Peugeot Türkiye Forumları
Pejo.Com.TR Peugeot Yedek Parça
www.pejo.com.tr
Anasayfa Anasayfa >PEUGEOT TÜRKİYE MODİFİYE PLATFORMU >Peugeot Jant Lastik Seçimi
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Lastik tavsiyesi.
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Lastik tavsiyesi.

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Durum: Aktif Değil
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Lastik tavsiyesi.
    Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 00:20
Arkadaşlar arabanın patiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.Teneke 14 jantlara takılacak yumuşak,performanslı,minimum seviyede ses çıkaran çamurlukları dolduracak şekilde lastik arayışı içindeyim. 15 ve 16 ebatlı lastiklerde yelpaze geniş ama 14 ler sanırım artık tarih oluyor.
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 00:27
bulabılırsen yokohama c.drıve tavsıye ederım. cok guzel lastıktır... yokohamayı ancak bılen bılır.
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 10:40
Orjinalini yazan: CeCoLi CeCoLi Yazdı:

bulabılırsen yokohama c.drıve tavsıye ederım. cok guzel lastıktır... yokohamayı ancak bılen bılır.

Cem malesef buralarda bayisi yokmuş.Getirtmeyi deneyebilirim fakat şuan ki arka lastikler sanki çamurluğu doldurmuyor (en gıcık olduğum durum) ebadı ile ne derece oynanabilir 14 inch olmak kaydıyla?
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 10:52
senın orjınal olcu 175 mı 185 mıydı? sofor kapısında ne yazıyor? gerısı 65 14 zaten :))

ama jantı degısmedıgın surece yapabılecegın cok fazla bırsey yok. tabanı bıraz daha genısleteyım dersen 195 60 14 alabılırsın. sıkıntı olmaz

Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 10:55
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 10:56
Sırıtmabende bu aralar 195*50*15 lastiğime hava basmaya taktım :) lastikçinin biri önler 31 arkalar 32 dio biri  tüm lastikleri 32 bas dio... gerçek hava ölçüsü kaç acepOuch
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 10:57
onur abi bende lastikleri almadan önce çok araştırdım.

nokian i3 (H) yada nokian H (H) (nokian dünyanın en sessiz lastiği özelliğine sahiptir, ama biraz zor bulunur.)

bide yokohama c. drive tavsiye ederim oda sessizlik kalite olarak hemen arkasından geliyor birebir aynı denecek kadar yakın.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar.
Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar...
Yukarı Dön
nteker Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
08 - Ağustos - 1982

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı nteker Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:20
Peki nokian i3 (T) nasıl oda H ile aynı değilmi?
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
Yukarı Dön
monur Açılır Kutu Gör
2. Vites
2. Vites
Simge
09 - Nisan - 1974

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı monur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:30
Nokian sanırım hafif ticarilerde çok iyi performans sağlıyor demişlerdi ve şirket araçlarında kullandığımız bir lastik.Sessiz olduğu kadar yumuşak olması da önemli benim için yoksa zaten nazik olan ön takımlar çabuk pes ediyor. Bu arada lastik ölçüsü 175.65.14 
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:33
185*65*14 için 34 basıyorum senin ölçülerin orjinal ölçülerinden %3 küçük senin de 33 basman gerekiyor. Gerekli karşılaştırma için; http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap

Önemli Not: Orjinal lastik çapınızdan  %3 daha büyük ya da küçük ebatlardaki ölçüler Yakıt tükeitmi, Yol tutuş ve Fren güvenliği açısından hiçbir firma tarafından tavsiye edilmemektedir. (www.bmwteam.net sitesinden alıntıdır.) Senin ölçülerde %3,4 çıkıyor.

Orjinalini yazan: by_ersin by_ersin Yazdı:

Sırıtmabende bu aralar 195*50*15 lastiğime hava basmaya taktım :) lastikçinin biri önler 31 arkalar 32 dio biri  tüm lastikleri 32 bas dio... gerçek hava ölçüsü kaç acepOuch

Düzenleyen badires - 25 Mayıs 2011 Saat 11:41
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:33

onur abı gerekenı soyledım zaten sana. 195 60 14 tak daha oturaklı olur :))

Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:35
Orjinalini yazan: badires badires Yazdı:

185*65*14 için 34 basıyorum senin ölçülerin orjinal ölçülerinden %3 küçük senin de 33 basman gerekiyor. Gerekli karşılaştırma için; http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap

onunkıde 195 55 15 olması lazım yaa. yanlıslıkla 50 yazmıs olsa gerek.

