|
Lastik tavsiyesi. |
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Yazar | |||||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
Gönderim Zamanı: 25 Mayıs 2011 Saat 00:20 |
||||
Arkadaşlar arabanın patiklerini değiştirmeyi düşünüyorum.Teneke 14 jantlara takılacak yumuşak,performanslı,minimum seviyede ses çıkaran çamurlukları dolduracak şekilde lastik arayışı içindeyim. 15 ve 16 ebatlı lastiklerde yelpaze geniş ama 14 ler sanırım artık tarih oluyor.
|
|||||
2003 Peugeot 206 1,6 16v BVA 5P Şeytan kırmızı
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bulabılırsen yokohama c.drıve tavsıye ederım. cok guzel lastıktır... yokohamayı ancak bılen bılır.
|
|||||
monur
2. Vites 09 - Nisan - 1974 Kayıt Tarihi: 03 Nisan 2011 Konum: Balıkesir Durum: Aktif Değil Mesajlar: 498 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Cem malesef buralarda bayisi yokmuş.Getirtmeyi deneyebilirim fakat şuan ki arka lastikler sanki çamurluğu doldurmuyor (en gıcık olduğum durum) ebadı ile ne derece oynanabilir 14 inch olmak kaydıyla?
|
|||||
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
senın orjınal olcu 175 mı 185 mıydı? sofor kapısında ne yazıyor? gerısı 65 14 zaten :))
ama jantı degısmedıgın surece yapabılecegın cok fazla bırsey yok. tabanı bıraz daha genısleteyım dersen 195 60 14 alabılırsın. sıkıntı olmaz Düzenleyen CeCoLi - 25 Mayıs 2011 Saat 10:55 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
bende bu aralar 195*50*15 lastiğime hava basmaya taktım :) lastikçinin biri önler 31 arkalar 32 dio biri tüm lastikleri 32 bas dio... gerçek hava ölçüsü kaç acep
|
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
onur abi bende lastikleri almadan önce çok araştırdım.
nokian i3 (H) yada nokian H (H) (nokian dünyanın en sessiz lastiği özelliğine sahiptir, ama biraz zor bulunur.)
bide yokohama c. drive tavsiye ederim oda sessizlik kalite olarak hemen arkasından geliyor birebir aynı denecek kadar yakın.
|
|||||
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar.
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
nteker
2. Vites 08 - Ağustos - 1982 Kayıt Tarihi: 14 Nisan 2010 Konum: Aydın Durum: Aktif Değil Mesajlar: 122 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Peki nokian i3 (T) nasıl oda H ile aynı değilmi?
|
|||||
Peugeot 2004 model 307 1.6 XR (LPG'li-LANDİ)
|
|||||
monur
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Nokian sanırım hafif ticarilerde çok iyi performans sağlıyor demişlerdi ve şirket araçlarında kullandığımız bir lastik.Sessiz olduğu kadar yumuşak olması da önemli benim için yoksa zaten nazik olan ön takımlar çabuk pes ediyor. Bu arada lastik ölçüsü 175.65.14
|
|||||
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
185*65*14 için 34 basıyorum senin ölçülerin orjinal ölçülerinden %3 küçük senin de 33 basman gerekiyor. Gerekli karşılaştırma için; http://www.lastik24.com/default.asp?gb=hesap
Önemli Not: Orjinal lastik çapınızdan %3 daha büyük ya da küçük ebatlardaki ölçüler Yakıt tükeitmi, Yol tutuş ve Fren güvenliği açısından hiçbir firma tarafından tavsiye edilmemektedir. (www.bmwteam.net sitesinden alıntıdır.) Senin ölçülerde %3,4 çıkıyor.
Düzenleyen badires - 25 Mayıs 2011 Saat 11:41 |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
onur abı gerekenı soyledım zaten sana. 195 60 14 tak daha oturaklı olur :)) |
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
onunkıde 195 55 15 olması lazım yaa. yanlıslıkla 50 yazmıs olsa gerek.
bende yenı 195 55 15 e cevırdım. 33 bastım...
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
33 te kütür kütür edmiomu abi ya..zıplamazmı araba yani... ??
|
|||||
Onur
1. Vites Kayıt Tarihi: 31 Ekim 2009 Konum: Ankara Durum: Aktif Değil Mesajlar: 1305 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
|
|||||
2011 Renault Clio Extreme 1.6 16v BVA
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
aynen abı yaa :)) gercekten lastıkten anlayan yokohamayı bılıyor. bende bılmıyordum bır abımızın tavsıyesı uzerınde 185 60 14 C.drıve lastıgı suanda bıraderde olan oncekı aracıma taktım. suanda 80.000 km oldu halen daha cok guzel. yol tutusu frenı cekısı mukemmel...
teknolojısı cok ıyıdır. herkesın bılecegı lastık degıldır. yalnız mıchelın gıbı pahalıdır
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
hayır tık ses yok... ınanmayacaksınız ama hemde eskı 185 65 14 ten cok daha konforlu oldu. bu noktada lastıklerın yumusak olmasının cok onemı var. tabı eskı lastıklerınde sert olmasıda bu kadar fark olmasında neden oldu.
malum brıdgestone b330 tas gıbı lastıktır. ama gercekten tas gıbı asfalt asınır b330 asınmaz utanmasa yanı :)))))
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
|
|||||
metin
4. Vites 24 - Ağustos - 1986 Kayıt Tarihi: 09 Aralık 2010 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Mesajlar: 5805 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
T olan modeller 190 km/h hıza kadar güvenlidir,
H olan modeller de 210 km/h hızına kadar güvenlidir. Düzenleyen metin - 25 Mayıs 2011 Saat 12:05 |
|||||
Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar... |
|||||
metin
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
abi nokian i3 (H) kullanıyorum inanırmısın yoldaki yavaşlatma çizgileri çok sarsıyordu artık hissedilmeyecek kadar azaldı. çok memnunum.
|
|||||
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
ersın abı alıntılar cok uzadı sıfırlayalım barı :))
egerkı lastıklerın degısmeye ıhtıyacı var ıse degıseceksın tabı.
bende lastıklerı yenı aldım. maddıyatım yetersız oldugu ıcın kumho ecsta spt (ku31) aldım. reınforced yanaklı yanı takvıyelı ve jant koruyuculu.
lastık gayet yumusak hemde cok yumusak denılebılır. konforu benı sasırttı pamuk gıbı oldu. frenıde vırajıda gayet guzel. ıslak zemınde pek deneme fırsatım olmadı. ama daha once C.drıve kullanmıs bırı olarak yetmıyor dıyebılırım. ama parasına gore guzel lastık. bırcok kısının ıhtıyacını karsılar. sadece aracın lımıtlerıne varacak anı dıreksıyon tepkılerınde arkasını hafıf bırakıyor gıbı... o kadarcıkta olsun yanı.
yokohama sordumda 245 tl lıstesı :)) 200 e zor pazarlık ettım. hemde C.Drıve 2 modelınden
|
|||||
Guests
MISAFIR |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkür(0)
|
||||
Arabana YOKOHAMA. Reklamda dediği gibi. Hiç kullanmadım ama çok tavsiye eden var.
|
|||||
Yanıt Yaz | Sayfa 123> |
Forum Atla | Forum İzinleri Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |