değil,pistlerdir.

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 09:50
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Orjinalini yazan: metin metin Yazdı:

Sevinmenin de bir sınırı olmalı.Bu tüm aile değerlerini hürmetsizce andığımın fırlatmaları,geçen konusu açılan Honda S2000 de olan fırlatmalar.Ben olsam onu o camdan almış,ağzına ağzına demirle vurmuştum.İnsan hayatını tehlikeye atacak şekilde araç kullananlara sinir oluyorum.Bunun yeri cadde ve sokaklar değil,pistlerdir.

AlkışAlkışAlkışAlkışAlkış

-------------

Mesajı Yazan: nekbey
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 10:20
o gün maalesfe dışardaydım ve maç bittiktensonra 1. köprüyü kullanmak zorunda kaldım.. köprünün "üstünde" yolu parsellemiş, zigzaglar çizegerek ilerliyorlardı.. dar çaplı bir zigzag.. 3 arabadan biri ayarı kaçırsa, o an dikkatleri dağılsa..herşey olabilir.. ve köprünün üstünde bir tane polis yok.. o şekilde yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldık ve korkarak tabiki.. Allah insanı şampiyonluk maçı sonrası yolda bırakmasın..

şampiyonluğu o şekilde kutlayıp, etrafına korku salalark ve başkasına zarar verme ihtimaliyle kutlayan herkesin o kupa bir yerine girsin.. lanet olsun sizin gibilere..

-------------
2004 206cc 1.6

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 10:30
Orjinalini yazan: nekbey nekbey Yazdı:

o gün maalesfe dışardaydım ve maç bittiktensonra 1. köprüyü kullanmak zorunda kaldım.. köprünün "üstünde" yolu parsellemiş, zigzaglar çizegerek ilerliyorlardı.. dar çaplı bir zigzag.. 3 arabadan biri ayarı kaçırsa, o an dikkatleri dağılsa..herşey olabilir.. ve köprünün üstünde bir tane polis yok.. o şekilde yavaş yavaş ilerlemek zorunda kaldık ve korkarak tabiki.. Allah insanı şampiyonluk maçı sonrası yolda bırakmasın..

şampiyonluğu o şekilde kutlayıp, etrafına korku salalark ve başkasına zarar verme ihtimaliyle kutlayan herkesin o kupa bir yerine girsin.. lanet olsun sizin gibilere..

ben böyle olacağını tahmin ettiğim için yoldayken baktım maçın bitimine 8 dakka var biraz daha hızlandım tam mahalleye girerken holiganlar yavaş yavaş anırarark yola çıkmaya başlamışlardı son anda attım eve kendimi. :D

-------------

Mesajı Yazan: selcuk-307
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 11:05
altında S2000 de olsa motorlu polisten kaçamaz. cezayı kesin yemiştir. hem de katmerli.

Mesajı Yazan: Guests
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 11:09
haktır bunlara yesinler cezaları...kardeşim git trafiğe kapalı alanda yap artisliğini..ersin artizliğe karşı Sırıtma

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 11:28
Orjinalini yazan: selcuk-307 selcuk-307 Yazdı:

altında S2000 de olsa motorlu polisten kaçamaz. cezayı kesin yemiştir. hem de katmerli.

Bence adamda polisin önünde böyle serserilik yapacak kadar makat varsa eğer o cezayıda yediğini pek sanmıyorum, polis gitti peşinden ama hani polis iplemedi demesinler diye tahmin ediyorum.

-------------

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 11:30

Mesajı Yazan: F-Eren
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 11:32
bu s 2000 tayfası örgüt gibi bişey ya geçenlerde bi videolarını paylaşmıştım var bi numara bu tiplerde....
gereksiz hareketlere karşıyız...

-------------
Fatih Eren (1983)
Mühendis, İstanbul, Aslan Galatasaray
2003 206 XT 1,6 16V BVA Şeytan Kırmızı + Sunroof
A Rh -

Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:02
bence bunlara para cezasu tırıs gelir adamların altındaki arabalara baksanıza hem onu yapan ceza yemeyide kabullenmiş demektir

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:13
Orjinalini yazan: fTh206 fTh206 Yazdı:

bence bunlara para cezasu tırıs gelir adamların altındaki arabalara baksanıza hem onu yapan ceza yemeyide kabullenmiş demektir

aslında çok aşırı fiyatları yokki bu araçların..40-50 bin liralık araçlar..zengin şahini bunlar..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: monur
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:20

Burada polisin yapabileceği ancak ceza kesmek yani, herhangi bir caydırıcılığı yok.Bunların ehliyetini iptal edicek bir yasa lazım.O da olmadığına göre benim çözümüm daha mantıklı.İndirip döveceksin bunun başka yolu yok.

-------------
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:28
polisin son söylediğini anlayan varmı??? videonun sonundaki..

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: fTh206
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:36
Orjinalini yazan: eren8er eren8er Yazdı:

yanlış duymadıysam eğer atilla zengindi biliyonmu diyo :))

-------------
HONDA CİTY 1.4 ES
İ-VTEC
2010 CVT OTOMATİK

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:39
gereksiz hareketler. almış alcanı zaten yemiştir cezayı alkolsuz biri yapmaz bunları alkol çıktıysa ehliyetsiz biner arabaya bundan sona

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 12:43

yanlış duymadıysam eğer atilla zengindi biliyonmu diyo :))

arkadaşlar zenginliği görüyomusunuz gibi bişey diyo sanırım..ben öyle anladım:D

-------------
Honda Civic hb 1996 1.4

Mesajı Yazan: tigerland
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 13:24
şu an düşünüldüğünde gereksiz gibi geliyor o an ki ruh haline göre değişir :) değişik bir kutlama tarzı :))

-------------
206 RG 2000
206 GTI 2001
206 XS 2004
206 RC 2004
206+ 2012
206 GTI 2002
206 RED RC
207 GT
206 RC Black

Mesajı Yazan: Muhammet ÇAKIR
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 13:28

yemıstır cezayı ama koymaz kı kendi çapında eglenıyo işde polisin önünde yapmanın ne mantıgı varsa artık

-------------
1998 VW GOLF 1.6 105 hp
Pati çeker yan veririz, Draga Kalkar Bmwlerle didişiriz. Polis ARKADAN sağa çek dedimi iner Paşalar gibi Cezamızı Yeriz..!!!

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 13:35

burbo sadığı diyorsan şahinin arkasınan giderken ulan şerefsiz diye bağarıyordu ilk videoyu ses kartım olmadığı için dinleyemedim ikinci videoyu eskiden biliyorum.

-------------

Mesajı Yazan: knockout
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 14:03
çok güzel hareketler bunlar

koptum valla:)):) boş arazide herkes lastik yakar.polisin önünde heryiğidin harcı değil.bakmayın siz polise onunda hoşuna gitti:):):)

-------------
PEUGEOT 306 XT 1,8

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 14:10
Orjinalini yazan: knockout knockout Yazdı:

çok güzel hareketler bunlar

koptum valla:)):) boş arazide herkes lastik yakar.polisin önünde heryiğidin harcı değil.bakmayın siz polise onunda hoşuna gitti:):):)

hoşuna gidebilir, belkide izlerken keyifde alabilir ama "görevi gereği" bunu engellemek ve gerekli işlemleri yapmak zorunda.

misal bu iyiniyeti gören herkez polisi iplemeden bu şekilde hareketler yaparak trafikde giden araçları ve yol kenarındaki yayaları tehlikeye atabilirler.

-------------

Mesajı Yazan: knockout
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 14:18
hemfikiriz :) ama bazen insan çılgınca şeyler yapmak ister buda öyle bişey.hangimiz yapmadiki.ben mesala ışıklarda polisi gaza getirdim resmi polis arabası megane. bi kapıştık ama yalandan kaybettimmm.:))

-------------
PEUGEOT 306 XT 1,8

Mesajı Yazan: toprakk
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 14:50
bunlara ceza yazsan nolur. arabalara baksanıza arkadaşlar. döwecen bunları :))

-------------
2003 model 206

Mesajı Yazan: murat deniz
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 15:15
metinle aynı fikirdeyim. zaten alkolsüz yapılacak hareketler değil. kontrolü kaybetse etrafdakilerinin canını tehlikeye atar. hatta motosikletli polis bile frenledi 2. driftte.

-------------
2004 PEUGEOT 206 x-linE 1.4 75 bg benzin / Ariane 15" jant + 185 55 15 goodyear efficientgrip   0 RH +
kara böcükk :)

Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 15:36

eskişehir'de olsa hele fb kutlaması için dayağın kralını yerde yıkılmayan tek kale ESKİŞEHİR.

Mesajı Yazan: dinoco
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 15:43
atilla zenginliği görüyormusun'' diyor polis. şahsen bende taktir ettim ne yalan söliyim..
o polis ki gerek konusmalarında gerek bize yaklaşımlarında sucumuz olsun olmasın aynı o s2000 gibi yan yan yamuluyorlar.. hakettmiş iide yapmış cocuklar..  ki kutlama anı o ortam o caddede oan için bu duruma bence müsait.. cocuk yok coluk yok zaten trafik te yogun.. ama bu benim görüşüm saygılar

-------------
2002 xt bva otomatic 206
1.4 8v yalnızca benzinli :)

Mesajı Yazan: azdek
Mesaj Tarihi: 26 Mayıs 2011 Saat 16:17
Vay be tabi bunu polisin önünde yapan sonuçlarına katlanmayı göze almıştır (gerçi onlara birşey olacağını sanmam da) ama adam şampiyonluğun tadını -takdir etmesemde- çıkarmış...

-------------
Soner Hoca

2005 307 1.4 Benzin 16V 5K,

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2018 Web Wiz Ltd. - https://www.webwiz.net