bende yenı 195 55 15 e cevırdım. 33 bastım...
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:37

33 te kütür kütür edmiomu abi ya..zıplamazmı araba yani... ??
Yukarı Dön
Onur Açılır Kutu Gör
1. Vites
1. Vites
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Onur Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:38

Thumbs Up reklama ihtiyaç duymayan tek lastik markasıdır yokohama gayet iyi lastik a drive da olabilir bütçenize göre continental premium contact 2 de olabilir sessiz lastiklerdir
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:46
Orjinalini yazan: Onur Onur Yazdı:

Thumbs Up reklama ihtiyaç duymayan tek lastik markasıdır yokohama gayet iyi lastik a drive da olabilir bütçenize göre continental premium contact 2 de olabilir sessiz lastiklerdir

aynen abı yaa :)) gercekten lastıkten anlayan yokohamayı bılıyor. bende bılmıyordum bır abımızın tavsıyesı uzerınde 185 60 14 C.drıve lastıgı suanda bıraderde olan oncekı aracıma taktım. suanda 80.000 km oldu halen daha cok guzel. yol tutusu frenı cekısı mukemmel...

teknolojısı cok ıyıdır. herkesın bılecegı lastık degıldır. yalnız mıchelın gıbı pahalıdır
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:49

hayır tık ses yok... ınanmayacaksınız ama hemde eskı 185 65 14 ten cok daha konforlu oldu. bu noktada lastıklerın yumusak olmasının cok onemı var. tabı eskı lastıklerınde sert olmasıda bu kadar fark olmasında neden oldu.

malum brıdgestone b330 tas gıbı lastıktır. ama gercekten tas gıbı Sırıtma  asfalt asınır b330 asınmaz utanmasa yanı :)))))
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 11:53

hayır tık ses yok... ınanmayacaksınız ama hemde eskı 185 65 14 ten cok daha konforlu oldu. bu noktada lastıklerın yumusak olmasının cok onemı var. tabı eskı lastıklerınde sert olmasıda bu kadar fark olmasında neden oldu.

malum brıdgestone b330 tas gıbı lastıktır. ama gercekten tas gıbı Sırıtma  asfalt asınır b330 asınmaz utanmasa yanı :)))))
o zaman anladığım şu.. sen diorsunki .. lastiğin yumuşak olursa 33 bas 4 tanesinede tık ses gelmez.. ama lastiğin sertse 30 bassanda 28 ze düşürsende kütür kütür etmeye mahkumdur....anladım... o zaman acil bana lastik tavsiyesi Sırıtma 
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 12:01
Orjinalini yazan: nteker nteker Yazdı:

Peki nokian i3 (T) nasıl oda H ile aynı değilmi?

T olan modeller 190 km/h hıza kadar güvenlidir,

H olan modeller de 210 km/h hızına kadar güvenlidir.

Düzenleyen metin - 25 Mayıs 2011 Saat 12:05
Yukarı Dön
metin Açılır Kutu Gör
4. Vites
4. Vites
Simge
24 - Ağustos - 1986

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı metin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 12:03
Orjinalini yazan: monur monur Yazdı:

Nokian sanırım hafif ticarilerde çok iyi performans sağlıyor demişlerdi ve şirket araçlarında kullandığımız bir lastik.Sessiz olduğu kadar yumuşak olması da önemli benim için yoksa zaten nazik olan ön takımlar çabuk pes ediyor. Bu arada lastik ölçüsü 175.65.14 

abi nokian i3 (H) kullanıyorum inanırmısın yoldaki yavaşlatma çizgileri çok sarsıyordu artık hissedilmeyecek kadar azaldı. çok memnunum.
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 12:04
ersın abı alıntılar cok uzadı sıfırlayalım barı :))

egerkı lastıklerın degısmeye ıhtıyacı var ıse degıseceksın tabı.
bende lastıklerı yenı aldım. maddıyatım yetersız oldugu ıcın kumho ecsta spt (ku31) aldım. reınforced yanaklı yanı takvıyelı ve jant koruyuculu.

lastık gayet yumusak hemde cok yumusak denılebılır. konforu benı sasırttı pamuk gıbı oldu. frenıde vırajıda gayet guzel. ıslak zemınde pek deneme fırsatım olmadı. ama daha once C.drıve kullanmıs bırı olarak yetmıyor dıyebılırım. ama parasına gore guzel lastık. bırcok kısının ıhtıyacını karsılar. sadece aracın lımıtlerıne varacak anı dıreksıyon tepkılerınde arkasını hafıf bırakıyor gıbı... o kadarcıkta olsun yanı.

yokohama sordumda 245 tl lıstesı :)) 200 e zor pazarlık ettım. hemde C.Drıve 2 modelınden
Yukarı Dön
Guests Açılır Kutu Gör
MISAFIR
MISAFIR
Simge
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkür (0) Teşekkür(0)   Alıntı Guests Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 12:05
Arabana YOKOHAMA. Reklamda dediği gibi. Hiç kullanmadım ama çok tavsiye eden var.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  123>

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

Forum Software by Web Wiz Forums® version 12.07
Copyright ©2001-2024 Web Wiz Ltd.
Peugeot Türkiye Forumları PEUGEOT TÜRKİYE FORUMLARINDA SON 20 KONU
Peugeot Türkiye Fan Club Gündem      
konu icon Peugeot Yedek Parça
konu icon Selülozik tiner silinen yerleri matlaştırdı iz yap son mesaja git 5867 12 stayk
konu icon 206 Otomatik Viteslerde Gazdan Cekince Devir sorun son mesaja git 1059 4 muratzengin
konu icon 2024 yılında 407 almak son mesaja git 231 0 Kazu59
konu icon "Clarion pu-2859a(l) rd3-01" Radyodan Aux alma son mesaja git 3570 1 Baki TANRISEVEN
konu icon 307 otomatik vites sorunu son mesaja git 49197 50 Pejo58
konu icon Tablet ekran dış bolumleri son mesaja git 472 0 Miskinler
konu icon 308 T7 Dizel Araç Aküden Akan Asitli Su Sorunu son mesaja git 291 0 Kalenders
konu icon 106 gti vites çubukları son mesaja git 511 0 SerkanPinar
konu icon Yeni 106 GTI a Yeni Usta - İstanbul Anadolu Yakası son mesaja git 85 0 SerkanPinar
konu icon 206 otomatik vites sorunu son mesaja git 4357 15 MMYILMAZ
konu icon 208 şanzıman vuruntu son mesaja git 1745 2 208adem1
konu icon PEUGEOT PANORAMİK CAM TAVAN MAĞDURİYETİ son mesaja git 986 0 Just for Justice
konu icon Acil Yardım! 1.4 quicksilver stop ediyor son mesaja git 763 0 ozcank
konu icon 307 1.6 xt yürüyünce gelen ses son mesaja git 1747 11 Pejo58
konu icon Peugeot 307 Otomatik Vites Arızası (ÇÖZÜLDÜ) son mesaja git 28754 22 Pejo58
konu icon 407 ÇEKMİYOR son mesaja git 3676 6 Oyk2147
konu icon peugeot 308 star-stop sorunu? (2015- ) son mesaja git 26071 19 wolkan35
konu icon P0087 Hata kodu son mesaja git 2497 5 yigitmustafa
konu icon 1.4hdi / 1.4tdci rölanti arızası yardım edin lütfe son mesaja git 234 0 omersardogan
konu icon Kolçak Montajı son mesaja git 871 0 2016active1.6Hdi
Bizi Takip Edin   

Bu ayki En Aktif 10 Üye 2024 NOVEMBER EN AKTİF 10 ÜYE
Üye Mesaj
Kesim 4
muratzengin 3
Pejo58 3
208adem1 2
SerkanPinar 2
wolkan35 2
yigit0060 2
yigitmustafa 2
ulamburias 2
Oyk2147 2
Bu ayki En Aktif 10 Üye FORUM YETKİLİLERİ
Üye Adı Yetki
GökhaN YÖNETİCİ
sonerkyl MODERATÖR
İçerik sağlayıcı paylaşım sitelerinden birisi olan PeugeotTurkey.Com Peugeot Turkey Forum Adresimizde T.C.K 20.ci Madde ve 5651 Sayılı Kanun'un 4.cü maddesinin (2).ci fıkrasına göre TÜM ÜYELERİMİZ yaptıkları paylaşımlardan sorumludur. PeugeotTurkey.Com hakkında yapılacak tüm hukuksal Şikayetler buradan iletişime geçilmesi halinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde PeugeotTurkey.Com yönetimi olarak tarafımızdan gereken işlemler yapılacaktır.
Peugeot Turkey Fan Club © 2008 - 2024
“İnsanların en hayırlısı, insanlara faydalı olandır.“ H.Ş.

Peugeot Forum English